- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi Cevrimhici
-
kızlar ya benim sağ alt çenemde 20liğim vardı. dişçinin teki bana ameliyatla aloncak dedi. gömük diye. ama 2 gün önce başka dişçiye gittim röntgen bile çekmeden zart diye aldı. çekilirken hiç acımadı. ben de ameliyat olucam diye korkumdan aylardır dişçiye gidemiyordum. yalnız 2 gündür dişimin ağrısı geçmedi. şişti bi de yanağım.
Merhabalar
ben aranıza yeni katıldım.pendikte 20 lik diş çekimi için önerebileceğiniz hastane ya da doktor var mi ben istanbul a bu yıl geldim ve eşimde bende buraları hiç bilmiyoruz.bu konuda bana yardımcı olur musunuz
Ay kadınlar klubunde pendıklıyı gorunce sevındım bır sene falan anlamam sen pendıklısın artık ayfer opuyorumnanaktan.bak sımdı 20 yas dısı dedınmı pendikte çene cerrahı doğan aydıntuğ hoca var ben hastanede calsıyorum kendı hastanemde doktora gıtmem ona gıderım.adam turk sanat muzıgı eslıgınde sarkı soyleye soyleye işini yapıyor,benım iki tane eşimin bir tane bir sürü arkadaşımın bir sürü dişinide o çekti.üstelik eli çok hafif pendik kızılayın eski çene cerrahısı pendık kızılay kapanınca özel muaynehane actı istersen bılgılerıne ulasıp sana bılgı vereyım sende arayıp fıyatını sorarsın ıstersen yerını ayrıntılı tarıf ederım sana .hoşgeldin pendiğe olumunekankayizsmile
canım fiyatı nedr peki..
dün ameliat oldum:lepi:,sol üst çenemde gömülü 20 lik yaş dişisempatiksalakcinni,20-25 dk hepsi oldu bittikaydirigubbakcemile3,ben baştan çok korktum ne olur iyi uyuşturun beni,dr güldü,korkma dedi:kedi:,hiç bir şey hissetmedimzemuszemus,bir tek alet sesleri tıkır tıkıryerimseniben,sonra da ağrım olmadıhihoyyyt,ama evde yudum(bütün gece amelat korkudan uyamadım),çok iyim,bir hafta sonra dikişlerim aldıracam ve bir daha ameliat günü alıcam,bir tane daha gömülü var:asigim:
ya bi ilgilenin yaa..yarın randewum war çektirmek için..çokmu acıyoo katır kutur sesler geliomu doktor çekerken..uzun sürüyomu çekmesi...çok kan akıyormu..bişe soleyin Allah aşkkına..gitmicem bu gidişle:a015:
Bende seninle aynı durumdayım. 4 gün sonra ameliyat olucam ama karnıma kramplar giriyor. Üstelik benim psikolojik durumum çok farklı. Hatta tek konum 20lik gömük dişimle ilgili. Başarısız bir ameliyat geçirdim. ama tamamen doktorun hatasıydı. şimdi yine aynısı olur diye korkuyorum. Üniversite hastanesinde olucam. Çok araştırdım çok sordum. Herkes kolay geçeceğini söylüyor. İçim rahatlıyor biraz. Sende rahat ol. İnşallah iyi geçecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?