20lik diş

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Selamlar,

Geçen haftasonu özel bir klinikte diş muanesi oldum. Gömülü 20 lik dişim olduğunu söylediler.
Yemek yerken sürekli birşeyler oraya kaçıyor ve kürdanla sürekli kurcalamak zorunda kalıyorum.
Kızlar ağrı sızı yok ama ağız boşluğumda acayip derecede ağır bir koku var. Dişimi fırçalasamda ağız çalkalama suyu kullansamda o anlık etki ediyor. Sorun midemde yada boğazımda değil eminim. 20 lik diş ağrı yapmadan koku yapar mı?

Evet yapar, bakteriler birikiyor orada o yüzden koku gelebilir, ve belki de çürümeye başlamıştır o yüzden koku geliyordur.

Evet hemde nasıl koku yapar onları aldırmadan rahat edemezsin bakteri yuvası resmen siser de devamli,ben iki tane yardirip aldirdim şimdi çok rahatim

Evet koku yapar maalesef ama diş saglamsa aldırmayın hemen, dişin üstünü kapatan eti kestirebilirsiniz... Ve size önerim çinko sitrat içerikli diş macunu kullanın, emin olun çok faydasını göreceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…