• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

20lik Diş

belfxux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2007
2.082
2
116
40
İstanbul
Merhabalar,

Eşimin 20lik dişerinin 4ü de dikey olarak gömük vaziyette 90derecelik açı ile.
Bu durumda operasyon ile alınması gerektiğini söylediler.

Önerebileceğiniz ssk kapsamında yönlendirebileceğiniz ya da fark ücreti ile halledebileceğimiz , bir kurum varmıdır?

Ayrıca üst üste çıkan dişler için diş teli dışında önerebileceğiniz bir yol var mıdır?

Çok teşekkürlera.s.

Merhabalar,

Eşimin 20lik dişerinin 4ü de dikey olarak gömük vaziyette 90derecelik açı ile.
Bu durumda operasyon ile alınması gerektiğini söylediler.

Önerebileceğiniz ssk kapsamında yönlendirebileceğiniz ya da fark ücreti ile halledebileceğimiz , bir kurum varmıdır?

Ayrıca üst üste çıkan dişler için diş teli dışında önerebileceğiniz bir yol var mıdır?

Çok teşekkürlera.s.[/QUOTEdişhekimliği fakültelerine giderseniz.çok az bir farkla bu işi hallettirebilirsiniz.
en iyi çözümü ortodonti tedavisi ile sağlayabilirsiniz

Merhaba size bir sorum olacak.

2 hafta önce sağ alt 20lik dişim ağrımaya başladı. Eşim asker görevi icabı doğudayız ve kısıtlı bir yerde oturuyoruz. Revirde görev yapan dişçiye gittik. alabileceğini söyledi. 6 gün önce dişimi aldırmak için gittim. Çok uzun sürdü ya da bana uzun geldi. Dişimi çekmek için çok zorladı. Çenem kırılacak sandım. Çok acı çektim zorladıkça. Dişi alamayacağını söyledi ve dikiş atarak kapattı orayı. Diyarbakır üniversite hastanesi sevk edeceğini söyledi. Henüz gitmedim. Çünkü o operasyondan sonra ağzımı açamıyorum. Önce yanağım şişti sonra kulağım şişti. Dişim hala ağrıyor ama kulağım daha çok ağrıyor. Burdaki devlet hastanesine gittik. orasıda kısıtlı bir yer ama sadece dişimi ve kulağımı göstermek için. Dişim kemiğe yakınmış kemiğe kaynaması gibi bir durum var dediler. Kulağım çenemin zorlanmasından dolayı ağrıyormuş. Kaç gündür uyuyamıyorum ağrıdan. bir sürü ilaç alıyorum antibiyotik ağrı kesici kas gevşetici falan. Bu ağrı ne zaman geçer. 18 inde ameliyat için gün aldık. Yine aynı ağrıları çeker miyim? Bu ameliyat çok zor mu? Çok korkuyorum çünkü dişçi çok zorladı ve çok ağrı çektim. yine aynı olmasından korkuyorum...

Back