Çocuk Hastalıkları 20aylık bi hafta olmadan yine hasta oluyor :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sevgimsena

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
142
23
48
38
Merhaba arkadaşlar günlerdir ağlamaktan yoruldum bi iki anne bizde öyleyiz der diye yazmak istedim kızım 20aylık geçen kış yani 2aylıktan beri bütün kışı hasta geçirdi ventolin,budecort en sonunda antibiyotik kullandık durduk doktor seneye iyi olacak büyüyecek dedi ee bir kış daha geldi eylülde başladık yine yeni yeni doktorlara girtik en son doktorumuz önce korumalıyız dedi nazOster verdi bıdecort verdi koruyucu tedavi bitmeden hastalandı yine bu kış beşinci antibiyotiğini şubatın 7sinde içti herşey ne güzeldi on gün iyi oldu dün yine hasta oldu en son doktora gittiğimde bu cocuk niye bu kadar sık hasta oluyor yatırıcam artık hastaneye dedi ağlamaktan harap oldum korkudan doktorada gidemiyorum sanki ben bakamıyorum da bana kızıyolar eve hava temizleme cihazı bile aldık herşeyi yapıyorum yok yok bu ay sadece on gün iyi oldu diğer günler hep hasta göğüste hırıltı öksürük burun akıntısı ben ne yapayım artık içmediği bal,çay kalmadı devamlı ventolin budecort içip duruyor doktorlara soruyorum bu kadar kullanmak zararlı değilmi bişey olmaz diyorlar

Kökten çözmek gerekiyor canım evde ne kadar halı, yün yorgan yastık, peluş oyuncak varsa kaldıracaksım.toz torbası anti alerjik süpürge ve buharlı yer silme aletinden kullanacaksın. Deterjan çamaşır suyu kullanmayacaksın. Sigara balkonda bile içilmeyecek. Bir de art de huile diye bir hesap var instagramda onun akar spreyi, fly away spreyi kullanabilirsin. Bağışıklık için bal alerjisi yoksa propolis kullanabilirsin. Evde küf varsa o da alerji yapar ona da dikkat. Evi sık sık havalandıracaksın. Kreşe filan gidiyorsa göndermemeni tavsiye ederim. Avm gibi kapalı yerlere de gitmeyin. Bir de yatmadan önce süt vermeyin. Aklıma gelen tüm çözümleri yazdım :)

1 kilo bala 10 baş (diş değil baş) sarımsağı soyup tamamen dövmeden biraz zedeliyosun tahta havanda. 10 tane de limonun suyunu sıkıp hepsini büyük cam bir kavanoza koyuyosun ağzını tülnentle ya da pamuklu bir bezle örtüyosun kaldırıyorsun bir kenara 1 hafta boyunca hergün gelip gidip çalkalıyosun karışımı. 1 hafta dolunca süzüp cam bir şişeye dolduruyosun buzdolabında saklıyorsun. Sabah öğle akşam 1 çay kaşığı veriyosun. İçmeden önce çalkalanacak tabi.
Ve malzemeler organik veya en azından kaliteli olmalı.

Oğlum şu an 3 yaşında geçen yıl sürekli hastaydı çok antibiyotik kullandık ventasolğ inflacortu hava makinesi vs vs ateş desen Bi taraftan.. Sonra teyzem bu ilacı yaptı bize bu kış çok şükür hastalıklarımızı hep ilaçsız atlattık. Ateşi 2 gün sürdü geçti o zaman çok yüksekse ateş düşürücü kullandık sadece. Dr a gittiğim de oldu antibiyotik yazıyorum 2 güne ateşi düşmezse kullan dedi ama düştü çok şükür almadık ve kullanmadıkta. Kendimiz de kullanıyoruz bizde hep hafif ve ilaçsız geçirdik hastalıkları hamdolsun. Hafif Bi kırıklık hissettiğimizde başlıyoruz ya da oğlum öyleyse başlıyoruz hemen vermeye 1 haftada toparlanıyoruz maşallah. İlaçta kullansan 1 haftadan önce düzelmiyo zaten. Muhteşem bir bağışıklık güçlendirici.o sebeple vücut hastalığı daha kolay yeniyo ilaçla değil kendisi yeniyo. Ben çok memnunum çok dua ettim teyzeme. İnşallah sizde kullanırsanız faydasını göreceğinize inanıyorum.
Dediğim gibi doktorsuzda kalmadık yani yine de götürdük muayene ettirdik Dr tavsiyelerinide dinledik ama gerek kalmadı ilaçlara şükür. Geçmiş olsun Allah şifa versin.

Canım cevabın için teşekkürler ama dediklerinin hepsi yapıldı spreyler antibakteriyel yorganlar,süpürhem dyson alerjik bünyeler için vs vs herşey yaptım propolis içiyor zaten on gün iyiydi dedim ya onun sayesinde zaten 20aylık hep evde dediğim gibi artık hava kiri mi sorun dedim dünya para verip hava temizleme makinası aldım 7/24 açık toz akar virüs topluyor bizim tek sorunumuz abla okula gidiyor ama onuda güzel temizliyorum activexle sık sık el yıkıyor ben anlamıyorum ne oluyorda hemen en başa dönüyoruz

MazeGuase06 dediğini deniycem inşallah bizede iyi gelir ama ne keçiboynuzu özleri ne pekmezler ballar otlar içiyorum içiyorum tık yok

Bende içirdi hep onları sabahları keçiboynuzu özü verirdim hergün. Ot çöpte çok içtik ama bilmiyorum bize bu çok iyi geldi walla herkese tarif verip tavsiye ediyorum ki biliyorum ne kadar zor sürekli çocuğun hastalanması birsürü ilaç kullanması.

Deedim yetmiyor sanki doktorlarla uğraşıyorum çok iyi dediler bi doktora gittim Eylül ekimde en sonunda benim buna yapacak bişeyim kalmadı dedi git araştırt bu cocugu dedi koşa koşa süreyyapaşaya gittim o doktorda yok canım abartmayın alerjik bi iki sene böyle olur ama geçecek dedi tedbirimizi alıcaz geçecek dedi herşey iyi güzeldi üçüncü gidişimde nedir bu niye bu kadar hasta oluyor bu cocuk artık yatırıcam bak hastaneye diye fırça çekti ben bayılıyorum sanki kucağımda bebek taa dağın başındaki hastaneye gitmeye on gündür resmen kızıma yalvardım nolur böyle iyi kal hastaneye yatırıcaklar bak seni diye diye dün bütün dünyam yıkıldı resmen gitmeye de korkuyorum artık doktora

İlaçlar sizi kısır donguye sokuyor. Bebeğin vucudundaki toksin yükü ve ağır metal düzeyi bagisiklik sistemini baskiladigi icin hastalık direnci çok dusuk. Sürekli ilaç hele ki antibiyotik vererek vücudun toksin yukunu artiriyorsunuz. Kısa vadede ilaçlar rahatlama sağlarken uzun vadede toksin yükü arttığı için daha sık, daha uzun süren ve daha ağır geçen hastaliklar geciriyor.

Doktor Aidin Salih'in Gerçek Tıp adlı kitabını mutlaka okumanizi öneriyorum. Kitaptan bu döngüyü nasıl kiracaginizi öğreneceksiniz. Ayrıca instagramda @glutensizdunyacom hesabında detoks banyosu, @organik_anne hesabında aşı detoksu adlı postlari incelemenizi öneriyorum.

Son olarak yılda iki kereden fazla tekrar eden hastalık alerji kaynaklıdır. Doktorunuzun sizi çoktan çocuk alerji bölümüne yonlendirmis olması gerekirdi.

Gittiğim doktor bir kişi değilki kaç tane hepsi hırıltılı bebek üç dört yaşında geçecek diyor doktora güvenmeyip kime güveneyim

kan değerlerine baktırdınız mı ? benim kızımda sürekli hastalanırdı kan değerlerinde bir düşme yaşadık ve şuan hemotoloji kliniği takibinde iki haftada bir kan vermeye gidiyoruz değerlerimiz yükselmiş mi diye bence birde kan değerlerine baktırın derim .

Merhaba, konu gecen sene paylaşılmış umarim yavrunuzun saglik sorunu geçmiştir. Yine de tesadufen gordugum paylasiminiza kayitsiz kalamadim. Eger devam ediyorsa ve Istanbulda iseniz bu konuda size kesin cozum icin sr onerisinde bulunabilirim. Buradan site kurallari geregi dr onerisinde bulunulabiliyor mu bu konuda fikrim yok. Eger bilgi isterseniz dr konusunda , nasil paylasacagimi da belirtirseniz yardimci olabilirim. Siteyi aktif kullanmiyorum hatta ilk kez yorum yaziyorum. 🙈

Back