- 11 Mart 2016
- 142
- 23
- 48
- 38
- Konu Sahibi sevgimsena
Merhaba arkadaşlar günlerdir ağlamaktan yoruldum bi iki anne bizde öyleyiz der diye yazmak istedim kızım 20aylık geçen kış yani 2aylıktan beri bütün kışı hasta geçirdi ventolin,budecort en sonunda antibiyotik kullandık durduk doktor seneye iyi olacak büyüyecek dedi ee bir kış daha geldi eylülde başladık yine yeni yeni doktorlara girtik en son doktorumuz önce korumalıyız dedi nazOster verdi bıdecort verdi koruyucu tedavi bitmeden hastalandı yine bu kış beşinci antibiyotiğini şubatın 7sinde içti herşey ne güzeldi on gün iyi oldu dün yine hasta oldu en son doktora gittiğimde bu cocuk niye bu kadar sık hasta oluyor yatırıcam artık hastaneye dedi ağlamaktan harap oldum korkudan doktorada gidemiyorum sanki ben bakamıyorum da bana kızıyolar eve hava temizleme cihazı bile aldık herşeyi yapıyorum yok yok bu ay sadece on gün iyi oldu diğer günler hep hasta göğüste hırıltı öksürük burun akıntısı ben ne yapayım artık içmediği bal,çay kalmadı devamlı ventolin budecort içip duruyor doktorlara soruyorum bu kadar kullanmak zararlı değilmi bişey olmaz diyorlar