- 14 Haziran 2023
- 6.727
- 5.808
- 118
- 23
Hep aynı işte son adet tarihim 19-23 aralık dünden beri tekrar lekelenmem var ne yaşıyorum hiç bilmiyorum vallaNaptın canım sende son durumlar ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep aynı işte son adet tarihim 19-23 aralık dünden beri tekrar lekelenmem var ne yaşıyorum hiç bilmiyorum vallaNaptın canım sende son durumlar ne?
Hayırlısı olsun inşallah canımHep aynı işte son adet tarihim 19-23 aralık dünden beri tekrar lekelenmem var ne yaşıyorum hiç bilmiyorum valla
Bat ne zaman?Hep aynı işte son adet tarihim 19-23 aralık dünden beri tekrar lekelenmem var ne yaşıyorum hiç bilmiyorum valla
Evet simsiyah olmuşKk çok tuhaf olmuş yazamıyorum
Bat 18 ocakBat ne zaman?
Daha varmış hayırlısı olsun inşallahBat 18 ocak
İnşallah ya canımı sıktı bu lekelenmeDaha varmış hayırlısı olsun inşallah
Yumurtlama lekelenmesi olabilir belkiİnşallah ya canımı sıktı bu lekelenme
Selaaamm ben de katılmak istiyorumm.Bu topik uğurlu gelecek biliyorum inşallah çok amin.
Başlayalım o zaman
brcmmmm
@Mervesre41
monica123
@Lorelailai
duskapani
@istanbullugelinnnn
Kuzum sen bir ara hamileydin sanki yanlıs mı hatırlıyorum?Selamlar canlarım
Bilmiyorum ki inşallah öyledirYumurtlama lekelenmesi olabilir belki
Kaybetti canım malesefKuzum sen bir ara hamileydin sanki yanlıs mı hatırlıyorum?
Yok iki gün oldu geçti hemen arkasındanda yani dün yumurtlama akıntısı geldi. Galiba yumurtladımCandy7777 naptın lekelenme devam mı?
Değerlendirdin inşallahYok iki gün oldu geçti hemen arkasındanda yani dün yumurtlama akıntısı geldi. Galiba yumurtladım