- 3 Mart 2025
- 135
- 109
- 18
- Konu Sahibi umutsuzbirbirey
Merhaba arkadaşlar tüp bebek deneyimlerinizi anlatır mısınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de 36 yaşındayım 26 şubatta transfer oldum inşallah güzel haberler alırızMerhabalar İsmim Aynur 36 yaşındayım 5 yıldır evliyim. 26 şubatta 5. Gün embriyolarından 2 adet transferim yapıldı. Bu 2. Tranferimiz. İlki tutmuştu ama bi kaç gün içinde betahcg 0 oldu. Böyle bir platformun olması sadece ben yokum bir sürü kişi var dememe yardımcı olup sürecimi rahatlatıyor
Yarın teste gidiyorum sizin ne zaman tes gününüzBen de 36 yaşındayım 26 şubatta transfer oldum inşallah güzel haberler alırız![]()
Benim 10 Mart çünkü 3. Gün emriyosuYarın teste gidiyorum sizin ne zaman tes gününüz
Güzel haberler alırsın inşallahYarın teste gidiyorum sizin ne zaman tes gününüz
İki gündür kasıklarım ara ara ağrıyo . İlaçlardamdır diyorum umutlanmak istemiyorumGüzel haberler alırsın inşallahbelirtin var mı.
Sizde belirti var mı ?Güzel haberler alırsın inşallahbelirtin var mı.
Benim de kasık ağrılarım oluyor kramp şeklinde bugün inanılmaz bir baş ağrım var göğüslerim çok şiş sırtım belim ağırıyor ama işte şeninde dedgigin gibi bunların hepsi birer ilaç etkiside olabilir ben de bilemiyorum inanılmaz zor bir bekleyiş gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsunSizde belirti var mı ?
Benim de kasık ağrılarım oluyor kramp şeklinde bugün inanılmaz bir baş ağrım var göğüslerim çok şiş sırtım belim ağırıyor ama işte şeninde dedgigin gibi bunların hepsi birer ilaç etkiside olabilir ben de bilemiyorum inanılmaz zor bir bekleyiş gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsunİlkinde daha çok zorlanmıştım . Şuan rahatım. Rabbimin dediği olyor nihayetinde.
Amin . İlkinde daha heyecanlı ve stresliydim . Şuan dua ediyorum ve sakince bekliyorum. Bu kadar şaşacak bu kadar özene karşı ciddi bir hastalığımız yokken olmayacaksa da zamanı değildir. Sizin tek transfer mi?Benim de kasık ağrılarım oluyor kramp şeklinde bugün inanılmaz bir baş ağrım var göğüslerim çok şiş sırtım belim ağırıyor ama işte şeninde dedgigin gibi bunların hepsi birer ilaç etkiside olabilir ben de bilemiyorum inanılmaz zor bir bekleyiş gerçekten Allah hepimizin yardımcısı olsun
Ben de rabbimin her zaman her şeyin en hayırlısını bildiği en hayırlısını vereceğine inananlardanım bizim şer gördüğümüz şeylerde muhteşem hayırlar gizlediğini düşünüyorum başıma gelen her şey de böyle bakmaya çalışıyorum da söz konusu evlat olunca insanın içi titriyor işte yinede büyük sınavlardan, isyandan Allaha sıgınıyorum. Benim 2 tane 3. Gün emriyosu.özel değilse söz konusu sorun neydi sizdekiAmin . İlkinde daha heyecanlı ve stresliydim . Şuan dua ediyorum ve sakince bekliyorum. Bu kadar şaşacak bu kadar özene karşı ciddi bir hastalığımız yokken olmayacaksa da zamanı değildir. Sizin tek transfer mi?
Polikistik over. Yaygın bir durum yani. Haklısınız insan hep içindeki isyanı bastırıyor. Sakin kalmayı sabrı öğreniyor. Vardır bi hayrı herşeyin . Yarın sonucumu paylaşırım :)Ben de rabbimin her zaman her şeyin en hayırlısını bildiği en hayırlısını vereceğine inananlardanım bizim şer gördüğümüz şeylerde muhteşem hayırlar gizlediğini düşünüyorum başıma gelen her şey de böyle bakmaya çalışıyorum da söz konusu evlat olunca insanın içi titriyor işte yinede büyük sınavlardan, isyandan Allaha sıgınıyorum. Benim 2 tane 3. Gün emriyosu.özel değilse söz konusu sorun neydi sizdeki
Evet çok yaygın ve çok çok rahat tedavisi olan bir durum hiç korkmayın inşallah evlat sahibi olacaksınızPolikistik over. Yaygın bir durum yani. Haklısınız insan hep içindeki isyanı bastırıyor. Sakin kalmayı sabrı öğreniyor. Vardır bi hayrı herşeyin . Yarın sonucumu paylaşırım :)
Böbrek ağrısı yaşayan varmı bu gebelik belirtisi olabilirmiBenim 10 Mart çünkü 3. Gün emriyosu
Merhaba sonucunu aldınız mıBenim 10 Mart çünkü 3. Gün emriyosu
Ben yaşadım canım. Transferden sonra sağ tarafım çok ağrıdı sağ böbreğim 3-4 gün sonra geçti çok şükür pozitif sonucumBöbrek ağrısı yaşayan varmı bu gebelik belirtisi olabilirmi
Ay evet pozitif rabbime bin şükür.Allah hepimizin hayırlı haberler almamızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinMerhaba sonucunu aldınız mı
Siz ne yaptınız acabaPolikistik over. Yaygın bir durum yani. Haklısınız insan hep içindeki isyanı bastırıyor. Sakin kalmayı sabrı öğreniyor. Vardır bi hayrı herşeyin . Yarın sonucumu paylaşırım :)
Benimki de pozitif şükürler olsun ki . Beta 433 çıktı bizim . Sizin kaçSiz ne yaptınız acaba