2025 tüp Bebek düşünenler

90 bin kuzum konuyu açınca ilk mesajlarda konuştuğum her yerin fiyatını yazdım hiç 60 bin yok maalesef 2025 fiyatlarında
Valla kuzum 70 la 100 le kalmıyor zaten biz arabamızı sattık dün. Amh değerin ne kadar yüksekse giderinde o kadar yüksek oluyor bende yumurta rezervi yüksekti 3 kutu 900ml gonal f kullandım kafadan onlar 30 bin zaten sonra ovitral verdi o olmadı rezervden dolayı elimde kaldı bir kutu gonalf elimde kaldı. Sonra estrofem yazdı transfere hazırlık bir kutu karşılıyor devlet şuan paket 400 küsür sanırım ve sen bu süreçte baya bi kutu kullanıyorsun sonra redostim al dedi o da 3000 civarı yani çok masraflı sadece hastane ücreti olsa. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Öyle bir şey olsa benden mutlusu olmazdı ama yaklaşık 19 aydır deniyoruz olmuyor bu saatten sonra da zor gibi
Olsun Allah a zorluk yok bende 2 yıl denedim ve tam olarak olursa olur kafasına yeni yeni geliyorum ne ağladım gizli gizli bi Allah bilir bir ben ama gözyaşım bir işe yaramadı hiç umutsuz olma elbet bir gün

Valla bende bu ay kendiliğinden oluyor sanırım diye bi heveslendim ama adet oldum yine hsg filmi çekildim bir ton da ilaç kullanmıştım ilaçları yarıda kesince reglde gecikti benim ama hüsran yaş kaç sizin
Keşke olsa kendiliğinden hepimizin de hiç gerek kalmasa tüp bebeğe falan.. 29 yaşındayım ben düşük yaptım müdahale edilmedi enfeksiyon geçirdim sol tüpümde sıvı birikmesi oldu o da 1 yıl boyunca anlaşılmadı boşu boşuna hamile kalmaya çalıştım en son kendim zorla hsg çektirdim öyle çıktı ortaya ameliyatını oldum sol tüpüm tamamen kapatıldı sadece sağ tüple gebelik için uğraştım başka hiçbir sorun yok ama bir daha kendiliğinden olmadı gittim klomen tedavisi gördüm olmadı 2 aşılama denedik olmadı son çare tüp bebek işte..

Neden amh değeri ne kadar yüksekse gider daha fazla oluyor ki ? Benim 2.79 normaldi yumurtlamalar da normal gonal f klomen letrol kullandım hepsinde de yumurta oluştu çok sayıda

Zaten bizim yaptıracağımz 111 bin dedi biz 200 bini gözden çıkardık kredi çekeceğiz. Eşim diyor bebeği bile borçla yapıyoruz

Neden amh değeri ne kadar yüksekse gider daha fazla oluyor ki ? Benim 2.79 normaldi yumurtlamalar da normal gonal f klomen letrol kullandım hepsinde de yumurta oluştu çok sayıda
Doktor çok olduğunda çok ilaç yazıyor çünkü hepsi büyüsün ki şans artsın istiyor. Bende 22 yumurta oldu. Sadece gonal f le 20 si toplandı. Ama 900 ml 3 kutu bitirdim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…