2025 TRANSFER OLANLAR 🌸

mrvmra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2024
70
58
3
31
7 Şubat Cuma günü 5.gün iki adet embriyo transferi oldum. Test tarihim 19 şubat..Benim gibi benim tarihlerde ve beklemede olanlar var mı birlikte sorular sohbetler oluşturalım süreç su gibi aksın ve pozitif sonuçlansın inşallah

Merhaba.Ben de 3 Şubat transfer oldum..17 Şubat test tarihim.5.gün embriyosu:)beklemedeyim.İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz

Merhaba! bende 6 şubatta 5. Gün embiriyo transferi oldum 15 şubat kan testi günüm bugün evde test yaptım silik çizgi çıktı

Merhaba! bende 6 şubatta 5. Gün embiriyo transferi oldum 15 şubat kan testi günüm bugün evde test yaptım silik çizgi çıktı
Ayy hadi inşallah çok sevindimm bende silik çizgi gördüm ve bugün beta verdim 17 çıktı umarım yükselir asıl test gününe kadar. Kan vermeyi düşünüyor musun yarın falan

Ayy hadi inşallah çok sevindimm bende silik çizgi gördüm ve bugün beta verdim 17 çıktı umarım yükselir asıl test gününe kadar. Kan vermeyi düşünüyor musun yarın falan
Bekliycem doktorumda gününde yapalım demişti kan testini o yüzden evde test yaparım yine fakat kan artık cumartesi belli olur beklemek biraz heycanlı ve stresli ama hayırlısı bakalım senin içinde hayırlısı olsun inş güzel sonuçlar alırızz

Beklemek en doğrusu iyi yapıyorsun. Ben bugün o yaramazligi yaptım 17 çıkınca insan emin olamıyor çok ara değer diye. Bencede beklemelisin hayırlısı

Benim de transferim 6 şubat ta oldu transferimin 7. Günü duramadım idrar testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 82 çıktı hepinize pozitif sonuçlar olsun inşallah

Oy çok güzel tek embriyomuydu sizin de

14 şubatta 2 embriyo transferi oldum kasık ağrılarım vardı bu gün geçti korkuyorum birden geçince kötü hissettim kendimi umarım sıkıntı yoktur.

14 şubatta 2 embriyo transferi oldum kasık ağrılarım vardı bu gün geçti korkuyorum birden geçince kötü hissettim kendimi umarım sıkıntı yoktur.
Bende de kasık ağrısı 4-5 gün sürdü sonra birden yok oldu. Yarın sonuç günüm artık benimde 2 embriyo 5.gundu canım. Evham yapma tutunurken ağrın oldu, tutundu veya tutundular ağrın azaldı gibi düşünürsen herşey güzel sonuçlanır insallahh

inşallah güzel haberler alırız

Bende aynı şekildeyim 13 şubatta 2 embriyo transferi oldum transferden beri kasul ağrısı regl ağrısı gibi ağrı göğüslerde hassasiyet ce acı vardı dündrn beri kesildi bende korkmaya başladım niye geçti diye

Hiç korkmayın ben 6 şubat ta transfer oldu 7.gun öğrendim hepsi bende de vardı inşallah sizinde pozitif olur

Hiç korkmayın ben 6 şubat ta transfer oldu 7.gun öğrendim hepsi bende de vardı inşallah sizinde pozitif olur
Tebrik ederimm sizi de Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahiyi dilekleriniz içinde Allah razı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız bizlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…