Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba!7 Şubat Cuma günü 5.gün iki adet embriyo transferi oldum. Test tarihim 19 şubat..Benim gibi benim tarihlerde ve beklemede olanlar var mıbirlikte sorular sohbetler oluşturalım süreç su gibi aksın ve pozitif sonuçlansın inşallah
![]()
Ayy hadi inşallah çok sevindimm bende silik çizgi gördüm ve bugün beta verdim 17 çıktı umarım yükselir asıl test gününe kadar. Kan vermeyi düşünüyor musun yarın falanMerhaba!bende 6 şubatta 5. Gün embiriyo transferi oldum 15 şubat kan testi günüm bugün evde test yaptım silik çizgi çıktı
![]()
Bekliycem doktorumda gününde yapalım demişti kan testini o yüzden evde test yaparım yine fakat kan artık cumartesi belli olur beklemek biraz heycanlı ve stresli ama hayırlısı bakalımAyy hadi inşallah çok sevindimm bende silik çizgi gördüm ve bugün beta verdim 17 çıktı umarım yükselir asıl test gününe kadar. Kan vermeyi düşünüyor musun yarın falan![]()
Beklemek en doğrusu iyi yapıyorsun. Ben bugün o yaramazligi yaptım 17 çıkınca insan emin olamıyor çok ara değer diye. Bencede beklemelisin hayırlısıBekliycem doktorumda gününde yapalım demişti kan testini o yüzden evde test yaparım yine fakat kan artık cumartesi belli olur beklemek biraz heycanlı ve stresli ama hayırlısı bakalımsenin içinde hayırlısı olsun inş güzel sonuçlar alırızz
![]()
Evet tek embriyoOy çok güzeltek embriyomuydu sizin de
Bende de kasık ağrısı 4-5 gün sürdü sonra birden yok oldu. Yarın sonuç günüm artık benimde 2 embriyo 5.gundu canım. Evham yapma tutunurken ağrın oldu, tutundu veya tutundular ağrın azaldı gibi düşünürsen herşey güzel sonuçlanır insallahh14 şubatta 2 embriyo transferi oldum kasık ağrılarım vardı bu gün geçti korkuyorum birden geçince kötü hissettim kendimi umarım sıkıntı yoktur.
inşallah güzel haberler alırızBende de kasık ağrısı 4-5 gün sürdü sonra birden yok oldu. Yarın sonuç günüm artık benimde 2 embriyo 5.gundu canım. Evham yapma tutunurken ağrın oldu, tutundu veya tutundular ağrın azaldı gibi düşünürsen herşey güzel sonuçlanır insallahh![]()
canım senin güncel değerin ne oldu en son 17diye okumuştum merak ettim güzel artış oldu dimiOy çok güzeltek embriyomuydu sizin de
Bende aynı şekildeyim 13 şubatta 2 embriyo transferi oldum transferden beri kasul ağrısı regl ağrısı gibi ağrı göğüslerde hassasiyet ce acı vardı dündrn beri kesildi bende korkmaya başladım niye geçti diye14 şubatta 2 embriyo transferi oldum kasık ağrılarım vardı bu gün geçti korkuyorum birden geçince kötü hissettim kendimi umarım sıkıntı yoktur.
Hiç korkmayın ben 6 şubat ta transfer oldu 7.gun öğrendim hepsi bende de vardı inşallah sizinde pozitif olurBende aynı şekildeyim 13 şubatta 2 embriyo transferi oldum transferden beri kasul ağrısı regl ağrısı gibi ağrı göğüslerde hassasiyet ce acı vardı dündrn beri kesildi bende korkmaya başladım niye geçti diye
Tebrik ederimm sizi deHiç korkmayın ben 6 şubat ta transfer oldu 7.gun öğrendim hepsi bende de vardı inşallah sizinde pozitif olur![]()
Hamdolsun bugün test günümdü 934 değerimcanım senin güncel değerin ne oldu en son 17diye okumuştum merak ettim güzel artış oldu dimi
Çok sevindim canım tebrik ederimHamdolsun bugün test günümdü 934 değerimsen naptın canım
Ben beklemedeyim bugün 5.günüm dayanabilirsem Salı günü test yapacağım yarın erken test yapsam çıkar mı bilemiyorum dondurulmuş 5.gün emnriyosuyduHamdolsun bugün test günümdü 934 değerimsen naptın canım