2025 Şubat Mart gebelik topici 👼

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kizlar iki gun ust uste boyle pik olmasi normalmi bugun silik çikmasini bekliyordum daha koyulaşti sanki test kitimde bitti
Benim 1,5 -2 gün bu şekilde çıkıyor ( sabah akşam test yapıyorum pik görünce ) akşama çatlar bence . Havuç çatlamasına yardımcı diye okumuştum çatlama zamanı bol bol yiyorum

Benim 1,5 -2 gün bu şekilde çıkıyor ( sabah akşam test yapıyorum pik görünce ) akşama çatlar bence . Havuç çatlamasına yardımcı diye okumuştum çatlama zamanı bol bol yiyorum
Öncekini de sabah yaptim bunuda 11i gecerek yaptim hala koyu gecen ay bi gün surmustu ertesi gun çatlamştiişin kotusu test kitimde kalmadi eczane yolu gorundu

Öncekini de sabah yaptim bunuda 11i gecerek yaptim hala koyu gecen ay bi gün surmustu ertesi gun çatlamştiişin kotusu test kitimde kalmadi eczane yolu gorundu
Benim çatlama olduğunda kasık ağrım oluyor ordan anlıyorum , ama sen yinede emin olmak için al istersen canm

Lioo nasıl gidiyor canım , kaç günün kaldı geçen hafta yumurtlamaydı galiba
Evet canim geçen hafta yumurtlama oldu. Suan hoc bir belirti yok. Beklenen 22 ocak. Ama ben emzirdigim için düzenli olmuyorum. Bekliyoruz bakalım ne napiyorsun canim

sat: 23.12.2024
bat: 22.01.2025

Evet canim geçen hafta yumurtlama oldu. Suan hoc bir belirti yok. Beklenen 22 ocak. Ama ben emzirdigim için düzenli olmuyorum. Bekliyoruz bakalım ne napiyorsun canim
Anladım canm seninde varmış henüz . Bende yumurtlama haftasındayım henüz pik olmadı ama günaşırı değerlendiriyoruz kaçırmamak adına

Anladım canm seninde varmış henüz . Bende yumurtlama haftasındayım henüz pik olmadı ama günaşırı değerlendiriyoruz kaçırmamak adına
Aman aman kaçırma gelsin artık minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…