2025 şubat doğum yapicaklar

sevgidolubiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2024
64
46
25
Kızlar doğum tarihim şubat 2025 te şubat ayı için bebek bekleyen varmi varsa da neler hissediyorsunuz nasıl geçiyor hamilelik mesela benim 7 haftaya kadar çok bulantim oldu arada adet sancısı gibi sancım oluyo 8 haftaya girdik bulantilarim kesildi iştahım arttı sizdeki belirtiler neler

Şurada çok daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz

merhaba 5 Şubat 2025 bekliyoruz doğumu. Hiç bulantım olmadı benim. Ama duygu durum değişikliği çok yaşıyorum aniden sinirleniyorum. Küçük beyin etkisi de olabilir tabi

Merhaba ben de şubatta insallah bekliyorum bebeğimi. Bulantı kusma olmadi fakat şişkinliğm çok fazla resim eklesem cinsiyet tahmini edermisiniz veya kendi ultrasonunnza göre bir tahmin

Merhaba bende şubatta bir tahmin varmi

Eklentiler

• 1000070494.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 26
  • 1000070494.jpg
    85,1 KB · Görüntüleme: 20
merhaba 5 Şubat 2025 bekliyoruz doğumu. Hiç bulantım olmadı benim. Ama duygu durum değişikliği çok yaşıyorum aniden sinirleniyorum. Küçük beyin etkisi de olabilir tabi
Erkekmi masllah benim de bir oğlum var şimdi kiz istiyorum qma resim atayım Bi karşılaştırın olmazmi

Erkekmi masllah benim de bir oğlum var şimdi kiz istiyorum qma resim atayım Bi karşılaştırın olmazmi
öncelikle maşallah bu güzel bebise canım bir oğlusun zaten varmış ama bana sanki bu da oglusmus gibi geldi ama inşallah senin içinden geçtiği gibi hayırlısı ile sağlıklı bir kızın olur ben yanılırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…