Ya aslında çok basit sen hergün yataktan çıkmadan ölç ve kaydet yumurtlama zamni tekrsr yaz etiketle cnn ozmanda diğerini tekrar yazrrim daha iyi anlarsınCanım teşekkürler benim bunu anlamak için 3-5 kez okumam lazım
Aynen canım söyle hayırlısı olsunAnladım cnm tmam kendi soylemse bile ben söyleyim bakım bu şekilde yapmak istiyorum diye. biz gerekenleri yapalım takdir Allah'ın birde böyle deneyelim bakalım
Yok cnm sadce ateş olceri dil altında ötene kdar tutyorsun ve sonucu kaydediyorsn bukdar basitBol sans o zaman ısı isi biraz sıkıntıbaşarılar simdiden. Hadi bakalim insallah bu ay hepimiz denemelerimizden bebis sonuclarini alırız
Teşekkür ederim yorumunuz içinHayır tabikide bişey olmaz bebek öyle hemen düşecek bişey değil cnm ağır kalmayın zorlayıcı hareketler yapmayın hiç birşey olmaz inşallah hamilesinizdir keşke onceden evde test bulundursaydiniz internetten filan daha rahat olurdu sizn içinde
Cnm sende ilaç ve iğne kullanıyordun degilmi bana biraz bahseder misin aşamalarını merak ediyorumİğne ve hapları İlk 2 kullanışımda ilişki sırasında bile sancı gibi oluyordu kuzum ama son zamanlarda kullandıklarımda hiç olmadı sancı
Gününüz geçmiş aslında artık bir defa test ve kan testi yeterli olur bence varsa zaten 10gun sonra doktor tekrar gel diyor ve keseye bakıyor zaten ters bir durum olursa anlarsın bence defalarca kan vermeye gerek yok yani bu şahsi fikrim ben oglumdada 3 hafta 5 günlükte kaset testte öğrendim ertesi günü doktora gittim kan yapıldı haftası söylendi 10gun sorna tekrar gittim hem keseyi hem bebeği gördük 6 haftada kalp atışı yani yine hamile kalırsam yine bir defa kan veririm sorun olmadığı sürece sonra 10 gün bekleyp keseyi görmeye giderim yani ben sürekli HCG vermeyi burda gördüm cevremdede hiç duymadım. Bukdar kan testi yapıldığınıTeşekkür ederim yorumunuz içinolursa ilk olucak bir fikrim yok pek .aslında kendim bakmak istemedim varsa kendini tam belli edecek hale geldiğinde daha stressiz daha kolay olur diye düşündüm beta hcg yükselicek mi telaşı olmaz gereken değere gelmiş olur inşallah
Ben de burada gördüm sizin gibi iki günde bir kan verenler varmış değer yükselmesini takip etmek için yada geç döllenmeyse testte daha geç belli oluyomuş kimilerinde denk geldim ondan emin olamadım test için de kan için de ,en uygun yakın günüm salı o zaman yapayım öyle diyorsanız tavsiyeniz için çok teşekkür ederimGününüz geçmiş aslında artık bir defa test ve kan testi yeterli olur bence varsa zaten 10gun sonra doktor tekrar gel diyor ve keseye bakıyor zaten ters bir durum olursa anlarsın bence defalarca kan vermeye gerek yok yani bu şahsi fikrim ben oglumdada 3 hafta 5 günlükte kaset testte öğrendim ertesi günü doktora gittim kan yapıldı haftası söylendi 10gun sorna tekrar gittim hem keseyi hem bebeği gördük 6 haftada kalp atışı yani yine hamile kalırsam yine bir defa kan veririm sorun olmadığı sürece sonra 10 gün bekleyp keseyi görmeye giderim yani ben sürekli HCG vermeyi burda gördüm cevremdede hiç duymadım. Bukdar kan testi yapıldığını
Peki iğneden sonra ovu testi hep pik mi çıkıyor canım çok soru sordum ama hakkını helal et ilk tedavimİğne ve hapları İlk 2 kullanışımda ilişki sırasında bile sancı gibi oluyordu kuzum ama son zamanlarda kullandıklarımda hiç olmadı sancı
Çatlama gününüz bellimi sizinBen de burada gördüm sizin gibi iki günde bir kan verenler varmış değer yükselmesini takip etmek için yada geç döllenmeyse testte daha geç belli oluyomuş kimilerinde denk geldim ondan emin olamadım test için de kan için de ,en uygun yakın günüm salı o zaman yapayım öyle diyorsanız tavsiyeniz için çok teşekkür ederim
6 şubat yumurtlamaydı hep düzenliyimdir ama çatlama günü konusu hakkında çok bir fikrim yok planlı bi gebelik değil eğer gebeysem .özellikle takibini ovulasyon testleriyle yapmadımÇatlama gününüz bellimi sizin
Benim testlerim hala silik çıkıyor kuzum senin nasıl?Amin kuzucum amiiiinn inşallah o müjdeyi almamiza son 15 gün fln kalmistir
Canım ben yaklaşık eylül ayından beri tedavi görüyorum önce Klomen kullandım sonra Femara kullandım. Bu hapların bittiği zamandan itibaren de Gonal F 900 kullandım. Ardından da çatlatma iğnesi kullandım. Benim bir aylık dönemim hep bu şekildeydi. Doktora bir yıldır çocuğumuz olmuyor dediğim zaman bu tedaviyi uyguladı bana. Özel hastanede tedavi oluyorum. Haplara âdetin üçüncü veya beşinci günü başlıyorsun üç veya beş gün sabah akşam kullanıyorsun sonrasında gonel f. Haplara âdetin üçüncü veya beşinci günü başlıyorsun üç veya beş gün sabah akşam kullanıyorsun sonrasında gonal f iğne yine duruma göre üç veya dört gün dozunu ayarlıyor. Yumurta minimum 18 milim olunca çatlatma iğnesi vuruluyor 11 veya 15 gün sonra regl olunuyor eğer tutmazsaCnm sende ilaç ve iğne kullanıyordun degilmi bana biraz bahseder misin aşamalarını merak ediyorum
Kız nolcak hiç problem değil ne için varız evet hep pik çıkar iğne etkisi azalana kadar canımPeki iğneden sonra ovu testi hep pik mi çıkıyor canım çok soru sordum ama hakkını helal et ilk tedavim
Anladım cnm bnce önce bir gebelik testi yap ona göre ilerlersin6 şubat yumurtlamaydı hep düzenliyimdir ama çatlama günü konusu hakkında çok bir fikrim yok planlı bi gebelik değil eğer gebeysem .özellikle takibini ovulasyon testleriyle yapmadım
Anladım cnm sağol teşekkür ederimCanım ben yaklaşık eylül ayından beri tedavi görüyorum önce Klomen kullandım sonra Femara kullandım. Bu hapların bittiği zamandan itibaren de Gonal F 900 kullandım. Ardından da çatlatma iğnesi kullandım. Benim bir aylık dönemim hep bu şekildeydi. Doktora bir yıldır çocuğumuz olmuyor dediğim zaman bu tedaviyi uyguladı bana. Özel hastanede tedavi oluyorum. Haplara âdetin üçüncü veya beşinci günü başlıyorsun üç veya beş gün sabah akşam kullanıyorsun sonrasında gonel f. Haplara âdetin üçüncü veya beşinci günü başlıyorsun üç veya beş gün sabah akşam kullanıyorsun sonrasında gonal f iğne yine duruma göre üç veya dört gün dozunu ayarlıyor. Yumurta minimum 18 milim olunca çatlatma iğnesi vuruluyor 11 veya 15 gün sonra regl olunuyor eğer tutmazsa
Kız nolcak hiç problem değil ne için varız evet hep pik çıkar iğne etkisi azalana kadar canım
Rica ederiimAnladım cnm sağol teşekkür ederim
Arkadaşım da gazladı beni biraz yarın yapıcam sanırımAnladım cnm bnce önce bir gebelik testi yap ona göre ilerlersin
Yap cnm beklemenn anlamı yok şuan inşallah hamilesindirArkadaşım da gazladı beni biraz yarın yapıcam sanırım
Sonucu yazarım muhakkak teşekkür ederimYap cnm beklemenn anlamı yok şuan inşallah hamilesindir
Uygulamalarda yumurtlama ısını veriyor ortalama olarak sen not al ıstersen biz sana oldu olmadı derizCanım teşekkürler benim bunu anlamak için 3-5 kez okumam lazım
Kuzum Cok az kalmıssBat 25 i ama hiç göğüs hassasiyetim de yok bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?