2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Yumurtanın çatladığını nasıl anlarım ısı daha mı yükselcek
Adetin duzenlimi cnm genelde yumurtlama gününe kadar belli ısıda gidiyor oldgunlastiginda da ateş düşüyor bazen 1 gün bazrnde 2 gün sürüyor ertesi gün yavaş yavaş artyor artisin ilk günü son ilişkini yaşıyorsun sonrasında zeten istesende gebelik olusmayacak 3 gün artıştan önceki gün çatlama günün oluyor yani isin düştükten sonra yükselmeden önceki ilişkiler çok önemli öncesinde içerde sprem olması gerekiyor son kezde catladigi gün ilişki yaşıyorsun sonra Bekliyorsun isinda adete kadar yüksek seyrediyor bebek oluştuysa imlantasyon düşüşü yaşayabilirsin 7. Ve 10 gün arasında eğer tutunma olduysa 11.gun ateşin düşmezse bir ihtimal gebelik olabilir adetin 16.gunune kdar ateş düşmeden devam ediyorsa kesin gebelik vardırr demek olyor

Evet problem olmasa bile tutunmayabiliyor sperm yumurtaya ulaşıyor ama tutunma olmuyor bazen. Bu yüzden yumurta kalitesi de önemli verdiği ilaç tutunmayı ve daha kaliteli yumurtlamanı sağlıcak ilişki günlerini d.r söylüyor yumurta büyüklüğüne bakıp çatlatma iğnesi veriyor korkulacak bişi yok aslın da hormon ilacı evet ama faydasını görüyorsun gebelik şansın daha fazla oluyor :) ovülasyon testinden gerek kalmıyor bu durum da. yumurtlamanı da düzenlıyor zararı olsa d.r yazmaz ki ben biraz kendim denemek istedim olmayınca tekrar gidicem d.r a yaza doğru tüp bebek iğnesine geçicez.

Merhaba herkese,hamileysem eğer şuan 4 haftalık olması gerekiyormuş bugün gecikmemin 3. günü henüz test yapmadım.işim 2 saatlik mesafede ve en az 3 araç değiştirmem gerekiyor ayakta gittiğim bazı araçlar oluyor .gidiş dönüş tabi hamile değilken bile epey yorucu.şunu soracaktım gebeliğin başında böyle bi tempo bebeğe zarar verir mi düşük riskine sebep olur mu

Canım teşekkürler benim bunu anlamak için 3-5 kez okumam lazım

Amin kuzum inşallah bu ay ikimiz de hamile kalırız. Beraber büyütürüz bebişimizi

Selam kızlar Çarşamba günü gecesi birliktelik oldu perşembe gunu jel uzayan akıntim geldi çocuk tutma olasılığı nedir inşallah tutar 5 şubat kimyasal yaşadım
Bence ilişkiye devam et canım. Bende o akıntı geldikten yaklaşık 3 gün sonra falan çatlama oluyor onu da meme ucu hassasiyetinden anlıyorum o zamanlarda ilişki olmasına dikkat ediyorum geçen ay tam yakalamıştım ama tutmadı yine de sadece denk getirmek de yetmiyor maalesef

valla ben de ilk kez deneyeceğim ovulasyon testi ile takip etmek istemiyorum daha fazla strese girerim diye. İkinci denememiz olacak bakalım becerebilirsem şu ısı şeyini yakalarım belki bu ay
Bol sans o zaman ısı isi biraz sıkıntı başarılar simdiden. Hadi bakalim insallah bu ay hepimiz denemelerimizden bebis sonuclarini alırız

Benim uzayan 2,3 gun once gelıyor bebegm bugun 12. Gün kasıkta batmalar gogus hassasiyeti ve bacak uyusklugm var. Evet pik olmaya baslarken oluyor bunlar. 35.9 tam yumurta olgunlaşma ısısı kuzum. Benım de 35.9du kol altı Ben hem dil altından ölçüyorum sonra yıkayıp güzelce sabunla kol altından da bakıyorum dil altımda artıyor kol altında yumurtlama olunca. kadınların ısıları ortalama aynı zaten bak gör yumurtlaman olduktan sonra 36 küsürlere öıkacak Sen şimdi yapman gereken tek şey sabahları aynı saatlerde ölçmeye çalış biz yorumlarız bir tablo oluştururuz akıntı denen şey de aniden başlıyor vallahi çok garip Bence senin de artar kıvamı almaya başlar hatırlıyorsan ilk ovülasyon testi yaptığımda adet bitti 4 gün sonra başladım ben de 12.gün pikenyakın gördüm 13'de pk gördüm 14te çatladı. Dediğin gibi vücudumuzu bildiğimiz için artık hiçbir şekilde erken yapmana gerek yok sonuçta çok şükür belirtilerin oluyor her ay yaşadıklarını not edersen zaten diğer aylarda daha kolay olur senin için. İnşallah bu ay pozitifleri görürüz ya çok çok çok amin

Düşük tehliken yoksa bir şey olmaz inşallah canım. Tabi dikkatli olmak lazım yine de. İdrar testin yok mu

Düşük tehliken yoksa bir şey olmaz inşallah canım. Tabi dikkatli olmak lazım yine de. İdrar testin yok mu
Hiç test yapmadım stresten gecikme ihtimalini yok etmek için birkaç gün daha beklicem ama hamileysem de rutinim bu duruma uygun mu diye merak etmiştim çok teşekkür ederim

Kanamam oldu beta 19 olmuş ama farklı hastanelerde çünkü Türkiye den döndüm. Ama büyük ihtimal kimyasal oldu üzgünüm

2.5 yıldır deniyoruz ama eylülden beri dikkat ediyoruz 30 yaşındayım yarışmaya bakıkesirden katılıyorum herkesin kazandığı bir yarış olmasını diliyorum
Anladım canım nasıl çıktı testin bugünn
bugün iğne hariç 9. Gün oldu canım dün vardı da bugün tamemen sıfırlanmış iğne etkisi

iğneden sonra ağrın falan oluyor mu canım benim hiçbir şey olmadı ne femara kullanırken nede iğneden sonra

İğne ve hapları İlk 2 kullanışımda ilişki sırasında bile sancı gibi oluyordu kuzum ama son zamanlarda kullandıklarımda hiç olmadı sancı

Anladım cnm tmam kendi soylemse bile ben söyleyim bakım bu şekilde yapmak istiyorum diye. biz gerekenleri yapalım takdir Allah'ın birde böyle deneyelim bakalım

Hayır tabikide bişey olmaz bebek öyle hemen düşecek bişey değil cnm ağır kalmayın zorlayıcı hareketler yapmayın hiç birşey olmaz inşallah hamilesinizdir keşke onceden evde test bulundursaydiniz internetten filan daha rahat olurdu sizn içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…