Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sanırım benim de mayıs da transfer olacak. tek embriyom dondurulacak, bu arada toplayabilirsek 2-3 yumurta daha toplayacakmışız. 2. denemem olacak, zaman geçer mi bilmiyorum
sanırım benim de mayıs da transfer olacak. tek embriyom dondurulacak, bu arada toplayabilirsek 2-3 yumurta daha toplayacakmışız. 2. denemem olacak, zaman geçer mi bilmiyorum
Cemil Kaya doktorum, işlemleri Novaart da yapıyor. Embiryomun iyi gitmediğini öğrendim, haber bekliyorum bugün, dondurup dondurmayacaklarına karar vereceklermiş. Sanırım ümidimin sonuna geldim
Ben de son denememi ankara bahcecide yapmistim 3. gün aradiklarindan yavas gelisiyorlar deyip 5. gün gelisinleri durdu denildi ve bu son 3 denememin 2 Sinde oldu maalesef. Bu kadar negatif sonuclardan sonra umut etmek inanmak daha zor oluyor tabi. Insallah güzel haberler alirsin canim.