Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende muhtemelen o zamanlar transfer olacağım hiçbir ilaç kullanmayı siz kullanıyor musunuzMart ayı ortalama 17 mart gibi transfer olacağım günler geçmek bilmiyor. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Benim pazartesi transferim olacak . Progesteran fitil , promester iğne,prograf, estofem , coraspirin , folik asit ve dekort kullanıyorum . Baya kullanıyorum anlayacağınız :)Mart ayı ortalama 17 mart gibi transfer olacağım günler geçmek bilmiyor. Hangi ilaçları kullanıyorsunuz?
Ben de bu ilaçları kullanacagim 20 şubattan sonra. Yalnız bende decort yok folik asit yerine de başka bir şey yazılmış sanirimBenim pazartesi transferim olacak . Progesteran fitil , promester iğne,prograf, estofem , coraspirin , folik asit ve dekort kullanıyorum . Baya kullanıyorum anlayacağınız :)
Bende muhtemelen o zamanlar transfer olacağım hiçbir ilaç kullanmayı siz kullanıyor musunuz
Takviye gıda yani kullandıklarıniz bende d vitamini omega3 Glutamin kullanıyorumBende buyuk ihtimalle mart başı gibi transfer olacağım folik asit ve d2 vitamini kullanıyorum
Evet neyse ki 1 buçuk ay kadar zaman oluyor da transferle opu arasında biraz vücudumuzda dinleniyor transfer zamani gene illa iğne falan olurTakviye gıda yani kullandıklarıniz bende d vitamini omega3 Glutamin kullanıyorum
Her doktorum uyguladığı protokol farklı oluyor . Sizin doktorunuz size en uygun planları uygulayacaktırBen de bu ilaçları kullanacagim 20 şubattan sonra. Yalnız bende decort yok folik asit yerine de başka bir şey yazılmış saniri
Tabiki. Sizin ilk transfer miHer doktorum uyguladığı protokol farklı oluyor . Sizin doktorunuz size en uygun planları uygulayacaktır
Benimde Mart ortası . O ne iğnesi oluyorSelam benimkide galiba martda denk gelcek , bu reglin 21 cı gunde lucrın iynesı yapıb mart reglde başlıycam
Evet ilk transferTabiki. Sizin ilk transfer mi
Yumurtaları yumurtlaması bır ay onceden kontrol altına alıyor , her doktor yapmıyor benımkı yapıyorBenimde Mart ortası . O ne iğnesi oluyor
İnşallah canım . Benim de ilk transferim . Bugün oldu inş benim ki de tutarBenim ilk çocuğum.da tüp bebek. Şimdi o 3 buçuk yaşında. İnşallah buda tutar![]()