Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    129
Senin belli bi tarih var mi yoksa vajinal doğum muydu jsndjdnd vajinal olacaksa bence korkma artık 3 hafta kalmış anca etki eder bence hatta sadece hurma ile dogurmayiz diye düşünüyorum
Bugün doktordaydım işte, haftaya pzt alacam dedi. 37+4 oluyorum o gün. Olmaz dedim ama bir şey demedi net. Cuma günü ramdevum var net bir şekilde sorucam neden sezaryene yönlendiriyorsunuz ve neden erken almak istiyorsunuz diye. Plasenta kireçlenmeye başlamış öyle dedi ama gerekçesi bu değildir sanırım, araştırdım çok normalmiş artık bu ayda. Suyu da biraz azalmış. Haftada 2 defa gidiyorum bence bir hafta daha ertelenebilir illa sezaryen derse de.

Doğru yazmistin çıkmış aklımdan kusura bakma sor tabi yine için rahat etsin

Şaka maka 9 gün sonra doğuracağım.
Ayın 21 i deyince uzak gibi geliyordu, 9 gün kaldı deyince daha farklı hissediyorum. 2 çocuklu hayatım nasıl olacak acaba
Yaaaa şaka cidden 9 gün ne demek dimi ya daha dün gibi her şey çok heyecanlı ben o gün 35+3 oluyorum sen doğuma giderken ben randevuma gideceğim

Doktorun gayet düzgün açıklamış zaten bence de mantıklı evet oluyodur vajinal de ama risk var sonuçta gerek yok risk ufak bile olsa. Sağlıkla alalım bebişleri kucagimiza inşallah
Aynen ben zaten canım doktoruma güveniyorum çok seviyorum ya hiç riske atmadım ne derse uygularım ben ve bebeğim için

Ben bu hamilelikte hastalıktan kurtulamadım gerçekten. Bağışıklığım normalde çok güçlüdür kolay kolay hasta olmam olursam da ağır atlatmam ama hamileliğim neredeyse hastalıkla geçti nasıl bağışıklık düşüyor ben şok. Bir bir buçuk ay öksürük çekip iki kutu antibiyotik kullandım hastanede kanamadan dolayı yattığımda enfeksiyon riskine karşılık damardan da antibiyotik yedim. Hastaneden çıkalı 2 hafta oluyor sayılır Allahım sadece iki hafta bir şey olmadı şimdi kaç gündür yine boğazım ağrıyor. Bugün kbb ye de gittim. Doktor yine kızardığını enfeksiyon başlangıcı olduğunu söyledi ve antibiyotik yazdı. Ama inanın kullanmak istemiyorum artık korkuyorum bu kadar antibiyotik içmek normal mi? Hem de hamilelikteya. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Ben de aynıyım. Bunlarla birlikte farklı bir sürü sorun da oldu enfeksiyon dis agrisi su azalması vs vs. Gece bogazim ve disim ayni anda ağrıdı dis ağır bastığı icin onu önemseyemedim. Geçen hafta hastalıktan kemik ağrısından yattim hep. Oysa 1 ay önce yine hastalanmistm antibiyotikle atlattim dedim olmadi tekrar basa sardık. Cok feci bi salgın var en az 1 ay sürüyor. Gecmis olsun insaAllah atlatiriz az kaldı

Günaydın olması için uyumak lazımsaat 2 ye kadar uyumadım sonra yatağa geçtim baktım 3 buçuk oldu uyuyamamisim o arada tabi her yarimsaatte bir tuvalet seansı 1 saatte 3 kere girebiliyorum belki daha fazla sonra kızım uyandı altını isllatmis onu degistir çise götür kendini de götürbeni kaşıntı tuttu bizim kızda zaten doğduğundan beri kaşınır öyle şimdi ayağımda sallliyorum zombi gibiyim resmen. Arada birde yoklayan ufak.adet sancısı gibi ağrılar bele ve karnıma vuruyor. Acil şu il tüy işlerini de bu hafta halletmem.lazim bebek bu ara karnımda çok sertleşip sancı yapıyor muhtemelen gitsem sancım çıkar nst de.

Yanıı gercekten uykusuzlugun dibiyizzz,12 de yatags gırdım 5 kez çiş seansı bu vakte kadar toplam 1 saat ancak uyumusumdur,Allahtan gunduz kestıtebılıyomhallet tabı canm artık hersey olabılır

Günaydın canım ne yaptın var mı bir gelişme haftan tam olarak neydi senin imza 37 lerde gösteriyor ama 36 nın içinde misin hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…