- 1 Nisan 2014
- 2.973
- 4.335
- 333
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.421
Hem hayırlı olsun hem geçmiş olsunKızlar 13.04 ‘te 34+5 olarak kızım dünyaya geldi .2800 kilo doğdu .Solunum sıkıntısı varmış daha bebeğimi göremedim .Herkese teşekkür ederim .Dualarınızı bekliyorum
Cnm yumuşama dedigin nasil oluyor ?Bebişi doğan annelerimiz hayırlı olsun sağlıklı sıhatli büyütmek nasip olsun ❤ bende bayadır giremiyorum oğlum bir yandan bir yandan karnımdaki, domuz gribi vs derken ne ara sonlara geldik anlamadım benimde yumuşamam başladı perşembe gidicem sancılar artarsa daha erken gel dediler bakallım
Rahim yumuşadıkça doğum oluyormuş benim nişanım geldi ama her nişanı gelen hemen doğurmuyor sancılarına göre gel dediCnm yumuşama dedigin nasil oluyor ?
Doğuran birdaha pek yazamuyor sanki ki çok normal şuan lohusalar karşılarında büyük bir sorumluluk var yükleri fazlaca bir yandanda iyileşmeleri gerekHadi bakalım hayırlı uğurlu olsun şimdiden ndbdndnd çok heyecanlı ya
Doğumdan sonra buralar dutluk olmaz umarım
Ayy insaAllah insaAllahBakarsin kafana takma. Suan gebelik hormonlari sana boyle hissettiriyor. Bebeklerimizi gordukten sonra enerjimiz yerine gelir insallah
Belki de dediğiniz gibidirDoğumdan sonra enerjin yerine gelir, merak etme
Şimdi demek ki vücudunun uyumaya, istirahat etmeye ihtiyacı var. Belki de doğuma ve sonrasına hazırlanıyordur bünyen
Evet malesef ilk zamanlar biraz zor oluyor anca toparlama süreci vsDoğuran birdaha pek yazamuyor sanki ki çok normal şuan lohusalar karşılarında büyük bir sorumluluk var yükleri fazlaca bir yandanda iyileşmeleri gerek
Dur atma şimdi o zehirli oku jsbxjwnjdnsjskdnd namluda biz de varızEvet bu gece kim eleniyor
Bizim yaşlarda yakınmış buarada bizde 25 tayfasıyız begonvilleEvet malesef ilk zamanlar biraz zor oluyor anca toparlama süreci vs
Dur atma şimdi o zehirli oku jsbxjwnjdnsjskdnd namluda biz de varız
Yaaa o zaman sende bugün yarın doğurursun sıradaki kişi sensin muhtemelenRahim yumuşadıkça doğum oluyormuş benim nişanım geldi ama her nişanı gelen hemen doğurmuyor sancılarına göre gel dedi
Doktorun gayet düzgün açıklamış zaten bence de mantıklı evet oluyodur vajinal de ama risk var sonuçta gerek yok risk ufak bile olsa. Sağlıkla alalım bebişleri kucagimiza inşallahSelam kızlar ben geldim anca geldim. Doktor kontrolünde çok şükür her şey yolundabebişim iyi haftası ile uyumlu. Şuan herhangi bir risk yok. Kullandığım ilaçlara devam. demiştim ya doğum şeklini konuşacağım diye. İlki sezaryen oldu bu nasıl olur diye. Sezaryen dedi. Kanama riskinin fazla olmasını istememesinden dolayı. Yani bu da sezaryen olacak. Tahmini doğum ne zaman olur dedim. Ben en az 37. Haftayı görmek istiyorum dedi. Şimdi tarihi konuşmak için çok erken dedi haftaya cumaya tekrar görmek istiyorum dedi. Haftaysa cuma 21 Şubat 35+3 olacağız inşallah.Bebişim başını iyice aşağıya gömmüş. Hissediyorum zaten çok baskı yapıyor dedim. Eğer dedi düzenli sancıların kasılmaların olursa mutlaka haberim olsun dedi. Hareketlerini takip et azalma ya da herhangi bir huzursuzluk hissedersen de haberim olsun dedi. Sona yaklaşıyoruz kızlar çok heyecanlı papatya113 imagination forever warcrew
Merhaba Enabizda raporlarım kısmında görebilirsiniz oraya düşmüş olması lazım.Selamlar 32.haftada çalışabilir raporu almıştım bu herhangi bir yere yükleniyor mu e devlete vs
Ne bilim aniden tetikler doğururum diye korkumdan yiyemiyorum.İki mi ben haftasonu almıştım hurmayı, tatli niyetine gördükçe yiyorum4-5 i geciyodur günlük eminim, perine masajı da haftada iki falan oneriliyor galiba emin olamadim ona ama henüz başlamadım
Valla en son ki nts de ocağın 26 siydi işte... 20 sine randevu alabildim bebiş beklemek isterse tabi :')
Senin belli bi tarih var mi yoksa vajinal doğum muydu jsndjdnd vajinal olacaksa bence korkma artık 3 hafta kalmış anca etki eder benceNe bilim aniden tetikler doğururum diye korkumdan yiyemiyorum.
Afiyetle tez vakitte cıksın annesi evinize gidin mutlu mutlu güzel haberlerini bekliyoruz maşallah kilosu iyi doğmus sağlıcakla dönün eveKızlar 13.04 ‘te 34+5 olarak kızım dünyaya geldi .2800 kilo doğdu .Solunum sıkıntısı varmış daha bebeğimi göremedim .Herkese teşekkür ederim .Dualarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?