2025 Klomen kullananlar 🙋🏼‍♀️

bir0zlem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2024
5
1
27
Merhaba benimle aynı durumda olan var mı merak ediyorum aslında bende pcos var ve ergenliğimden beri kendiliğinden adet olamıyorum tarlusalla adet oluyordum hep ve arkasından doğum kontrol haplarıyla düzenlemeye çalışıyordum 18 yaşımdan beri doğum kontrol haplarından sıkıldım artık en sonunda koyvermiştim dikkat etmiyordum şimdi 27 yaşındayım üç yıldır evliyim zaten tedavisiz çocuğum olmayacağını tahmin ediyordum ama yeni yeni çocuk istediğim için ve yaşımda nasılsa geç değil diye ertelemiştim şimdi klomenle tedaviye başladım 🙏😊 sadece klomenle gebe kalabilmek için çok dua ediyorum süreç uzayıp çok yıpranmadan hayırlısıyla bi bebişim olsun istiyorum 🥰 Rabbim isteyen bakabilecek herkese versin ☺ Sadece klomen ile hamile kalanlar varsa olumlu şeyler duymaya çok ihtiyacımız var lütfen yazsın 🙋🏼‍♀️

merhaba canım bende senin gibiyim 13 yasımdan beri ilaçla adet oldum hep diane 35 kullandım.tarlusal kullandım. sogan kürü ve ovulasyon testi ile 30 yasımda gebe kaldım.evliliğimin 7.ayında. simdi 10 yıl gecti tekrar gebe kalmaya calısıyorum.bu ay femara kullandım catlatma iğnesi oldum beklemedeyim .olur insallah yasın genc.

İnşallah çok teşekkür ederim Allah bağışlasın inşallah ikinci bebişinizi de en yakın zamanda sağlıkla kucağınıza alırsınız 😊siz ilk gebeliğinizde tedavisiz hamile kaldınız ozaman yanlış anlamadıysam dimi

X