• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 kayseri tüp bebek fiyatları ?

PRENSESS1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
3
Merhaba arkadaslar merak edenlerin yararlanması için bilgi vermek istedim kayseri acı b. Hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm ve sonuna gelmiş bulunmaktayım transferim oldu cumartesi inş sonuç alıcam 😊
Fiyat konusunda araştırma yapanlar için 2024 ekim ayında başladım tedaviye bu yüzden geçen yıla göre toplu ödemiştim ,
BU FİYATLAR 2024 fiyatı :
📌70.000 tl muaneler ve yumurta toplama + transfer
📌10.000 tl embriyo yapıştırma
📌6000 tl serum ( tarnsfer sonrası)
📌Ben transferimi anestezili istedim bunun için ek olarak 13.000 tl ödedim malesef
📌17.000 tl embriyo dondurma ( kaç tane embiriyo dondurulsada tek ücret hepsi )
İlaçlarda kişiden kişiye farklılık gösteriyor bunun için fiyat farklı olucaktır fakat biz 100.000 e yakın bir fiyattada ilaç kullandık .
İlk tüp bebek denemem fiyat konusunda çok araştırma yapmıştım merak edenler için yazdm fakat şuan bir çok işlemde fiyat değişimi olmuş öyle duydum örnk,
📌EMBİRİYO DONDURMA :19.000

Merhaba arkadaslar merak edenlerin yararlanması için bilgi vermek istedim kayseri acı b. Hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm ve sonuna gelmiş bulunmaktayım transferim oldu cumartesi inş sonuç alıcam 😊
Fiyat konusunda araştırma yapanlar için 2024 ekim ayında başladım tedaviye bu yüzden geçen yıla göre toplu ödemiştim ,
BU FİYATLAR 2024 fiyatı :
📌70.000 tl muaneler ve yumurta toplama + transfer
📌10.000 tl embriyo yapıştırma
📌6000 tl serum ( tarnsfer sonrası)
📌Ben transferimi anestezili istedim bunun için ek olarak 13.000 tl ödedim malesef
📌17.000 tl embriyo dondurma ( kaç tane embiriyo dondurulsada tek ücret hepsi )
İlaçlarda kişiden kişiye farklılık gösteriyor bunun için fiyat farklı olucaktır fakat biz 100.000 e yakın bir fiyattada ilaç kullandık .
İlk tüp bebek denemem fiyat konusunda çok araştırma yapmıştım merak edenler için yazdm fakat şuan bir çok işlemde fiyat değişimi olmuş öyle duydum örnk,
📌EMBİRİYO DONDURMA :19.000
70 bin ne zaman hangi ayda

70 bin ne zaman hangi ayda
Ekim ayında başlarken 70 i direk ödedik taksit yapıyorlardı taksitlendirdik 40 .000 e falanda ilaç almıştık o ay için diğer masraflar zamanla oldu birde benim 1 ay rahim dinlendirmem oldu sonrasında adet sürecim gecikti transferim şubat ayına kaldı yeni transfer olabildim .

Back