- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 3
Merhaba arkadaslar merak edenlerin yararlanması için bilgi vermek istedim kayseri acı b. Hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm ve sonuna gelmiş bulunmaktayım transferim oldu cumartesi inş sonuç alıcam
Fiyat konusunda araştırma yapanlar için 2024 ekim ayında başladım tedaviye bu yüzden geçen yıla göre toplu ödemiştim ,
BU FİYATLAR 2024 fiyatı :
70.000 tl muaneler ve yumurta toplama + transfer
10.000 tl embriyo yapıştırma
6000 tl serum ( tarnsfer sonrası)
Ben transferimi anestezili istedim bunun için ek olarak 13.000 tl ödedim malesef
17.000 tl embriyo dondurma ( kaç tane embiriyo dondurulsada tek ücret hepsi )
İlaçlarda kişiden kişiye farklılık gösteriyor bunun için fiyat farklı olucaktır fakat biz 100.000 e yakın bir fiyattada ilaç kullandık .
İlk tüp bebek denemem fiyat konusunda çok araştırma yapmıştım merak edenler için yazdm fakat şuan bir çok işlemde fiyat değişimi olmuş öyle duydum örnk,
EMBİRİYO DONDURMA :19.000
Fiyat konusunda araştırma yapanlar için 2024 ekim ayında başladım tedaviye bu yüzden geçen yıla göre toplu ödemiştim ,
BU FİYATLAR 2024 fiyatı :
70.000 tl muaneler ve yumurta toplama + transfer
10.000 tl embriyo yapıştırma
6000 tl serum ( tarnsfer sonrası)
Ben transferimi anestezili istedim bunun için ek olarak 13.000 tl ödedim malesef
17.000 tl embriyo dondurma ( kaç tane embiriyo dondurulsada tek ücret hepsi )
İlaçlarda kişiden kişiye farklılık gösteriyor bunun için fiyat farklı olucaktır fakat biz 100.000 e yakın bir fiyattada ilaç kullandık .
İlk tüp bebek denemem fiyat konusunda çok araştırma yapmıştım merak edenler için yazdm fakat şuan bir çok işlemde fiyat değişimi olmuş öyle duydum örnk,
EMBİRİYO DONDURMA :19.000