• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 kayseri tüp bebek fiyatları ?

PRENSESS1

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2025
219
90
13
26
Merhaba arkadaslar merak edenlerin yararlanması için bilgi vermek istedim kayseri acı b. Hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm ve sonuna gelmiş bulunmaktayım transferim oldu cumartesi inş sonuç alıcam 😊
Fiyat konusunda araştırma yapanlar için 2024 ekim ayında başladım tedaviye bu yüzden geçen yıla göre toplu ödemiştim ,
BU FİYATLAR 2024 fiyatı :
📌70.000 tl muaneler ve yumurta toplama + transfer
📌10.000 tl embriyo yapıştırma
📌6000 tl serum ( tarnsfer sonrası)
📌Ben transferimi anestezili istedim bunun için ek olarak 13.000 tl ödedim malesef
📌17.000 tl embriyo dondurma ( kaç tane embiriyo dondurulsada tek ücret hepsi )
İlaçlarda kişiden kişiye farklılık gösteriyor bunun için fiyat farklı olucaktır fakat biz 100.000 e yakın bir fiyattada ilaç kullandık .
İlk tüp bebek denemem fiyat konusunda çok araştırma yapmıştım merak edenler için yazdm fakat şuan bir çok işlemde fiyat değişimi olmuş öyle duydum örnk,
📌EMBİRİYO DONDURMA :19.000

Merhaba arkadaslar merak edenlerin yararlanması için bilgi vermek istedim kayseri acı b. Hastanesinde tüp bebek tedavisi gördüm ve sonuna gelmiş bulunmaktayım transferim oldu cumartesi inş sonuç alıcam 😊
Fiyat konusunda araştırma yapanlar için 2024 ekim ayında başladım tedaviye bu yüzden geçen yıla göre toplu ödemiştim ,
📌Ben transferimi anestezili istedim bunun için ek olarak 13.000 tl ödedim malesef
İlaçlarda kişiden kişiye farklılık gösteriyor bunun için fiyat farklı olucaktır fakat biz 100.000 e yakın bir fiyattada ilaç kullandık .
İlk tüp bebek denemem fiyat konusunda çok araştırma yapmıştım merak edenler için yazdm fakat şuan bir çok işlemde fiyat değişimi olmuş öyle duydum örnk,
70 bin ne zaman hangi ayda

70 bin ne zaman hangi ayda
Ekim ayında başlarken 70 i direk ödedik taksit yapıyorlardı taksitlendirdik 40 .000 e falanda ilaç almıştık o ay için diğer masraflar zamanla oldu birde benim 1 ay rahim dinlendirmem oldu sonrasında adet sürecim gecikti transferim şubat ayına kaldı yeni transfer olabildim .

Ne serumu yapıldı acaba transfer sonrası? :)

Hangi doktor memnunmuusnuz

Memorialda hic biseye gereksiz işlem ücret yapmiyolar almiyorlar. Acibademde bana embriyo yapistirma rahime cizik katil hucre oldurucu tedavi yaptilar çok pahalı bu işlemler.katil hücre öldürücü tedavi gecen yıl agustosta 9 bin aldilar.tedaviyi yapmayı unuttular. İade vs yapmadilar bi igneyle gecistirdiler. Çok gereksiz de bi tedaviymis. Rahim baskılama yaptilar 2 ay beni transferden önce menapoza soktular 2cm lik miyom için.hic gerek yokmuş, çok sonra rahim filmi cektirdim.miyom taa nerede hic biseye engel değil.bos yere zamanımı aldilar o kadar para cabası. İnsan bi rahim filmi çeker ona göre ne olacaksa yapilir.hakkim helal değil onlara.zaten gittikçe müşteri sayıları düşüyor. Emin olun pozitiflerin çoğu kimyasala dönüyor. İşleri güçleri reklam.

Ben memorialde tedavi gördüm bu ay kalitesiz olduğu için yumurta toplamam iptal oldu kandır ultrasondur hiçbirinden ücret bile talep edilmedi Mart'ta tekrar başlayacağız inş

Memorialda hic biseye gereksiz işlem ücret yapmiyolar almiyorlar. Acibademde bana embriyo yapistirma rahime cizik katil hucre oldurucu tedavi yaptilar çok pahalı bu işlemler.katil hücre öldürücü tedavi gecen yıl agustosta 9 bin aldilar.tedaviyi yapmayı unuttular. İade vs yapmadilar bi igneyle gecistirdiler. Çok gereksiz de bi tedaviymis. Rahim baskılama yaptilar 2 ay beni transferden önce menapoza soktular 2cm lik miyom için.hic gerek yokmuş, çok sonra rahim filmi cektirdim.miyom taa nerede hic biseye engel değil.bos yere zamanımı aldilar o kadar para cabası. İnsan bi rahim filmi çeker ona göre ne olacaksa yapilir.hakkim helal değil onlara.zaten gittikçe müşteri sayıları düşüyor. Emin olun pozitiflerin çoğu kimyasala dönüyor. İşleri güçleri reklam.
Bilmiyorum bizde ismini çok duyduk o şekilde gittik dediğiniz gibi biraz baya masraflı benimde sadece tüpümün biri alınmıştı kapalı olduğu için başka hiç bir problemimiz yoktu embriyo yapıltırma falan yapıldı birsürü ilaçlar falan çoğu insan daha az ilaç kullanıyor bende bazen düşünüyorum bu kadarına gerek varmıydı die
Yeni pozitif haberi aldım inş bir sıkıntı çıkmaz bakalım ama ilgisizlik var ve işleri bitince hiç üstüne düşmüyorlar

Son gün kac yumurtaniz vardi e2 kac ciktu acaba benimde yumurtam kalitesiz denildide
8 yumurta vardı 2 tane si yeterli olgunlukta diğerleri geriden geliyor denildi e2 ilk 200 çıktı toplama öncesi 75 e düşünce toplama yapılmadı bugün adet oldum yarın tekrar başlayacağız tedaviye bu sefer gonal f değilde femara kullanmayı teklif edeceğim bakalım ne diyecek doktorum

Benim tedaviye baslamadan 2 yumurtam vardi tedaviye gonal f 900 ile basladik ilk e2 138 cikti doktorum iyi dedi sonra devam ettik ikinci kontrolde 71 e dustu bu sefer dediki klomen vereyim yumurta cevap vermemis dedi klomen verdi 3.kontrole gittim e2 263 cikti ve guzel geldi dedi yumurtam toplandi.bu uç hafta adet olmadan gerceklesti.2 yumurtam alindi doktor yumurtan dolu cikti dedi ama embriyo olustururken anormal döllenme olmus sebebini sordum yumurtan kalitesiz dedi ve egzosom yapildi simdi regl olmayi bekliyorum regl ile tekrar gidicem

Benim tedaviye baslamadan 2 yumurtam vardi tedaviye gonal f 900 ile basladik ilk e2 138 cikti doktorum iyi dedi sonra devam ettik ikinci kontrolde 71 e dustu bu sefer dediki klomen vereyim yumurta cevap vermemis dedi klomen verdi 3.kontrole gittim e2 263 cikti ve guzel geldi dedi yumurtam toplandi.bu uç hafta adet olmadan gerceklesti.2 yumurtam alindi doktor yumurtan dolu cikti dedi ama embriyo olustururken anormal döllenme olmus sebebini sordum yumurtan kalitesiz dedi ve egzosom yapildi simdi regl olmayi bekliyorum regl ile tekrar gidicem
İnş güzel sonuç alırsın buraya da yaz mutlaka bende kalitesizlikten dolayı muzdaribim o yüzden gonal f kullanmak istemiyorum 1 yumurta olsun kalşteli olsun istiyorum

Back
X