2025 İstanbul tüp bebek

Hangi hastane bu acaba bu kadar fiyat çıkıyor o zaman telefonda ve görüşmede verdikleri ucret insanları yaniltiyorlar
Hepsi bu şekilde :) onlar sadece opu ve transfer sürecindeki ücreti söylüyor .

Parayı toplu alıyor eğer opudan sonra embrıyo tutmadı diyelim transfere giremediniz . Transfer ücretinin sadece %15 ini iade ediyorlar .

Rica ederim. Adetimin 6. Günü ama tamamen fiyat bilgisi almak için ön görüşmeye gitmiştim. Rahim filmim yoktu onların önerdiği bir yerde çektirdim isterseniz siz önceden çektirip de gidebilirsiniz görüşmeye
doktoru kendim seçip randevu aldım ön görüşmelerde randevu ücretsiz zaten
Tedaviye başlamaya karar verirseniz adetin 2. Günü sizi muayene çağırıyorlar sonra süreç başlıyor

Pendik yüzyıl hastanesi serap simavlı
Mutlaka sorun . Olası durumda mesela taze transfer olmadı diyelim ki , rahim dinlendirme zamanı ücret alıyor musunuz die ?

Benim merkez de böyle bisey söz konusu değildi çünkü eve gidip 2 ay adet bekliyorsunuz bununda parayla alakası olmamalı ama bu sayfada rahim dinlendirme için 20 bin ödeyen insanlar okudum şok olmuştum .

Bana özelden yazabilirmisiniz rica etsem

Istanbulda Brüksel tüp bebeğe gidin kızlar bu işin piri onlar.keske imkanım olsaydı 2.denemeye giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…