Merhaba ben Şişli memorial da başlıyorum.Doktorumda Sevinç Özmen. Aralık ayında görüşmeye gittim dosyam açıldı 78.500 denildi fiyat olarak opu + transfer +belirli kan tahlilleri ilk betahcg testi bu fiyata dahil olanlarArkadaşlar tüp bebek yaptırmak istiyorum reglim başlamadan gidip görüşücem fiyatlarla ilgili gidip görüşen başlayan doktor önerisi olan var mı ??
Bende merak ediyorum bilgi sahibi değilim sorunuz üste kalsın diye yazıyorum hayırlı haberler alın inşallahArkadaşlar tüp bebek yaptırmak istiyorum reglim başlamadan gidip görüşücem fiyatlarla ilgili gidip görüşen başlayan doktor önerisi olan var mı ??
Canım bilgin için çok teşekkür ederim bir kaç sorum olacak reglinden önce mi sonra mı gittin? Rahim filmin var mıydı çekilmiş ? Bir de doktoru sen kendin mi seçtin?Yoksa sevinç kahramana randevu alıp öyle mi ilerledin? Cevap verirsen çok mutlu olurum şimdiden teşekkürlerMerhaba ben Şişli memorial da başlıyorum.Doktorumda Sevinç Özmen. Aralık ayında görüşmeye gittim dosyam açıldı 78.500 denildi fiyat olarak opu + transfer +belirli kan tahlilleri ilk betahcg testi bu fiyata dahil olanlar
Merhaba Aret beye mi gidiyorsunuz ? Bende kasım ayında gitmeye başlamıştım ve 80 bin demişlerdi bizeAralık ayında 90bin idi İstanbul Tüp Bebek Merkezi. Fakat bi sürü ekstra var. Söylenen kadar da ekstra çıkıyor. Çünkü ilaçlar da çok pahalı malesef.
Tüm merkezler için genel mi konuştunuz sizin gittiğiniz bir yer var mı fiyatını bildiğiniz200 bini cebinize koymadan gitmeyin .
Tüm merkezler için genel mi konuştunuz sizin gittiğiniz bir yer var mı fiyatını bildiğiniz
bildiğimiz bi yerdense cevaplayalım inşallahBir başlık altında yardım istedim ama kimse yardımcı olmadı tüp bebek konusunda bir kaç yardıma ihtiyacım var
Ben aralıkta yaptırdım 2024 fiyatlarıyla daha uyguna çıktık çok şükür pozitifi gördükTüm merkezler için genel mi konuştunuz sizin gittiğiniz bir yer var mı fiyatını bildiğiniz
T tugce2023Hastane 80-90 arası istiyor zaten transfer opu için
İlaçlar da 50 tutuyor
Dondurma ücreti 20 -25 arası
Hatta bazı hastaneler rahim dinlendirme için bile 20 bın istiyormuş İstanbul’da
Eğer genetik baktırmak isterseniz dolar üzerinden oluyor 2024 fiyatı 300 dolardı
tek gen testi yapılırsa 2024 de 2500 dolardı
Gebelik elde edilirse muayene ücretleri 2500 den gidiyor
12. Hafta da fetal dna testi yaptırmak isterseniz oda 15-20 arası fiyatlar isteniyor
Yani tüp bebek öyle hastaneye parayı ödedim çıktım bişey olmuyor . Hatta transferi ertelenenler embrıyo bulamayanlar tek yumurta bulup negatif sonuç görüp tedavisi çöp olanlar var binlerce hemde öyle azımsanacak sayı da değil bu .
Maddi olarak güç
Manevi olarak çelik yelek giymek gerekiyor
Stres sıkıntı piskoloji bozukluğu en büyük düşmanınız bu yolda
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı uzun ömürleri olsun inşallahBen aralıkta yaptırdım 2024 fiyatlarıyla daha uyguna çıktık çok şükür pozitifi gördük
Hangi hastane bu acaba bu kadar fiyat çıkıyor o zaman telefonda ve görüşmede verdikleri ucret insanları yaniltiyorlar
Teşekkür ederim Allah yardımcısı olsun herkesinVe bu ücretleri sizden peşin peşin alınıyor . Kart kullanıp taksit yapma seçeneğiniz varsa öyle kolaylayabilirsiniz
Amin Rabbim kimseye arattırmasın inşallah güzel sonuçlarınızı paylaştığınız konularda da görüşürüzHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı uzun ömürleri olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?