• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Haziran Ayı tüp bebek Transferi olacak var mı

32 yaşındayım daha önce yumurtalık kisti ameliyatı oldum. Bu sebeple amh çok düştü. Tüplerimden biri tıkalı, rahmimde 6 tane miyom var. 3 tane de polip vardı geçen ay histeroskopi ile aldılar. Eşimde de ileri hareketli ve morfoloji %0 çıktı.🥹 8 yumurtam toplandı 6 tanesi döllendi, 2 tane iyi kalite 4 tane orta kalite 3. Gün donduruldu. Transferden önce çözüp 5. Güne getiricekler o iyi 2 yumurtayı. Transfere yumurtasız kalma ihtimalim de var🥺 ama kalırlarsa 2 tane transfer edilecek🙏🏻 2. Adetimi bekliyorum ben de polip ameliyatından sonra zolarex verdiler bana o da adeti baya geciktiriyomuş.
geçmiş olsun canım hikayemiz aşağı yukarı aynıı zolarex acaba Lucrin le aynı şey mi ?

Kızlar bu arada bende sanırım Haziranda transfer olacağım ama dediğiniz gibi Bayrama falan denk gelebilir belkide Temmuza kalabilir.
Güya bugün transferim olacaktı ama doktor önceden muayne edip sonra embriyoyu çözdüreceğiz demişti. Rahimde Sıvı birikmiş bu şekilde transfer yapamayız dediler ve Lucrin ve Femaraya başlayacağım adet olduktan sonra. Şuan kullandığım ilaçları bugün itibariyle bırakıyorum. Progestandex prograf vs kullanıyordum bunları kullanıp şimdi tamamen baskılayan ilaçları kullanmak acaba bize ileride zarar verecek mi diye endişe duymaya başladım.
Asıl sormak istediğim rahimde sıvı nedir yaa nerden çıktı!?? ilk defa duydum !! Transferi erteleyecek çok önemli bir faktör demekki ve ben bunu hiç duymadım. Benim gibi sıvı problemi yaşayan oldu mu acaba 😔

Back
X