Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2025 Haziran Anneleri ❤️🧿
- Konu Sahibi PiaLeon
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- haziran 2025 hamile haziran bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Mayıs 2023
- 127
- 101
- 23
- 30
Geçmiş olsun canım inşallah her şey yolundadır. Haber ver bizede merak ederiz seniTahlil verdirdi doktor o şekilde ultrasona alack
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.574
- 248
Şuan pek iç açıcı değil 3 güne tekrar gdcgm doktoraGeçmiş olsun canım inşallah her şey yolundadır. Haber ver bizede merak ederiz seni
- 27 Mayıs 2023
- 127
- 101
- 23
- 30
3 güne her şeh iyi olur inşallah üzülme. Ne oldu dye soramıyorum üzülme diyeŞuan pek iç açıcı değil 3 güne tekrar gdcgm
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.574
- 248
Yok canım verende Allah vermeyende. Allah oğluma sağlık sıhhat versin hepimizin yavrularına da inşallah 2. Boş kese olabilir 2021 yılında ilk boş kese olmuştu nasip diyelim3 güne her şeh iyi olur inşallah üzülme. Ne oldu dye soramıyorum üzülme diye
- 27 Mayıs 2023
- 127
- 101
- 23
- 30
Nasip canım ama daha erken değilmiydi seninde. Benimde kese şuan boştu.Yok canım verende Allah vermeyende. Allah oğluma sağlık sıhhat versin hepimizin yavrularına da inşallah 2. Boş kese olabilir 2021 yılında ilk boş kese olmuştu nasip diyelim
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.574
- 248
Benim 5+4de kese boştu ama normaldi o şekilde olması o zamanda. Dün 6+4de ve kanama ile gittim doktora kesenin şekli bozulmuştu ve progstrn iğne bile vurmaya gerek görmediler yolk saci yok diye.Nasip canım ama daha erken değilmiydi seninde. Benimde kese şuan boştu.
- 27 Mayıs 2023
- 127
- 101
- 23
- 30
Var gibi duruyor ama kesin sonuç kan testi tabiki :)Sabredemedim ve reglime 4 gün kala yaptım testi ama varmı yokmu anlayamadım Eki Görüntüle 3487298
Dayanamadım kan testi yaptım daha çok yeni Allah isteyen herkese versin inşallahVar gibi duruyor ama kesin sonuç kan testi tabiki :)
- 27 Mayıs 2023
- 127
- 101
- 23
- 30
Çok sevindim evet çok yeni maşallah. Regl gününe ne kadar vardı :)Dayanamadım kan testi yaptım daha çok yeni Allah isteyen herkese versin inşallah Eki Görüntüle 3487391
- 27 Mayıs 2023
- 127
- 101
- 23
- 30
Canım nasılsın? Bi gelişme oldu muBenim 5+4de kese boştu ama normaldi o şekilde olması o zamanda. Dün 6+4de ve kanama ile gittim doktora kesenin şekli bozulmuştu ve progstrn iğne bile vurmaya gerek görmediler yolk saci yok diye.
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.574
- 248
Evet bugün öğle saatlerinde gttm.dktora gelişme yok canım regl gibi kanama surecndeym Perşembedn beri.Canım nasılsın? Bi gelişme oldu mu
Kan tahlili yaptı beta düşüyor Perşembe 1000uzeri idi bugün 240a düşmüş.
Hiç olmazsa operasyon olmycgm diye içim rahatladi. ( 2021 yılında boş kese 10 haftalık oprsyn olmstu öncesinde ilaç alttn vermişlerdi öyle bir acı yoktu yani )
Rabbim sizlerin sağ saglim yavrularınza kavuşmanızı nasip etsin inşallah
Takip edecgm sizi
Kız olanları özellikle ( kız çocuk sevdam )
- 27 Mayıs 2023
- 127
- 101
- 23
- 30
Her şeyin hayırlısı canım. Doğru söylüyosun operasyon olmadan olması çok daha iyi. İnşallah allah sana sağlıklı evlat daha nasip etsin.Evet bugün öğle saatlerinde gttm.dktora gelişme yok canım regl gibi kanama surecndeym Perşembedn beri.
Kan tahlili yaptı beta düşüyor Perşembe 1000uzeri idi bugün 240a düşmüş.
Hiç olmazsa operasyon olmycgm diye içim rahatladi. ( 2021 yılında boş kese 10 haftalık oprsyn olmstu öncesinde ilaç alttn vermişlerdi öyle bir acı yoktu yani )
Rabbim sizlerin sağ saglim yavrularınza kavuşmanızı nasip etsin inşallah
Takip edecgm sizi
Kız olanları özellikle ( kız çocuk sevdam )
- 28 Mart 2018
- 5.178
- 12.574
- 248
Aminn canımmHer şeyin hayırlısı canım. Doğru söylüyosun operasyon olmadan olması çok daha iyi. İnşallah allah sana sağlıklı evlat daha nasip etsin.
Merhaba kızlar, ben de aranıza yeni katıldım. Haziran anneleri başlığını görünce yazmak istedim. 6+2 yim bugün. Sat 26 Ağustos.Daha öncesinde bir dış gebelik yaşamıştım.O yüzden çok stresliydim,2 gün önce kalp atışını gördük çok şükür Hepinize sağlıklı bi gebelik dönemi dilerim.
- 2 Eylül 2024
- 68
- 24
- 3
- 31
- 30 Aralık 2022
- 95
- 79
- 8
walla bende çok belirti yok. Göğüsler ağrıyor ve şiş. genel olarak vücutta da bi şişlik var. Sizin yaşadığınız belirti v.s. var mı ?İyi günler hanimlar gebeliginiz nasıl gidiyor gelişme yaşayanlar var mı inşallah
4 gün vardı :) ama bugün pembe lekelenmem oldu canım sıkkın o yüzden ilk gebeliğimde lekelenme sonrası düşük oldu çünküÇok sevindim evet çok yeni maşallah. Regl gününe ne kadar vardı :)