2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Kızlar Merhaba bugün test verdim reglm 4 gün geçmişti 113,3 çıktı sizce nasıl ? tahmini 4 haftalık mı oluyor .
Evet yaklaşık 4 hafta, bir uygulama indirip geçen ay regliniz ilk gününü girin size hafta ve gün söyler 4 hafta dolmuş hatta kafa hesabıma göre

Evet yaklaşık 4 hafta, bir uygulama indirip geçen ay regliniz ilk gününü girin size hafta ve gün söyler 4 hafta dolmuş hatta kafa hesabıma göre
4 haftalık gebeliğe göre değer normal mi sizce ? İki gün sonra tabi bidaha test vereceğim 2 katı oluşmuş mu bakmak için ama endişeliyimde

Canım aramıza hoşgeldin güzel haberler olsun hepimize inşallah
Amin inşallah hepimiz mutlu haberler alırız. Ben bugün dolgu yaptırdım disime kontrol amaçlı gitmiştim. Ay ne yapsam çok korkuyorum aklımdan cikaramiyorum hiç. Bu stresten olmaz olmazsa yani o şekilde. Bir de pco var bakalım nasıl olecek ama her zaman nesimizi yerinde tutuyoruz kızlar öyle düşünelim

Kızlar adetin 12.günü ovülasyon testim tertemiz tek çizgi çıktı. Birazcık silik olması gerekmez miydi biraz kramplarım ve uzayan akıntım vardı böyle 1-2 günde kopkoyu pike dönen var mı
Henüz pik gormedim ama ilk gunler bende öyleydim. Sıvı alımını 2 saat beklet. Saat belirle kendine. İki defa yapmıştım ama şimdi saate saat 16 da yapıyorum. Dalgalanıyor zaten sürekli hep aynı cikmiyor. Sen sabırla devam et son güne kadar.

Acile git istersen?korktum
Bi test yapayım
Selammm bebeğim ne durumdasınnn
Kızlar dün eşim predictor early testini almış yaptım geç saatti negatif çıktı ,ben regl olmadım hala. Yıllardır en fazla 1 gün gecikme durumu olmuştur aksine hep erken gelirdi. İlk kez bu kadar gecikti onca ağrı sızıya rağmen.

Kesinlikle canım iyi düşünelim herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda

Tamamdır ben sıvı aldıktan sonra ve akşam yaptım heralde baya farkediyor o teşekkürler

Ya akşam yaptım sıvı almıştım ama bu kadar farkeder mi
Evet çok fark ediyor malesef idrar renginden de anlarsın çok sıvı alınca idrar açık sarı oluyor.onun bir anlamı yok. Testi yapmadan 1,5-2 saat sıvı hiç bir şey içmeyeceksin ve gündüz 10 ile akşam 4 arası yapılması ve hep aynı saatlerde yapılması gerekiyor

Alla alla geç döllenme olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…