- Konu Sahibi ahsennayaz
En alttan yukarı sıralıyorumCanım çizginin renginde fark oldu mu ?
Testlerini atabilir misin duruyorsa ?
5. Days doctor
4. Days comfort
3. Nimo
2. Nimo
1. Awox
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En alttan yukarı sıralıyorumCanım çizginin renginde fark oldu mu ?
5. Sıradaki yani en alt bu ayki yumurtlamamdan hemen sonra yaptığım test üçüncü yani Nimo yumurtlamamın üstünden on gün geçtikten sonra yaptığım test hamileliği o testte öğrendim diğeri de gün içerisinde bol bol su içtikten sonra yaptığım test silikliği azalmış :) awox yani en baştaki dün yaptığım test koyulaşma varmı diye baktımCanım çizginin renginde fark oldu mu ?
Erkekle ne alakası var ki bunun? Erkeğin korunduğunu yöntem sadece prezervatif o da biliyorsunuz ki disardan takılan birsey hiçbir şekilde sperm kalitesine etkisi olmaz. Kadının uyguladığı yöntemlerin zaten erkekle alakası yok. Bunu kim hangi mantıkla söylüyor anlamadım çok saçmaBendeeee
1,5 senedir korunuyorum yaklaşık 5 aydır da korunmuyorum ama ilk başta korunduğum için bir çok kişi keşke korunmasaydın erkeğe zarar veriyor diyor bu da moralimi çok bozuyor böyle bişey var mı gerçekten?
Ayyy hadi canım inşallah kan değerinde de çıkar ama bence çıkar . Bu arada benim nimo da senin ki gibi olmuştu benim de gecikti ama biraz daha bekliycem5. Sıradaki yani en alt bu ayki yumurtlamamdan hemen sonra yaptığım test üçüncü yani Nimo yumurtlamamın üstünden on gün geçtikten sonra yaptığım test hamileliği o testte öğrendim diğeri de gün içerisinde bol bol su içtikten sonra yaptığım test silikliği azalmış :) awox yani en baştaki dün yaptığım test koyulaşma varmı diye baktım
Kan değerim de çıktı güzelim nimoyla 5 küsür kesin çıkar ben de yalancı pozitif değildi 2 gün de geciktim inanılmaz bir kasık sancısııı ay ayy inşallah güzel haberi sende alacaksın bitanem bebişler bizimle olsunAyyy hadi canım inşallah kan değerinde de çıkar ama bence çıkar . Bu arada benim nimo da senin ki gibi olmuştu benim de gecikti ama biraz daha bekliycem
Canım bu arada senin bat ne zamandı ?5. Sıradaki yani en alt bu ayki yumurtlamamdan hemen sonra yaptığım test üçüncü yani Nimo yumurtlamamın üstünden on gün geçtikten sonra yaptığım test hamileliği o testte öğrendim diğeri de gün içerisinde bol bol su içtikten sonra yaptığım test silikliği azalmış :) awox yani en baştaki dün yaptığım test koyulaşma varmı diye baktım
Dündü bitanem 4 ocakCanım bu arada senin bat ne zamandı ?
31 aralıkta öğrendim bebeğim 5 küsür dü gecikince ver takip etmeyelim dediler gidip vericem işteCanım bu arada senin bat ne zamandı ?
Hadi inşallah canım yaa seni tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah aslında ben testi cumartesi günü almaya gittim normalde burdan bi arkadaş sağolsun prodoctor almamı önerdi ama haftasonu olduğu için nöbetçi 2 yer baktım yoktu nimo vardı bide bebetime kaset test aldım sonra eve geldikten sonra baktım biraz araştırayım dedim çoğu kişiye yalancı pozitif çıkardığını okudum. Almışkende yaptım artık. Bakalım inşallah bende güzel haber alırım canımKan değerim de çıktı güzelim nimoyla 5 küsür kesin çıkar ben de yalancı pozitif değildi 2 gün de geciktim inanılmaz bir kasık sancısııı ay ayy inşallah güzel haberi sende alacaksın bitanem bebişler bizimle olsun
Benimde kuzum 4 OcakDündü bitanem 4 ocak
Mutlaka bana da haber ver olursa bebişimiz aynı haftalık olucak ayyyy çok heyecanlıııııı sabredemem ya hemen bir test al noluuuur heyecanlandım gene 5 test yapmamdan da belli oluyorHadi inşallah canım yaa seni tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah aslında ben testi cumartesi günü almaya gittim normalde burdan bi arkadaş sağolsun prodoctor almamı önerdi ama haftasonu olduğu için nöbetçi 2 yer baktım yoktu nimo vardı bide bebetime kaset test aldım sonra eve geldikten sonra baktım biraz araştırayım dedim çoğu kişiye yalancı pozitif çıkardığını okudum. Almışkende yaptım artık. Bakalım inşallah bende güzel haber alırım canım
Evet evet aynı gün olduğunu biliyorummmm sat neBenimde kuzum 4 Ocak
Mutlaka bana da haber ver olursa bebişimiz aynı haftalık olucak ayyyy çok heyecanlıııııı sabredemem ya hemen bir test al noluuuur heyecanlandım gene 5 test yapmamdan da belli oluyor
Mutlaka haber veririm tabiki evet eğer Allah bana da nasip ettiyse aynı haftalık olacaklar bakma bende çok sabırsızım şuan elimde test olsa yapardım sabah 7 de evden çıkıyorum işe ordan çıkışım 18:00 yani ben gelene kadar eczaneler kapanıyor nöbetçi eczanelerde de o testten yok. Eşime söyledim eğer yarın da olmazsam Salı günü o alacak. Tabi eğer regl olmazsamsana haber veririm kuzumsenin ilk bebeğin mi ?Evet evet aynı gün olduğunu biliyorummmm sat ne
Evet evet daha 9 aylık evliyim ️Mutlaka haber veririm tabiki evet eğer Allah bana da nasip ettiyse aynı haftalık olacaklar bakma bende çok sabırsızım şuan elimde test olsa yapardım sabah 7 de evden çıkıyorum işe ordan çıkışım 18:00 yani ben gelene kadar eczaneler kapanıyor nöbetçi eczanelerde de o testten yok. Eşime söyledim eğer yarın da olmazsam Salı günü o alacak. Tabi eğer regl olmazsamsana haber veririm kuzumsenin ilk bebeğin mi ?
Ayyy canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cinsiyet belli olunca da yaz bana olur muEvet evet daha 9 aylık evliyim ️
SeninnEvet evet daha 9 aylık evliyim ️
İlk bebeğimi kaybettim benSeninn
Allah inşallah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere canım anne olmayı bekleyen isteyen herkeseSeninn
Hayır biz geri çekilme yöntemiyle korunuyordukErkekle ne alakası var ki bunun? Erkeğin korunduğunu yöntem sadece prezervatif o da biliyorsunuz ki disardan takılan birsey hiçbir şekilde sperm kalitesine etkisi olmaz. Kadının uyguladığı yöntemlerin zaten erkekle alakası yok. Bunu kim hangi mantıkla söylüyor anlamadım çok saçma
HoşbuldumCanım hoşgeldin
Bunu hiç duymadım ben ama bilen arkadaşlar vardır belki aramızda yorum yaparlar