- 12 Ocak 2024
- 105
- 51
- 13
- Konu Sahibi ahsennayaz
Dönenleri çok okudum burda , erken olabilirkızlar regle 4 gün kala negatif çıktı pozitife döner mi sizce
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dönenleri çok okudum burda , erken olabilirkızlar regle 4 gün kala negatif çıktı pozitife döner mi sizce
Sabah çok şiddetli bel ağrısıyla uyandım regl olcam sandım ama daha gelmedi canım. Şuan bile belim ağrıyor beklemedeyimVar mı bir gelişmeeee? Nasılsın?
İnşallah canımAy inşallah vardır var gibi de duruyor yani
2 sinde de görüyorum , umarım güzel sonuçlar alırsınızCanım ben 2 tane yaptım biri erken gebelik testi 10 dk içinde silik çıktı diğeri kaset test olan yarım saat yada 1 saat sonra baktığımda silik gördüm ikisini de ekliyorum bu konuda bilgim yok çok galiba kaset olan bozuk yada kuruma çizgisi olabilir dedi burdan bi arkadaş. Bakalım artık bekliyorum bat 1 gün geçti. Eki Görüntüle 3531639
Beyaz akıntı var mı?İnşallah canım
Pembe ise yerleşmedir. Bugün test yapsanaKızlar benimde bugün bat günü hiç olacak gibi belirtim yok , dün açık pembe az bi kanamam oldu az bişey ve baş ağrım vardı , 2 gün önce testim negatifti çıkardı değil mi yerleşme kanaması olsa ? İnsan bi umut düşünüyorda
Testimde kalmadı malesef pazar olunca yarını bekleyim dedimPembe ise yerleşmedir. Bugün test yapsana
İnşallah canım ama kaset olan çok sonradan çıktı o geçersiz oluyormuş2 sinde de görüyorum , umarım güzel sonuçlar alırsınız
Su gibi akıntı varBeyaz akıntı var mı?
Sonra pozitif mi oldu?? Belirtileriniz nelerdiTabiki benimde 6 ve5 gün kala negatifti
BendeeeeKızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Canım merhaba ne yaptın tekrar test yaptın mıKızlar testte ben silik gördüm 2 testtede gidip kan verdim bata 4 gün kala 5,2 çıktı beta napmalıyım
Canım hoşgeldinBendeeee
1,5 senedir korunuyorum yaklaşık 5 aydır da korunmuyorum ama ilk başta korunduğum için bir çok kişi keşke korunmasaydın erkeğe zarar veriyor diyor bu da moralimi çok bozuyor böyle bişey var mı gerçekten?
Merhabaa ben stres yapmamak için yapmadım gebelik testiyle kontrol ettim baya koyulaştı 2 günde geciktik :)) pazartesi kan verecektim ama. Grev varmış evren sabretmem için mesaj gönderiyorCanım merhaba ne yaptın tekrar test yaptın mı
Hangi testle yapmıştın sen ?Merhabaa ben stres yapmamak için yapmadım gebelik testiyle kontrol ettim baya koyulaştı 2 günde geciktik :)) pazartesi kan verecektim ama. Grev varmış evren sabretmem için mesaj gönderiyor
Nimo ile beta beş civarındayken öğrendim nimo 2 adet yaptım reglimin ilk günü de gidip beta kontrolü yaptırmadığım için awox ile yaptım awox iyi gerçekten öneririm inşallab sağlıdır benimledir beneğim sende güzel haberler al bitanem bizede haber etHangi testle yapmıştın sen ?
Benim nimo markaydı ama güvenemedim o yüzden. Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım
Nimo ve awox arasındaki fark ne oldu ?Nimo ile beta beş civarındayken öğrendim nimo 2 adet yaptım reglimin ilk günü de gidip beta kontrolü yaptırmadığım için awox ile yaptım awox iyi gerçekten öneririm inşallab sağlıdır benimledir beneğim sende güzel haberler al bitanem bizede haber et
Nimo da yalancı pozitif ihtimali var yüksek oranda awoxda bu yok daha doğru sonuçlar var meselaNimo ve awox arasındaki fark ne oldu ?
Canım çizginin renginde fark oldu mu ?Nimo da yalancı pozitif ihtimali var yüksek oranda awoxda bu yok daha doğru sonuçlar var mesela