• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸

Canım ben 2 tane yaptım biri erken gebelik testi 10 dk içinde silik çıktı diğeri kaset test olan yarım saat yada 1 saat sonra baktığımda silik gördüm ikisini de ekliyorum bu konuda bilgim yok çok galiba kaset olan bozuk yada kuruma çizgisi olabilir dedi burdan bi arkadaş. Bakalım artık bekliyorum bat 1 gün geçti. Eki Görüntüle 3531639
2 sinde de görüyorum , umarım güzel sonuçlar alırsınız 🤗🩷

Kızlar benimde bugün bat günü hiç olacak gibi belirtim yok 😅 , dün açık pembe az bi kanamam oldu az bişey ve baş ağrım vardı , 2 gün önce testim negatifti çıkardı değil mi yerleşme kanaması olsa ? İnsan bi umut düşünüyorda 😅😅

Kızlar benimde bugün bat günü hiç olacak gibi belirtim yok 😅 , dün açık pembe az bi kanamam oldu az bişey ve baş ağrım vardı , 2 gün önce testim negatifti çıkardı değil mi yerleşme kanaması olsa ? İnsan bi umut düşünüyorda 😅😅
Pembe ise yerleşmedir. Bugün test yapsana

Kızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız 🙈🙏Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🌸🙏
Bendeeee😇
1,5 senedir korunuyorum yaklaşık 5 aydır da korunmuyorum ama ilk başta korunduğum için bir çok kişi keşke korunmasaydın erkeğe zarar veriyor diyor bu da moralimi çok bozuyor böyle bişey var mı gerçekten?

Bendeeee😇
1,5 senedir korunuyorum yaklaşık 5 aydır da korunmuyorum ama ilk başta korunduğum için bir çok kişi keşke korunmasaydın erkeğe zarar veriyor diyor bu da moralimi çok bozuyor böyle bişey var mı gerçekten?
Canım hoşgeldin 🤗
Bunu hiç duymadım ben ama bilen arkadaşlar vardır belki aramızda yorum yaparlar 🌸

Merhabaa ben stres yapmamak için yapmadım gebelik testiyle kontrol ettim baya koyulaştı 2 günde geciktik :)) pazartesi kan verecektim ama. Grev varmış evren sabretmem için mesaj gönderiyor 💖💖
Hangi testle yapmıştın sen ?
Benim nimo markaydı ama güvenemedim o yüzden. Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım 🙏♥️

Hangi testle yapmıştın sen ?
Benim nimo markaydı ama güvenemedim o yüzden. Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım 🙏♥️
Nimo ile beta beş civarındayken öğrendim nimo 2 adet yaptım reglimin ilk günü de gidip beta kontrolü yaptırmadığım için awox ile yaptım awox iyi gerçekten öneririm inşallab sağlıdır benimledir beneğim sende güzel haberler al bitanem bizede haber et

Nimo ile beta beş civarındayken öğrendim nimo 2 adet yaptım reglimin ilk günü de gidip beta kontrolü yaptırmadığım için awox ile yaptım awox iyi gerçekten öneririm inşallab sağlıdır benimledir beneğim sende güzel haberler al bitanem bizede haber et
Nimo ve awox arasındaki fark ne oldu ?

Back
X