- Konu Sahibi ahsennayaz
-
Merhaba canım ben de eylül ayından beri deniyorum. İnşallah 2025 yılında bebeklerimize kavuşuruzKızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağızBu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Ben daha yeni 28 oldum canım sen kaç yaşındasın ? Kaybın için üzgünüm. Bebişin kaç aylıktı erken doğum yaptığındaKızlar yaş kaç? Ben de regl olmayı bekliyorum gebelik için. İki bucuk ay once erken doğumla bebeğimi kaybettim rahim boyu kısalmıştı. Ayrıyeten pcosum iki yılda zor kaldım gebe. İnsallah bu sefer kolay kalabilirim
İnşallah canımMerhaba canım ben de eylül ayından beri deniyorum. İnşallah 2025 yılında bebeklerimize kavuşuruz
Doktor bana da geçen ay antidepresan verdi ama başlamadım onun yerine terapi alıyorum şu an 3 seans oldu. Bende anksiyete ve panik atak var şimdilik terapinin iyi geldiğini hissediyorum. Belki sen de ilacı o şekilde kesmeyi deneyebilirsin canım tabi doktorunun önerdiği şekilde. Sen ne için kullanıyorsunMerhaba kizlar bende 2. Cocugu dusunuyorum , aslında hiç niyetim yoktu ama birden inanilmaz bir istek geldi bende bikac aya planliyorumama önce kullandığım bir ilaç var onu kesmem lazım
Maalesef kuruma çizgisine benziyor canım.Kızlar yardımcı olabilir misiniz hiçbir yerden yanıt alamadim adetime dört gün varken erken gebelik testi yaptım iki üç dakika bekledim yoktu koydum öbür tarafa sonra baktım çok hafif silik çizgi var resminide atıyorum, bugün âdetim iki gündur gecikti normal kaset test ve erken gebelik testi yaptım onalrida bekledim yoktu kenara koydum yine. Bu seferde kaset test silik erken gebelikte bişi yok bir bakabilir misiniz rica etsemmm kuruma çizgisi mi yoksa gebelik mi aklımı deliricem
Evet çok güzel bi pik yakalamışsın. Şimdi çatlamayı takip et ve bugünle çatlama gününü değerlendir mutlakaKızlar dün atmıştım görsel daha silikti bugün yaptım pik mi olmuş oluyor
Tabi tabi bende terapi alıyorum zaten ona devam edeceğimDoktor bana da geçen ay antidepresan verdi ama başlamadım onun yerine terapi alıyorum şu an 3 seans oldu. Bende anksiyete ve panik atak var şimdilik terapinin iyi geldiğini hissediyorum. Belki sen de ilacı o şekilde kesmeyi deneyebilirsin canım tabi doktorunun önerdiği şekilde. Sen ne için kullanıyorsun
25 aralıkta yaşadığın lekelenme yumurtlama döneminde görülen lekelenmedir canım. Bazı aylar yumurta olgunlaştığında ve çatladığında az miktarda kanama ya da anlattığın şekilde lekelenme görülebiliyorMerhaba bana yardımcı olursanız sevinirim normalde benim adetim 3 ocakta 25 aralıkta ilk defa kahverenginde lekelenme yaşadım yerleşme kanaması olduğunu düşündüm dün idrar testi yaptım negativ çıktı erken yapmış ola bilirmiyim?
Allah şifa versin ikimize deTabi tabi bende terapi alıyorum zaten ona devam edeceğim
Allah şifa versin ikimize de
30um canım. 5.5 aylık doğdu bi bucuk gün yaşayabildi maalesefBen daha yeni 28 oldum canım sen kaç yaşındasın ? Kaybın için üzgünüm. Bebişin kaç aylıktı erken doğum yaptığındabenim de pcosum var 4 aydır deniyorum 2 yıl oldu evlendiğim.
Başın sağ olsun canım. Zor ve stresli bi süreç yaşamışsın inşallah en yakın zamanda gebelik haberini alır sonra da sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşursun30um canım. 5.5 aylık doğdu bi bucuk gün yaşayabildi maalesef
İçme bence dayan ya 2 günün kaldı,benimde belim ağrıyordu çok dayanEvet canım az kaldı benim dün akşamdan beri çok şiddetli baş ağrım ve bel ağrım var ağrı kesici içeceğim artık mecburen bişey olur mu
Kesinlikle yumurtlama, bugünü değerlendir yarını da,yumurta hızlı çatlasın diye havuç yiyebilirsinKızlar dün atmıştım görsel daha silikti bugün yaptım pik mi olmuş oluyor
Erken gebelik testi mi normal test mi yaptın?Merhaba bana yardımcı olursanız sevinirim normalde benim adetim 3 ocakta 25 aralıkta ilk defa kahverenginde lekelenme yaşadım yerleşme kanaması olduğunu düşündüm dün idrar testi yaptım negativ çıktı erken yapmış ola bilirmiyim?
Normal test yapmıştım tamam öyle yaparım teşekkür ederim cevap içinErken gebelik testi mi normal test mi yaptın?
Benim erken gebelik testim adetimin 1.gününde silik çıkmıştı.yani ne olacağı belli olmuyor bir kaç gün bekle regl olmassan kan testi verirsin. Negatiften pozitife dönen çok insan var.daha çok erken
Ayy tamam canım çok sağol değerlendircemKesinlikle yumurtlama, bugünü değerlendir yarını da,yumurta hızlı çatlasın diye havuç yiyebilirsin
Çok teşekkür ederm aminnnn insallahBaşın sağ olsun canım. Zor ve stresli bi süreç yaşamışsın inşallah en yakın zamanda gebelik haberini alır sonra da sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?