- 30 Mayıs 2022
- 1.683
- 2.156
- 63
- Konu Sahibi ahsennayaz
-
Kizlar yaa bişey sorucamm ben bugün pik gördüm.Dun değerlendirdim.Bugun degerlendiremiyecegim.Yarin ve cuma degerlendirsem sizce tutma şansı olur mu .Henüz catlamadi muhtemelen yarın çatlar diye düşünüyorumOvülasyon testi yaptığım için 2-3 haftadır zaten komediyiz :) süreçe hakim ,ama acele etme sakin kal diyor ümitlenmek istemiyor
Yumurtanın 24 saati spermin 4-5 günü olduğu için dün işe yarar eğer bugün çatlarsaKizlar yaa bişey sorucamm ben bugün pik gördüm.Dun değerlendirdim.Bugun degerlendiremiyecegim.Yarin ve cuma degerlendirsem sizce tutma şansı olur mu .Henüz catlamadi muhtemelen yarın çatlar diye düşünüyorum
Yarını da değerlendirmek gerek dimi sanırım o daha önemliYumurtanın 24 saati spermin 4-5 günü olduğu için dün işe yarar eğer bugün çatlarsa
Evet en doğrusu düşünememek haklısın insan ister istemez düşünüyor . Benimde bat 4 Ocak ama beklentiye girdim şimdide regl olacak gibi başım ağrıyorAmin insallh ümitleniyorum olmuyor daha çok kötü oluyorum ama bu ay kendime söz verdim kafaya takmiycam elbet bizimde olur Rabbim nasip ederse her şey olur
MerhabaMerhababen de bu ay aşılama yaptıracağım, ilk olacak. Heyecanlıyım. Umutlu muyum değil miyim onu bilmiyorum sadece çok hassasım ve zorlanıyorum..
Pik gördün mü acaba yoksa yeni mi büyüyor?Kızlar merhaba yeni yılda inşallah kucaklarımız dolar bizim de. Ben 3 gündür ovulasyon testi yapamamıştım evde değildim bugün yaptım böyle çıktı hafif bi çizgi var yumurtam çatlamış mı oluyor acaba ilk kez kullandığım için çok anlayamıyorum
Tabii ki var tutma şansı en yüksek çatlamada diye düşünüyorum ihtimalKizlar yaa bişey sorucamm ben bugün pik gördüm.Dun değerlendirdim.Bugun degerlendiremiyecegim.Yarin ve cuma degerlendirsem sizce tutma şansı olur mu .Henüz catlamadi muhtemelen yarın çatlar diye düşünüyorum
Ay inşallah canım yaTabii ki var tutma şansı en yüksek çatlamada diye düşünüyorum ihtimal
3 gündür hiç yapamamamıştm o yüzden pik görmedim bugün ilk kez silik çizgi gördüm inşallah yeni büyüyordur yarın yine yapıcam bugünü de değerlendirdik ama belki çatlama olmuştur diyePik gördün mü acaba yoksa yeni mi büyüyor?
Daha önce hiç oldu mu bebekOvülasyon testi yaptığım için 2-3 haftadır zaten komediyiz :) süreçe hakim ,ama acele etme sakin kal diyor ümitlenmek istemiyor
İnşallah hayırlısıyla olur canım ne ilacı kullanıyorsunMerhaba kizlar bende 2. Cocugu dusunuyorum , aslında hiç niyetim yoktu ama birden inanilmaz bir istek geldi bende bikac aya planliyorumama önce kullandığım bir ilaç var onu kesmem lazım
Mutlaka haber ver senin de az kalmışEvet en doğrusu düşünememek haklısın insan ister istemez düşünüyor . Benimde bat 4 Ocak ama beklentiye girdim şimdide regl olacak gibi başım ağrıyorherşey nasip kısmet
Merak etme sen keyfine bak olacağı varsa oluyor bir şekildeAy inşallah canım yastres oldum bende
Var mı bir gelişme sendeee,ben sabır sınavına devam ediyorum yarın kan vereceğimTabii ki var tutma şansı en yüksek çatlamada diye düşünüyorum ihtimal
Hayırlısı olsun regl aşırı kan geliyor hiç böyle olmamıştı ve parça da geliyorEvet en doğrusu düşünememek haklısın insan ister istemez düşünüyor . Benimde bat 4 Ocak ama beklentiye girdim şimdide regl olacak gibi başım ağrıyorherşey nasip kısmet
Evet canım az kaldı benim dün akşamdan beri çok şiddetli baş ağrım ve bel ağrım var ağrı kesici içeceğim artık mecburen bişey olur muMutlaka haber ver senin de az kalmış
Merak etme sen keyfine bak olacağı varsa oluyor bir şekilde
Belki üşütmüş olabilirsin canımHayırlısı olsun regl aşırı kan geliyor hiç böyle olmamıştı ve parça da geliyor
Antidepresan kullanıyorum ama birden kesmemem gerekiyor o yüzden biraz daha zamanım var benimİnşallah hayırlısıyla olur canım ne ilacı kullanıyorsun
Doğru canım haklısın inşallah hayırlısıyla sonrasında olurAntidepresan kullanıyorum ama birden kesmemem gerekiyor o yüzden biraz daha zamanım var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?