- 14 Temmuz 2013
- 6.170
- 14.098
Şu şekilde benim alan derslere de bir el atsan.Arkadaşlar az evvel attıklarım ÖYT dersinin öğretim teknikleri konusunun özetidir. Güzel ve yararlı olacağını düşünüyorum bir kaç kez okuyup üzerine test çözünce farkı göreceksiniz çoğu kitapta olanları derledim.
Ah kuzum gel sarılalımBende matematikte sıkıntılıyım başta olduğum için şuan anlıyorum size tavsiyem . Şenol hocanın alıştırmalarla matematik kitabının pdfini fotokopi cektirin temel kavramlara kadar bu kitabın konu anlatım videoları var onu dinleyin birlikte cozun . Temel kavramlardan sonrasında istediğiniz başka bir hocadan izleyin ben şuan fatih örs izliyorum temel kavramlar hem tamamen oturuyor çok pratik güzel anlatıyor. Tavsiyemdir. Çabaladığımız sürece olmayacak hicbir şey yok .başaracağınıza eminim
Ah beybiii ınş çok değil biraz yapsam yeter banaInan banada bizde öyle olacağız bitanem tırnaklarımızla kazıyacağız matematik topraklarını
Aslansın kaplansın yaparsınAh beybiii ınş çok değil biraz yapsam yeter bana
Sözel yapanlarda bana öyle gözüküyor valla sözel yapan açık ara farkla öndedir çünkü tarih, coğ, anayasa, eğitim, alanı yapabiliyorlar geriye bir matematik kalıyor değil mi bence öyle :)Ya siz matematik yapanlar bana profesör, bilim adamı gibi gözüküyorsunuz gözüme
Bebeme bakarsan olurŞu şekilde benim alan derslere de bir el atsan.
Mükemmel bir not çıkarımı olmuş.
Bende öyle yorum katamıyorum soruya . Inşallah olacak biraz sabır bolca çaba gerisi gelecekAh kuzum gel sarılalımşenol hocanın temel seviye iki kitabı var elimde ve çok beğendim. Aslında bayağı mantığı anladım ama soruda yürütemiyorum canım. Fatih örs bakmıştım ben ama tahtaya yazdıkları çok minnak diye sevmedim. isteyince oluyo onu anladım
Bence öyle değil çünkü banada sozeller kolay geliyor, nasil yapilmaz ya diyorum canimSözel yapanlarda bana öyle gözüküyor valla sözel yapan açık ara farkla öndedir çünkü tarih, coğ, anayasa, eğitim, alanı yapabiliyorlar geriye bir matematik kalıyor değil mi bence öyle :)
Bebeme bakarsan olur
Aynen canim direkt ana tema ve formülleri düşünüyorum o an soruyu görmüyorumBende öyle yorum katamıyorum soruya . Inşallah olacak biraz sabır bolca çaba gerisi gelecek
O yüzden burada soru cevap da paylaşabiliriz ki hem sayısalcılar sözel öğrensin, sözelciler sayısal öğrensin. Böylece inşallah hepimiz birbirimizi tamamlayacağızBence öyle değil çünkü banada sozeller kolay geliyor, nasil yapilmaz ya diyorum canim
Inş canım benimO yüzden burada soru cevap da paylaşabiliriz ki hem sayısalcılar sözel öğrensin, sözelciler sayısal öğrensin. Böylece inşallah hepimiz birbirimizi tamamlayacağız
Videoda izleyip bakarak da çözdüm acaba onunda bana faydası olur mu yoksa illa kendim mi cozmeliyimMatematik çok soru çözmekle başarıya ulaştırır. Formülleri biliyorsan ve her çeşit soru çeşidini görürsen. Yaratıcılık kaçınılmazdır. Çözüm yolları her soruda farklılık gösterebilir ama sonuçta mantık aynı soruyu cevaplamak. Zorlayın kendinizi, uyurken düşünün nasıl olmalı hangi kural ve formül. İyi hoş ben lise zamanımda matematiğin şifresi kitap serisi vardı onu okumuştum. Yüzyıllardır kullanılan bütün sayılar acayip şeyler öğrenmiştim. Tabi unuttum çoğunu ama sayıları gücünü öğretmişti.
Tabiki olur. Şuan önemli olan nasıl çözüldüğünü görmen. O yüzden çok soru çözmelisin. Çözümlü sorular olmalı. Yöntemleri göreceksinki sen soruyu gördüğün an bu şekilde çözülür diyebilesin.Videoda izleyip bakarak da çözdüm acaba onunda bana faydası olur mu yoksa illa kendim mi cozmeliyim
Sabır çekme sabır çekmek daha büyük sabrını zorlayacak şeyi getirir.Soru çözümünden bildiriyorum soru başka birşey soruyor ben başka anlıyorum dikkat eksikliği mı ne kaçırıyorum resmen gözümün önündeki yazılanı anlamıyorum başka şekilde yorumluyorum çok sabır çok sabırsinir geldi bana ızıcıiıkkk....
CanımmmTabiki olur. Şuan önemli olan nasıl çözüldüğünü görmen. O yüzden çok soru çözmelisin. Çözümlü sorular olmalı. Yöntemleri göreceksinki sen soruyu gördüğün an bu şekilde çözülür diyebilesin.
Suni gaz işe yarıyorsa mükemmel.Canımmmcok güzel şeyler yaziyon gaza geliyorum