Ne demek anlamadim yanu 35 yaş üstü başvuru yapamıyor muCanim.birde bazı bölümler için +35 yaş şartı gelmis
Gerçekten yok, çoğu bölümde yığılma var. Eğitim sistemi yeterince çıkmazda. Herkes umut ediyor bizim gibi. Aslında yalnız degiliz ama insan sadece kendinin başına geliyormuş gibi hissediyor. Artık hiçbir şeyin garantisi yok. Olur dersin olmaz ,olmaz dersin olur. Olacak deyip tekrardan dört yıl vermek çok büyük emek işiHmm zaten çocuk gelişim atamalarda da yığılma var açıktan bir bölüm yok şu an şunu okusak önü açık denilecek
Evet canım, bu yıl değişiklik geldi. Edebiyat,tarih,sosyoloji,felsefe,çocuk gelişimi bölümlerine +35 yaş şartı getirildi.Ne demek anlamadim yanu 35 yaş üstü başvuru yapamıyor mu
Az bir kitledir o da diye düşünüyorumEvet canım, bu yıl değişiklik geldi. Edebiyat,tarih,sosyoloji,felsefe,çocuk gelişimi bölümlerine +35 yaş şartı getirildi.
Uzun zamandır buradayız canım, kimler geldi kimler geçti. Biz hâlâ buradayız. Yarın için çok korkuyorumBende sonuçları bekliyorum kızlar bu topigi hic görmemiştim sınava girdim
35 ve üzeri kişiler tercih yapabilecek bundan sonraAz bir kitledir o da diye düşünüyorum
Bende bu gece nasil uyurum bilmiyorum. 2021 mezunuyum bende sadece mezun olduğum yıl çalışmıştım. Hangi bölümden giriyorsunuzUzun zamandır buradayız canım, kimler geldi kimler geçti. Biz hâlâ buradayız. Yarın için çok korkuyorumsinava girerken bile çok rahattım kontrolumu kaybettim
Sosyoloji canımBende bu gece nasil uyurum bilmiyorum. 2021 mezunuyum bende sadece mezun olduğum yıl çalışmıştım. Hangi bölümden giriyorsunuz
Sizin atamalar nasilSosyoloji canım
Berbat canım, alımlar çok az ,puanlar çok yüksek. Sen ogretmen mıydın canım?Sizin atamalar nasil
Evet canım okul öncesiBerbat canım, alımlar çok az ,puanlar çok yüksek. Sen ogretmen mıydın canım?
İnan artık tüm bölümlerin atamasi yok aciklansa yeniden başlayacağım çalışmayaBerbat canım, alımlar çok az ,puanlar çok yüksek. Sen ogretmen mıydın canım?
Çok iyi canım, en azından diğer bölümlere göre ataması çok iyi durumda şuan. Eskiden atama puanları çok düşüktü,şuan ne oldu tam emin değilim. Sen atanirsin, umutsuz olma. Bölümün harika çünküEvet canım okul öncesi
İnsan en azından önüne bakmak istiyor canimİnan artık tüm bölümlerin atamasi yok aciklansa yeniden başlayacağım çalışmaya
73 aldim 76yla kapattıÇok iyi canım, en azından diğer bölümlere göre ataması çok iyi durumda şuan. Eskiden atama puanları çok düşüktü,şuan ne oldu tam emin değilim. Sen atanirsin, umutsuz olma. Bölümün harika çünkü
Evet evet bir yandan da yeniden derse kapanmak zor geliyor tüp bebek tedavimde var Kasım'da çocuktan mi vazgecsem kariyerden mj bilmiyorumİnsan en azından önüne bakmak istiyor canim
Yaaa çok kötü olmuş canım ama inan bana 76 yi her şekilde alırsın. Yüksek değil çünkü73 aldim 76yla kapattı
Rabbim en hayırlı zamanda ikisini de nasip etsin canım . Senin atanma zor değil, imkansız gibi düşünme. Bebeğin sansiyla atamanda olur inşEvet evet bir yandan da yeniden derse kapanmak zor geliyor tüp bebek tedavimde var Kasım'da çocuktan mi vazgecsem kariyerden mj bilmiyorum
İnşallah hepimiz ataniriz hayirlisiyla. 76 durmuyor ki yükseliyorRabbim en hayırlı zamanda ikisini de nasip etsin canım . Senin atanma zor değil, imkansız gibi düşünme. Bebeğin sansiyla atamanda olur inş