- 28 Haziran 2011
- 59.447
- 149.959
Zorla masaya oturuyorum kuzugünün nasıl geçiyor . rutinin var mı,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zorla masaya oturuyorum kuzugünün nasıl geçiyor . rutinin var mı,
Evet karakutu sadece çıkmış sorular canım, içinde çok fazla soru varSelamlar
kara kutu serisini çözmüşsünüzdür.sadece çıkmış sorular mı var onda acaba. Beynim yandı anlamadım ben yılbaşından önce kitap eksiklerimi tamamlamak istiyorum. Hepsine birden girişince bi şey anlamadım kara kutu serisinden
Kuzum sen nasılsınİnşallah gonlundeki güzel bir yer gelir.
Seneye evdeki çocuklar -1 olur belki
Benim kızda iyi şükür. Bir kaç gündür diş ağrısı var antibiyotik kullanıyor.
Şu sıralar soğukla mücadele veriyoruz. Bu ilçeye doğalgaz yeni geldi, ger eve verilmedi daha iş yerinde de evde de yok henüz, dönüyoruz. Elektrikli ısıtıcılar da bir yere kadar ısıtıyor. Bu sene soğuk imtihanim oldu.
Ev iş yogunluguna alıştım şükür. Evle iş yeri arası 50-100 metre. Öğlenleri eve gidiyorum, kız bakicidan geliyor eşim işten, birlikte kahvaltı yapıyoruz sonra eşim kızı okula bırakıp ise geciyor. Akşam da birlikte dönüyorlar.
Yakınlık açısından küçük ilçe böyle avantajlı ama çoğu imkan yok. Manava yeşillik bile haftada bir gün geliyor o gün aldın aldın. Hastane olsun diğer ihtiyaçlar olsun sıkıntılı. Kızın sınıfın seviyesi çok düşük, senede bir kez alınan bu ödev setleri bile sorun oluyor almak istemiyorlar vs.
İyiyim canım şükür. Tüp bebek olumsuz sonuclandi, biraz kırgınlık yaşadım, toparlandım.Kuzum sen nasılsın
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah kuzum, üzülme bunda da bir hayır vardır inş inş tedavilerin etkisi ile kendiliğinden hamile kalırsın biraz kafanı boşalt rahatlaİyiyim canım şükür. Tüp bebek olumsuz sonuclandi, biraz kırgınlık yaşadım, toparlandım.
canım yaa . geçmiş olsun . diş ağrısı düzelmiştir inşallah. nasıl durumu.İnşallah gonlundeki güzel bir yer gelir.
Seneye evdeki çocuklar -1 olur belki
Benim kızda iyi şükür. Bir kaç gündür diş ağrısı var antibiyotik kullanıyor.
Şu sıralar soğukla mücadele veriyoruz. Bu ilçeye doğalgaz yeni geldi, ger eve verilmedi daha iş yerinde de evde de yok henüz, dönüyoruz. Elektrikli ısıtıcılar da bir yere kadar ısıtıyor. Bu sene soğuk imtihanim oldu.
Ev iş yogunluguna alıştım şükür. Evle iş yeri arası 50-100 metre. Öğlenleri eve gidiyorum, kız bakicidan geliyor eşim işten, birlikte kahvaltı yapıyoruz sonra eşim kızı okula bırakıp ise geciyor. Akşam da birlikte dönüyorlar.
Yakınlık açısından küçük ilçe böyle avantajlı ama çoğu imkan yok. Manava yeşillik bile haftada bir gün geliyor o gün aldın aldın. Hastane olsun diğer ihtiyaçlar olsun sıkıntılı. Kızın sınıfın seviyesi çok düşük, senede bir kez alınan bu ödev setleri bile sorun oluyor almak istemiyorlar vs.
canım benim. yıpratıcı süreç olmuştur mutlaka. inşallah gönlündekini verir Rabbim. Amin.İyiyim canım şükür. Tüp bebek olumsuz sonuclandi, biraz kırgınlık yaşadım, toparlandım.
no no no . öyle deme kuzum . bir kaç ay dişini iyi sık . olacaktır mutlaka. inşallah. AminnnnZorla masaya oturuyorum kuzu
Yok canım yakın değiliz.canım benim. yıpratıcı süreç olmuştur mutlaka. inşallah gönlündekini verir Rabbim. Amin.
sen iyi ol. güzel günlere odaklan. mutlaka yapıyorsundur.
ablana daha mı yakınsın artık. görüşebiliyor musunuz.
Allah razı olsun canım benimno no no . öyle deme kuzum . bir kaç ay dişini iyi sık . olacaktır mutlaka. inşallah. Aminnnn
Canım sizin de gruptan uçup gittiğinizi göreceğiz inşallah. Aylar kaldı sadeceAramızdan bir kuş daha uçtu darısı başımıza Sena616
Tüm sürecini bizimle paylaş kuzum,bizede tecrübe olsun inş her şey güzel olacakCanım sizin de gruptan uçup gittiğinizi göreceğiz inşallah. Aylar kaldı sadece
Tabi paylaşırım canım sonuçta siz de az kahrımı çekmediniz. Çok fikir aldım sizden. Yarın istenen evrakları götürmeye gidiyorum dosyayı hazırladım. Önce ile vereceğim dosyayı sonra da ilçeye gidip iş ortamına bakacağım. Görmek istedim nasıl bir yer olduğunu . Ekiptekileri falan. Bir adım atacağım. Daha güzel kadrolar sizlere nasip olsun canlarım. Siz gerçekten en iyisini hak ediyorsunuz İnşallah güzel olur demekten başka bir şey gelmiyor elimdenTüm sürecini bizimle paylaş kuzum,bizede tecrübe olsun inş her şey güzel olacak
Hayırlı olsun Sena616Tüm sürecini bizimle paylaş kuzum,bizede tecrübe olsun inş her şey güzel olacak
Çalışıyorum kuzum 13 eylülden itibaren Çalışıyorum, her gün paragraf çözüyorum. Türkçe dilbilgisi oznur hocadan dinliyorum yariladim. Tarih konu çalışıp soru bankası bitiriyorum. Coğrafya mehmet hocadan bitmek üzere. Matematikte mehmet hocanın belirlediği 11 konu var onlara bakıyorum, çözümleme bitti. Problemler kitabinin sayısal mantık kısmındayım. Yedi adımda temel matematik kitabını da bitirdim. Vatandaşlığa bu hafta başlayacağım sanırım. Dilbilgisi kampı var yelda hocanın ona başlamayı düşünüyorum. Bilgi sarmal çözümlerini izliyorum. Ocakta branş denemesi başlamak ıstiyorum. Birde genel denemelere şubatta mi martta mı başlamalıyım kuzu her gün bir deneme çözmek istiyorum. Sürekli soru bankası çözmek istemiyorum bu seferHayırlı olsun Sena616
sen neler yapıyorsun.
ders çalışmıyor musun?
makarna forumlarında geziyorsun
ders konuların nasıl. nerelere kadar geldin. sınav tarihi ne zaman.
Sınav 14 temmuz kuzucum tam yedi ay varHayırlı olsun Sena616
sen neler yapıyorsun.
ders çalışmıyor musun?
makarna forumlarında geziyorsun
ders konuların nasıl. nerelere kadar geldin. sınav tarihi ne zaman.