- 8 Ekim 2023
- 66
- 112
Canım çok fikrim yok ama haftayı ikiye bölüp çalışabilirsin. Vizelere ve finale iki hafta kala çalışabilirsin. Özetin özeti notlardan çalışabilirsin. Daha vakit var panik yapma.AÖF ile KPSS birlikte yürüten var mı ? Ben bi türlü düzene koyamadım bu ikisini. Açıköğretimden 2.üniversite kapsamında 2 yıllık okuyorum bu sene ilk senem.dolayısıyla daha önce hiç aöf sınavına girmediğim için sınavda çok zorlarlar mı bilemiyorum. Geçmiş yılların çıkmış sorularına baktım Genel olarak kasmamışlar ama işte biraz takıyorum.
AÖF de KPSS kadar önemli benim için. Çünkü bu bölümden giricem sınava.ikisini bi türlü rayına koyamadım. Birine çalışsam diğerini boşluyormuş hissi veriyor.
Bide 2 yaşında kızım var tabi. Gün içinde derslere pek bakamıyorum. Planlamada biraz sıkıntım var
Tecrübe eden varsa bi fikir verebilir mi ?aöf sınavına 3 hafta kala çalışsam sadece yeter mi mesela
Eşim çok büyütüyorsun aöfyi gözünde diyor ama işte yapım gereği stresli biriyimCanım çok fikrim yok ama haftayı ikiye bölüp çalışabilirsin. Vizelere ve finale iki hafta kala çalışabilirsin. Özetin özeti notlardan çalışabilirsin. Daha vakit var panik yapma.
Günü bölme canım, ikisinden de verim alamazsın. Evet gözünde çok büyütme. İki hafta kala calissan yeter. Haftayı bilsen daha rahat edersin. Mehmet hocanın tavsiye ettiği liste burada vardı. Bende ona yogunlasiyorum. Matematiğim kötü çünkü. Tüm konuları bilmeye gerek yokEşim çok büyütüyorsun aöfyi gözünde diyor ama işte yapım gereği stresli biriyimben günü ikiye bölüp çalışmaya çalışıyorum haliyle gün sonunda verimli hissedemiyorum
bi de Mehmet hoca geçen gün canlı yayında matematiği iyi olmayan biri tüm konulara çalışıyor bu yanlış dedi. Oturup konu listesi yapayım en iyisipsikolojik olarak iyi gelir belki
Canlar mehmet hoca 10-15 net isteyenler bu konulara çalışsın dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz?
- Tek çift
- Çözümleme
- Faktoriyel
- Rasyonel
- Üslü
- Köklü
- Sayı prob.
- Yüzde prob.
- Grafik
- Sayısal mantık
Ekran görüntüsü almıştım sanırım o listeyiGünü bölme canım, ikisinden de verim alamazsın. Evet gözünde çok büyütme. İki hafta kala calissan yeter. Haftayı bilsen daha rahat edersin. Mehmet hocanın tavsiye ettiği liste burada vardı. Bende ona yogunlasiyorum. Matematiğim kötü çünkü. Tüm konuları bilmeye gerek yok
Ayyy süpersin canım. Teşekkürler
Evet iki hafta oynamış tarihler. Ben lisanstan gireceğim. İnş en hayırlısı olur canım hepimiz içinEkran görüntüsü almıştım sanırım o listeyi
Tarihler de belli oldu. Heyecanlandımyine ekimde bekliyordum sınavı. Öne almışlar biraz iyi olmuş
Lisanstan girecek olanlar sıcağa kalmış biraz
Her yere yazıyorum. Kendimi kaybedip başka konulara girmeyeyim diyeAyyy süpersin canım. Teşekkürlersamanlıkta iğne arayacaktım
Amin canım. Emeklerimize değsin. Maddi manevi zor bi sınavHer yere yazıyorum. Kendimi kaybedip başka konulara girmeyeyim diye
Mehmet hoca candır,çok seviyorum. Sayesinde matematik onyargim yıkıldıAmin canım. Emeklerimize değsin. Maddi manevi zor bi sınav
Bi matematik hocasının çıkıp böyle bi şey söylediğine ilk kez şahit oluyorum. Normalde hep bağlantılı konular derlerMehmet hoca aksini söylüyor. Halden anlıyo adam
Ben en çok şivesini sevdimMehmet hoca candır,çok seviyorum. Sayesinde matematik onyargim yıkıldı
Canım iyiyim evde beklemeye devam ediyorum. Aralık sonunda alım olacak söylentisi dolaşıyor. Sen napıyon? İnşallah her şey yolundadır