- 8 Ekim 2023
- 66
- 112
AÖF ile KPSS birlikte yürüten var mı ? Ben bi türlü düzene koyamadım bu ikisini. Açıköğretimden 2.üniversite kapsamında 2 yıllık okuyorum bu sene ilk senem.dolayısıyla daha önce hiç aöf sınavına girmediğim için sınavda çok zorlarlar mı bilemiyorum. Geçmiş yılların çıkmış sorularına baktım Genel olarak kasmamışlar ama işte biraz takıyorum.
AÖF de KPSS kadar önemli benim için. Çünkü bu bölümden giricem sınava.ikisini bi türlü rayına koyamadım. Birine çalışsam diğerini boşluyormuş hissi veriyor.
Bide 2 yaşında kızım var tabi. Gün içinde derslere pek bakamıyorum. Planlamada biraz sıkıntım var
Tecrübe eden varsa bi fikir verebilir mi ?aöf sınavına 3 hafta kala çalışsam sadece yeter mi mesela
AÖF de KPSS kadar önemli benim için. Çünkü bu bölümden giricem sınava.ikisini bi türlü rayına koyamadım. Birine çalışsam diğerini boşluyormuş hissi veriyor.
Bide 2 yaşında kızım var tabi. Gün içinde derslere pek bakamıyorum. Planlamada biraz sıkıntım var
Tecrübe eden varsa bi fikir verebilir mi ?aöf sınavına 3 hafta kala çalışsam sadece yeter mi mesela