- 12 Mart 2023
- 701
- 803
Hafta sonum ev temizlik yemek vs yoğun geçiyor canım,bir de günler kısaldı ya hemen akşam oluveriyorCanlar herkes iyi mi
İyiyim canım sukur. Tüp bebek surecine giriyorum. Dua istiyorum sizden.Canlar herkes iyi mi
Allah yardımcın olsun her şey gönlünce olsun stres ve olumsuz düşüncelerden uzak tut kendini güzel haberlerini alırız inşallahİyiyim canım sukur. Tüp bebek surecine giriyorum. Dua istiyorum sizden.
Saricivcivcikcik nasıl acaba merak ediyorum.
Sen nasılsın ?
Rabbim rast getirsin canım benim, internetim yoktu. Mehmet hocanin problem kitabını bekliyorum. Hemen kamp yapmak istiyorum. Bizim aslında şuan tek hedefimiz matematik gibi gözüküyor. En çok ona ihtiyacımız varHafta sonum ev temizlik yemek vs yoğun geçiyor canım,bir de günler kısaldı ya hemen akşam oluveriyorbu ay Matematik ile açıköğretim derslerime çalışarak geçiriyorum diğer ay Türkçe ,matematik olarak gideceğim tarih coğrafya vatandaşlık onlarda temelim var şu matematik ile Türkçeyi halletsem olur gibi üç sözel derse ocak gibi geçeceğim çalışmaya bakalım senin nasıl gidiyor Canım bir yandan savaş da moralimi bozuyor pek de iyi değilim şu günlerde
Rabbim rast getirsin canım benim, gönlüne göre versin inşallahİyiyim canım sukur. Tüp bebek surecine giriyorum. Dua istiyorum sizden.
Saricivcivcikcik nasıl acaba merak ediyorum.
Sen nasılsın ?
Öznur hocayı canım :) aynen şu matematiği halletsek diğer dersler de önemli ama matematik olmayınca olmuyor maalesefRabbim rast getirsin canım benim, internetim yoktu. Mehmet hocanin problem kitabını bekliyorum. Hemen kamp yapmak istiyorum. Bizim aslında şuan tek hedefimiz matematik gibi gözüküyor. En çok ona ihtiyacımız varTürkçe kimi dinliyorsun. Ben öznur hocayı sevdim ama rüştü hocayida dinliyorum yine arada bırakamadım. Beraber kamp yapalım ne dersin günlük rutin işler bitmez zaten takılma ona boşver TV izlemiyorum sırf o görüntüleri gormeyim diye
Konularda aklım kalıyor. Mutlak değer basit esitsizlikte bakıyorum. Şuan ne alaka ama fonksiyon bakasım da varÖznur hocayı canım :) aynen şu matematiği halletsek diğer dersler de önemli ama matematik olmayınca olmuyor maalesefolur kamp yapalım üslü sayılardayım matematik de ben bir de mehmet hocanın 15 net yapmak isteyenler diye videosu var oradan hangi konulara bakmamız gerektiğiyle ilgili konuşmuş oradaki konularla ilerleyeceğim
Ben bir konuya bir haftamı vereceğim o şekilde ilerleyeceğim. Haklısın tüm konulara bakıp bir an önce insan bitirmek istiyor ama sine sine gitmek daha iyi olur canım inşallah ,15 net arası bir şey çıkarırız Allah büyükKonularda aklım kalıyor. Mutlak değer basit esitsizlikte bakıyorum. Şuan ne alaka ama fonksiyon bakasım da var
Bir haftalık kaynak nasıl temin edeceksin canım. Pdf mi?Ben bir konuya bir haftamı vereceğim o şekilde ilerleyeceğim. Haklısın tüm konulara bakıp bir an önce insan bitirmek istiyor ama sine sine gitmek daha iyi olur canım inşallah ,15 net arası bir şey çıkarırız Allah büyük
İlyas hocanın video ders anlatım kitabını getirttim ondan ilerleyeceğim ,mehmet bilge hocanın da videolarını izliyorum not alıyorum o şekil ilerliyorum canımBir haftalık kaynak nasıl temin edeceksin canım. Pdf mi?
Harika canım,güzel düşünmüşsun. Bende problem kitabını bekliyorum sabırsızlıklaİlyas hocanın video ders anlatım kitabını getirttim ondan ilerleyeceğim ,mehmet bilge hocanın da videolarını izliyorum not alıyorum o şekil ilerliyorum canım
Canimlar mehmet hocanın problemler kitabı çıktı. Herkes bir göz atsın bence,problemleri artık çözüyoruz
Tüm Adaylar için Yedi Adımda Temelden Zirveye Problemler ve Sayısal Mantık Video Konu Anlatımlı Video Çözümlü Soru Bankası,Yediiklim Yayınları
Tüm Adaylar için Yedi Adımda Temelden Zirveye Problemler ve Sayısal Mantık Video Konu Anlatımlı Video Çözümlü Soru Bankası,Yediiklim Yayınlarıwww.yediiklim.com.tr
Canımm sağolasın
Sipariş verdim,kargoya verildi. Çok heyecanla bekliyorum. İnş değer canimCanımm sağolasınhadi inşallah matematiği halledeceğiz
Allah yardim etsin inşallah canimKolay gelsin kizlar bende 3/4 aydir hazirlaniyorum sinavahepimize kolaylik gelsin