- 17 Mayıs 2021
- 569
- 998
Antalya’nın sıcağında mahvoldum bu yaz. Önce bi tatil yapıp geleyim sonra başlarım o zaman geç kalmadanAslında kendini iyi hissettigin hazır olduğun an doğru zaman benceşuan da başlarsın yarında, bu sana kalmış Eylül geldi, çok geçirmemek lazım
Olur canım sen hazır hisset kendini, ekimde başla.Antalya’nın sıcağında mahvoldum bu yaz. Önce bi tatil yapıp geleyim sonra başlarım o zaman geç kalmadan
NEden canımÜslü sayılarda kaldım acı çekiyorumm
Takıldım kaldım üslü sayılarda. Birkaç gün ara verip tekrar başlıycam mecburen.NEden canım
Hep öyle oluyo canım çünkü çok soru tarzı var. Asla bitmiyor. Hep eksik kalıyor. Köklüde ayniTakıldım kaldım üslü sayılarda. Birkaç gün ara verip tekrar başlıycam mecburen.
Bir de fazla zamanımı alıyor. Seri şekilde ilerleyemiyorum. Sanırım o da biraz beni strese soktu. Şimdi gelişime başladım biraz farklılık olsun; araya da ders alayım diyeHep öyle oluyo canım çünkü çok soru tarzı var. Asla bitmiyor. Hep eksik kalıyor. Köklüde ayni
Deneye deneye bulacağız canımBir de fazla zamanımı alıyor. Seri şekilde ilerleyemiyorum. Sanırım o da biraz beni strese soktu. Şimdi gelişime başladım biraz farklılık olsun; araya da ders alayım diye
Merhaba hoş geldiniz. Ben güzel başlamıştım ama araya hastalık vs girdi kızımın tam başlayacaktım tekrardan şimdi ev taşıma işi çıktıYeni katildim araniza ne durumdasiniz kizlar. Ben adapte olmaya calisiyorum bir de 3 sinav
İngilizcw ogretmenligi ve ayni kaderi paylasiyoruz. Kizim hastlandi ve misafir geldi. Bende bu pazartesi tekrar baslamayi dusunuyorum sizin bolum ne ?Merhaba hoş geldiniz. Ben güzel başlamıştım ama araya hastalık vs girdi kızımın tam başlayacaktım tekrardan şimdi ev taşıma işi çıktıne yapcam bilmiyorum erkenden başlamıştım rahat rahat çalışırım diye. İnşallah tekrar güzel adapte olurum. Bölümün ne?
Matematik benim bölümümde. Kendi bölümüm zor düz memurluk için uğraşıyorum bende.İngilizcw ogretmenligi ve ayni kaderi paylasiyoruz. Kizim hastlandi ve misafir geldi. Bende bu pazartesi tekrar baslamayi dusunuyorum sizin bolum ne ?
Formasyonum yok onun için girmiyorum maalesefEgitim ve alan sinavina girmeyecek misiniz ?
Aynen öyleAnladim eger alandan atanmak zorsa 3 sinava birden girmeye gerek yok zaten
Anne olarak hazirlanmak gercektem zor amaAynen öyle
Kesinlikle. Akşamları çalışıyorum ama gündüz peşinde koşmaktan bitiyorum resmen.Anne olarak hazirlanmak gercektem zor ama
Bende oyle ama sistematiklik.onemli bence kac saat calistigin degilKesinlikle. Akşamları çalışıyorum ama gündüz peşinde koşmaktan bitiyorum resmen.
Valla bilmiyom inşallah işe yarar yorgun çalışmak zor geliyor banaBende oyle ama sistematiklik.onemli bence kac saat calistigin degil