Evet klavye sınavı varmış ama yaş sınırını bilmiyorum inan ki. Yazık günah ya gerçekten. Sosyoloji atanmayacak da hangi bölüm atanacak bu bakanlığa? 76 almıştı sanırım gayet de iyi bir puandı.Galiba onda klavye sınavı falan da oluyor emin değilim ama. Calisiyorlar ona da.
Yaşı bilmiyorum da
Evet canim dakikada 90 kelime galibaGaliba onda klavye sınavı falan da oluyor emin değilim ama. Calisiyorlar ona da.
Yaşı bilmiyorum da
Aynen canım yapacak bir şey yok, zaten puanda yok neye kiziyorsamYapacak hiçbir şey yok oturup caliscaz. Sen de bosver basvurunu yap kapat unut orayı canm. Sadece kendine oluyor olan onların umrunda değil.
İyi değil canım işte, öğretmen olsaydim iyi olabilirdiEvet klavye sınavı varmış ama yaş sınırını bilmiyorum inan ki. Yazık günah ya gerçekten. Sosyoloji atanmayacak da hangi bölüm atanacak bu bakanlığa? 76 almıştı sanırım gayet de iyi bir puandı.
Kizzzzz ders programini da diğer sayfaya mi attin26 Nisan Çarşamba Menüm
Sabah 11.00 2 kaşık biber kavurması, 1 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara 12.30 Türk kahvesi 1 kare cikolata, yarım muz
Ara 15.30 1 elma
Akşam 17.00 4 kaşık fellah köfte, 1 bardak ayran
Spor; 30 dk leslie fast walking
7 dk chloe ting kol egzersizleri (son 3 dk da İnternet tekledi yapamadim)
25 sn plank
Toplamda 10 bin adım yatana kadar artar
Su; 2 lt
Yazdıktan sonra farkettim şok oldum ben de canım yaKizzzzz ders programini da diğer sayfaya mi attin
Öyle deme balım istese bakanlık 60la da atıyor istemeyince 90la da atamıyorAynen canım yapacak bir şey yok, zaten puanda yok neye kiziyorsamgidip 90 alsam neyse
Bende yanlış sayfadayim galiba dedimYazdıktan sonra farkettim şok oldum ben de canım ya
Kismetimiz varsa olacak kuzucumÖyle deme balım istese bakanlık 60la da atıyor istemeyince 90la da atamıyor
Ama tabi biz 90 alalım da atamazsa kendi bilir artık
Silmeseydim de herkes bi şu şoku yaşasaydı atraksiyon olurdu sayfada hepimiz mutsuzuz az gülerdikBende yanlış sayfadayim galiba dedim
Aynen öyle balım nasip olacaksa hiçbir şey engel olamıyor gerçekten. İnşallah olacakKismetimiz varsa olacak kuzucum
Canim 4 Nisan'da da eşimin Malatya'ya tayini çıktı. Ama ilişki kesmeyi seçimden sonraya bıraktılar ondan gelemedi hala. Malatya'ya geldikten sonra bu ilçeye verecekler daha. Verirler yani inşallah.Safransari canım sen naptin eşinin durumu sonuçlandı mi ?
İnşallah bir an önce hallolur canımCanim 4 Nisan'da da eşimin Malatya'ya tayini çıktı. Ama ilişki kesmeyi seçimden sonraya bıraktılar ondan gelemedi hala. Malatya'ya geldikten sonra bu ilçeye verecekler daha. Verirler yani inşallah.
Seçimi bekliyorum
Canım ön başvuru yapıldı.Eem aysun canim tercih süresi bitti mi, sonuçlar ne zaman açıklanır acaba ?
Canim ders çalışırken 1 kişi alınacaksa o ben olmalıyım diye diye çalışmalısın.Yine sinirlendimaile bakanlığı ilana çıkmış, 9+5 sosyoloji mezunu alıyor şaka gibi keşke bu bölümler kapatılsa
İnşallah canim gonlunce olsun.Canım ön başvuru yapıldı.
Benim sıram 25ti.Sonrasında mülakat yapıldı ve önümüzdeki mühendisliğe atanan kişilerde gidince 16. Kişi oldum.2-6 Mayıs arası tercih yapacağız (il ve okul) 8 Mayıs açıklanacak.
Canım ben durmayacağım bu seferde müfettiş olmak için ders çalışacağım.
Hangi konuya yazıyorsun, bende geleyimYazdıktan sonra farkettim şok oldum ben de canım ya
Aynen uzmanlıkta düşünüyorumİnşallah canim gonlunce olsun.
Durma tabi, müfettişlik sana çok yakışacak
Bende uzmanlığa hazirlanacagim ama 3 sene çalışma sorumluluğu var, bu süreyi doldurmayı bekleyeceğim.
Ben artık kpss nin yanından yakınından geçmek istemiyorumAynen uzmanlıkta düşünüyorumBen tekrar gireceğim sanırım KPSS ye.
P10 puanı istiyormuş.Bakalım bide atanınca nasıl oluyor sınav yönetimi