- 24 Temmuz 2019
- 6.808
- 10.048
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzuumm sonuçlar açıklanmış nerdesinYaa çok teşekkür ederim desteğin için . Desteğini tüm kalbimle hissediyorum . Amin canım İnşallah hepimiz bir gün o atandım yazısını görürüz
Anladım canım olsun çalış da yeter ki. Bende yazamadım işte oluyor böyle arada . 250 sayfa iyi gelmişsinde hani sonraki sayfalarda eksik olduğunu bildiğin böyle kesin yapamam dediğin yerler varsa oralarada bakıver hızlıca. Eğer ileriki sayfalara geçemezsen diye öyle dedim genede en iyisini sen bileceksin benimki sadece öneri. Kolay gelsin canımKuzum ders çalışmaya devam ediyorum sadece buraya yazmadım ama yazacağım inşallah.... genel tekrarlara başladım ...eğitimdede işte 2000 soru özet konu anlatım kitabı var 250. Sayfasına geldim ( 660 sayfa) rehberlik kısmına geçeceğim yarın insallah...yani uzun lafın kısası gelişim ve öğretim tekrarını bitirdim bir sürü derslerden ancak bakalım diğerlerine zaman yetecek mi :)
Anladım canım olsun çalış da yeter ki. Bende yazamadım işte oluyor böyle arada . 250 sayfa iyi gelmişsinde hani sonraki sayfalarda eksik olduğunu bildiğin böyle kesin yapamam dediğin yerler varsa oralarada bakıver hızlıca. Eğer ileriki sayfalara geçemezsen diye öyle dedim genede en iyisini sen bileceksin benimki sadece öneri. Kolay gelsin canım
Şehir tercihi yapabiliyorum ancak eylülün 8 inde belli olacak kesin olup olmayacağı. Yani hala kesinlik yok . O yüzden birazdan deneme yapıcamKuzuumm sonuçlar açıklanmış nerdesin
Yaaaaaaa mülakat sonucu herkese mi şehir tercihi yaptiriluyo canımŞehir tercihi yapabiliyorum ancak eylülün 8 inde belli olacak kesin olup olmayacağı. Yani hala kesinlik yok . O yüzden birazdan deneme yapıcam
Mülakatta belli bir taban puanını geçen herkes şehir tercihi yapabilir. Taban puanı kaç bilmiyorum ama mesela mülakatta 60 puanı geçen herkes yapabiliyor. Ancak eylülde şehir tercihi yapacağız sonrasında tekrar eleme olacak işte keyfi tercih yapmayanlar, veya ayıklananlar olabiliyor derken gene tam bilemiyorum.Yaaaaaaa mülakat sonucu herkese mi şehir tercihi yaptiriluyo canım
Yaaa innnşallah olur be fizikçimm Allah gönlüne göresini emeğinin kat kat karşılığını ve en hayırlısını versin inşallahMülakatta belli bir taban puanını geçen herkes şehir tercihi yapabilir. Taban puanı kaç bilmiyorum ama mesela mülakatta 60 puanı geçen herkes yapabiliyor. Ancak eylülde şehir tercihi yapacağız sonrasında tekrar eleme olacak işte keyfi tercih yapmayanlar, veya ayıklananlar olabiliyor derken gene tam bilemiyorum.
Çok teşekkür ediyorumSıkıntı yok bebelikli olanlar kaplumbağa hızında gidiyor . Kampın verimli geçer inşallah. Sağol sanada kolay gelsin
Bıktırmak istemiyorum sizi de ama kızım yine hasta oldu 3.5 yıldır toplasan 2 kez hasta olmayan çocuk kreşe gittiği 3 haftanın 3 ünü de hasta geçirdi artık aldık biz de. Şimdi orta kulak iltihabıyla uğraşıyoruz çabuk geçer inşallah tabi bu dönem yine çalıştırmadı hevesim kursağımda kalıyo amaaa
-PES ETMEK VAR MI GENNŞŞŞLEEER?
-YOOOOOK
O YIIIIL BU YIIIIIILLLLL! (Vuuuhuuuu alkışş party dansss)
Çok sağ ol canım ❤Çok geçmiş olsun kuzucuga
Amin Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım zorbuYaaa innnşallah olur be fizikçimm Allah gönlüne göresini emeğinin kat kat karşılığını ve en hayırlısını versin inşallah
Çok geçmiş olsun ya . Bir anda ortak alana girince böyle oldu heralde. Önce sağlık. İnşallah minnoş hemen iyileşir.Bıktırmak istemiyorum sizi de ama kızım yine hasta oldu 3.5 yıldır toplasan 2 kez hasta olmayan çocuk kreşe gittiği 3 haftanın 3 ünü de hasta geçirdi artık aldık biz de. Şimdi orta kulak iltihabıyla uğraşıyoruz çabuk geçer inşallah tabi bu dönem yine çalıştırmadı hevesim kursağımda kalıyo amaaa
-PES ETMEK VAR MI GENNŞŞŞLEEER?
-YOOOOOK
O YIIIIL BU YIIIIIILLLLL! (Vuuuhuuuu alkışş party dansss)
Ay hadi inşallahhÇok geçmiş olsun ya . Bir anda ortak alana girince böyle oldu heralde. Önce sağlık. İnşallah minnoş hemen iyileşir.
Birde azmine hayranım ya ve aynen sana katılıyorum pes etmek yoook
Minnoş iyileşsin alkış party olur
Alan denemesi yapmaya yeltenip duruyorum 11. Sorudayım. Bence akşama biter .Bu ara coğrafya dinliyorum ben de, pek sağlam gitmiyo temelim olmadığından ama artık olduğu kadar napalm siz neler yapıyosunuz
Şehir tercihi yapabiliyorum ancak eylülün 8 inde belli olacak kesin olup olmayacağı. Yani hala kesinlik yok . O yüzden birazdan deneme yapıcam
Maalesef ya önümde 100 kişi kadar var o yüzden bundan sonrası nasip artıkMaşallah hocam kontenjanda mısınız peki?