Benimde sıram gelmiş mesaj geldi randevu alabilirsiniz diye. Ben olucam ya çünkü alerjim var her yıl 3-4 kere nefesim daralıyo, burnum şarıl şarıl, heryerim kaşınıyorAyyy bu arada aşı oldunuz mu kızlar ya da olcak mısınız ben accccayip tırsıyorum
Yaa benimde kaç aylıktı bilmiyorum ama bir yerden sonra öyle olmaya başladı aşıları oldukça. Ama bizde kardeşimde çok terler o yüzden annem kardeşine çekmiş olabilir veya eşinin tarafından birine çekmiş olabilir bu durum dedi. O yüzden çok düşünmemiştim bunun üzerinde doğru olabilir hepsi olabilir hiç bilmiyorum.6 aylıktı galiba asi yaptırdım eve geldim bir baktım kızım sanki duş almış gibi sırılsıklam olmus şok oldum
A derdim hiç hatırlamıyorum hayal ettim
Bir kaç kişi daha tahmin etsin cevabı yazayım ama maalesef a değil canımA derdim hiç hatırlamıyorum hayal ettim
B mi
Hiç yalnız değilsin kimyadan nefret ederdim ama yapmak zorunda olunca sevmeye epey uğraştım şimdi de fiziği sevmeye uğraşıyorumNotların güzelliği. Bende renkli kalemlerle seviyorum yoksa kafama girmeyecek gibi hissediyorum . Ayy bide kimyadan nefret ederdim biyolojiden de ama sayısalcıydım süper dimi
Yok canım B de değil
Fiziği sevmek mi hmmm bilemedim vallaHiç yalnız değilsin kimyadan nefret ederdim ama yapmak zorunda olunca sevmeye epey uğraştım şimdi de fiziği sevmeye uğraşıyorum
Hee sonradan hareket ettiği için okeeeey anladım hocamBu sorunun cevabı C. Yani ne 1 e kadar çıkabilir nede 2 ye. Anca 3 seviyesine çıkabilir. Sürtünmeler önemsenmediğinden ve serbest bırakıldığından mekanik enerji korunur. Bu yüzden ilk başta sadece potansiyel enerjisi vardır. Bu potansiyel enerjinin bir kısmını kinetiğe bir kısmını potansiyele dönüştüreceği için tekrar aynı seviyeye bile çıkması mümkün olmaz. Bu yüzden diyoruz ki ancak ve ancak 3 e kadar çıkabilir.
Eki Görüntüle 2876723
Ben aşı oldum, hiç bir sıkıntı yaşamadım. Uzun vadede tabi ki ne getiriceğini bilemeyiz ama bütün aşılara böyle bakılsaydı şu an hala bir sürü hastalıkla uğraşıyor olurduk. Ben biontech oldum mesela ama bunu tercih etmeyenler en güvenli yol olan sinovac olabilir diye düşünüyorum. Aşının bulunma tarihinden itibaren kullanılan bir yöntem çünküBugün hızlandırılmış kimya tekrarı yaptımakşam da inşallah cücük müsade ederse organik kimya tekrarı yapıcam. Yarın da biyoloji olabilir biyoloji biraz uzun sürüyo hep sözel olduğundan ezber ezber ezber böööeeğghhh sonrasına bakçass gari.
Ayyy bu arada aşı oldunuz mu kızlar ya da olcak mısınız ben accccayip tırsıyorum
Kolaylıkla çıksın dişler inşallah. Ben de tosladım gece boyu ateş hiç uyumadık nerden çıktıysa bu da kreşten midir nedir hiç hasta olmayan çocuğum durulamadı kreşe göndermicem bugün o yüzden yine zor çalışırım iiiiiiiissyeeaaaaannnnnnnnKızlar selam kaç gündür bakamıyorum. Kızımın azı dişleri çıkıyor mahvetti beni kaç gündürçalışabildiğim kadar çalışıyorum ama çok verimli geçtiği söylenemez çok güzel ilerleyenler olmuş. siz gidin ben gelicem arkanızdan
Gecmis olsun kuzum ...çocuklarımız sağlıklı olsunlar inşallahKolaylıkla çıksın dişler inşallah. Ben de tosladım gece boyu ateş hiç uyumadık nerden çıktıysa bu da kreşten midir nedir hiç hasta olmayan çocuğum durulamadı kreşe göndermicem bugün o yüzden yine zor çalışırım iiiiiiiissyeeaaaaannnnnnnn
Ayy benimkide böyle yaKızlar selam kaç gündür bakamıyorum. Kızımın azı dişleri çıkıyor mahvetti beni kaç gündürçalışabildiğim kadar çalışıyorum ama çok verimli geçtiği söylenemez çok güzel ilerleyenler olmuş. siz gidin ben gelicem arkanızdan
Çok geçmiş olsun zorbu ya şimdi nasıl iyi mi?Kolaylıkla çıksın dişler inşallah. Ben de tosladım gece boyu ateş hiç uyumadık nerden çıktıysa bu da kreşten midir nedir hiç hasta olmayan çocuğum durulamadı kreşe göndermicem bugün o yüzden yine zor çalışırım iiiiiiiissyeeaaaaannnnnnnn
Evet öyle çabucak unutuluyor gerçekten. Elimizden geleni yapalım inşallah gerisi olur olmaz bunu sonra düşünelim moral bozmayalım canım. Kolay gelsin.Gecmis olsun kuzum ...çocuklarımız sağlıklı olsunlar inşallah
Bende Türkçe deneme cozeyim dedim kaç gündür genel kültür çalışıyorum Türkçeyi birakmistim sonuç o kadar berbat ki dil bilgisini unutmuşum bir kere zaten ilk defa anlamıştım oda bir kuş misali uçup gitmiş aklımdan en az 25 net yapan benim 19 doğrusu 9 yanlısı çıktı Türkçe bu halde olursa bu sene olması imkansiz olur tabi ...bu yUzden gebel kültürü bırakmadan Türkçe deneme çözmeye devam edeceğim yanlislarimla ilgili videolar izleyeceğim :'(
Aynı ara ara çıkıp durduÇok geçmiş olsun zorbu ya şimdi nasıl iyi mi?