- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.831
Burdada espri yapmıştım hatta sonuna öpücük koymuştum samimiyet göstergesi bir nevi. Gerçekten buna bile kırıldığını bilmiyordum iyiki söylemişsin yoksa böyle tepki vermeden katlanarak devam ederdi anladığım.Beni gerçekten kırmıştı. O sırada karşılık vermedim ama dediğim gibi dalga geçer gibi bundan sonra tavsiyelerini bekliyoruz demen üzdü.
Evet orası kesin şu 2 gündür çok net anladım.Hassasım emin ol çok hassasım
Gerçekten çok teşekkür ederim evet biliyorum bunları ne kadar içten yazdığınıda biliyorum. Ayrıca burada tek ben değil hepimiz her şeyimizi paylaşıyoruz destek oluyoruz sende demiştin bazı verdiğin destekler beni iyi hissettirmişti diye bu yüzden bende çok mutlu olmuştum.Senin başka bir topikte üniversite yıllarında verdiğin emeklerini okudum. Aynı anda kendin için bir çok şey yaptığını ama keşke birine yönelseymişim yazını okumuştum. Sonra burada mülakata gidicem dediğinde çağrıldım dediğinde verdiği emeğin karşılığını alacak deyip senin adına çok sevinmiştim. Kendi tecrübemden yola çıkarak benim yaptığım hatayı söyleyip senin yapmamanı istemiştim. Emin ol sende benim için değerliydin
İşte en temel sebebi bu zaten insan sevdiği değer verdiği birinin her cümlesini her harfini dikkate alır. Bizdeki durumda bu oldu. Aslında bende değer vermiştim en ufacık kötü his beklememiştim ki sende öyle.Belki bu yüzden iğneleyici bir şekilde yazıldığını düşündüğüm mesajların beni üzdü.
Yok bence iyiki yazmışsın çünkü farkında olmazdım mesajlarda geriye gitmem lazımdı ve bu sıkışık zamanda mümkün değil birde sonraki mesajlarında hiçbir şey olmamış gibi devam ettiğin için asla anlayamadım keşke anında tepki gösterseydin ama genede çok geç değil.Bu sabah uyandığımda bile hala dünü düşündüğümde hatta sabah yazdığım mesajı bile silsem hiç yorum yapmasam mı dedim. Çünkü hatırladıkça üzülmeye devam ettim. Sonuç olarak biz bunu yaşadık. Bende üzgünüm. Böyle olmasını istemezdim.
Böyle olması benide çok üzdü isteyerekde yapmadım yapmamda zaten. Tekrar söylüyorum seni kırdığım noktaları tekrarlamayacağımdan emin ol. Hiç kimsenin kimseyi bu zamanda üzmeye hakkı yok.