Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay böyle sinir çıkarmaya can fedaDeneme
Rasyonel 75
Üslü 60
Köklü 60
Ulaşım 80
Çağdaş tekrar- 60
Vatandaşlık 1. Bölüm tekrar
Bakmayın bu kadar çalıştığıma, bugün kendime çok sinirliyim. Kendi kendime sinirimi çıkardımelimdeki yarım tarih soru bankası bitti şükür. Coğrafyada bir ünite kaldı
![]()
Sende iyiki varsın Assosum bitanemCanlar iyiki varsınız hepiniz yaa ,bu aralar en tehlikeli zamanlar ve çoğunluk mod düşüyor. Ama toparlarız ınş. Her şey çok güzel olsun,hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım![]()
Kamp kurdum kendime beybitomAy böyle sinir çıkarmaya can feda. Güzel çalışmışsın canım ben sevdim
![]()
Benimde acilen kendime cici kamplar kurmam şartKamp kurdum kendime beybitom![]()
Odun ateşi eşliğinde soru çözümüBenimde acilen kendime cici kamplar kurmam şart![]()
Diğer kısımlar iyiydi canım gkde tarihi ful yapmıştım gerçi coğrafyadan 5yanlış vardıEvet çok haklısın işe eğitim ve alan girince daha farklı durumlarda ortaya çıkabiliyor.
Ancak seninkine baya şaşırdım ya 3 matematikle nasıl 82 çok iyi ya harikaben 20 nin üzerinde yapıyorum matematiği genelde ve gy kısmı 35 in civarı olur buna rağmen aldığım puan 65-70 arası. Hatta gy kısmını 42 yaptığım yıl 65 almıştım
.
Neyse ya neydi moral bozmak yasaaak![]()
Canim malesef çalışmakla iyi puan almak doğru orantılı değil, hatta benim denemelerim de orantılı gelmedi, bu yüzden ne uzun saatler çalışmak motive ediyor beni, ne de denemeler.Canım senin bu çalışmayla aslında hedefine ulaşıp hatta geçmen lazım ancak sınavda dikkatsizlik veya bunun benzeri bir durum yaşıyor olmalısın. Buda o kadar normalki yani seni çok iyi anlıyorum yıllardır bu sürecin içinde olmak gerçekten çok yıpratıcı. Ancak birde nasip faktörü varki olmayacaksa olmuyor işte dur bekle sabret zamanı gelecek diyor resmen. Bende inan ilk başladığımda o kadar çok çalışmıştımki saatlerce çalışmalar birsürü kitap bitirmeler vs neler yapmadım ancak sonra dedimki gidemiyorsam vardır demekki bunda bir hayır. Yani canım yıpranmamak için birazda kısmi olarak bu süreci geçireceğimizi kabullenmeliyiz. Birde inşallah atanacağın zamanın ben bu yıl olacağına inanıyorumbu yüzden azıcık daha sabır olacak inşallah Safransarı
![]()
Valla kuzucum bizde de alan olsaydı nasıl olurdu acaba diye o kadar merak ediyorum kiDiğer kısımlar iyiydi canım gkde tarihi ful yapmıştım gerçi coğrafyadan 5yanlış vardıvatandaşlık ve güncel kısım nasıldı hatırlamıyorum ama fazla değildi. Eğitim 55 civarıydı galiba. Alanım iyiydi. Zaten en fazla katkısı olan alan öyle gelmişti ama atanamadık
![]()
Canım arkadaşının bölümü neydiFulle yakın cikartsa dahi 5 net mattan olması gerekiyor benim arkadaşım o şekilde 84 alıp atandı..En azından problemlere kadar olan kısmı çalış 10 15 soru yaparsın sayısal mantık basit oluyor 4 soru garantilersin onada bak
Canım bir sürü derse bölünmek hiç kolay değil. İnsan daha çok stres oluyor ama bi öğretmenin de sadece gk gy ile atanması olmazValla kuzucum bizde de alan olsaydı nasıl olurdu acaba diye o kadar merak ediyorum kibelki diyorum alanı güzel yapardım ama alanda çok kapsamlı
iki ucu b. değnek
![]()
Aynen hiç kolay değil canım. Tek gkgy sen de atanmak çok zorCanım bir sürü derse bölünmek hiç kolay değil. İnsan daha çok stres oluyor ama bi öğretmenin de sadece gk gy ile atanması olmaz
Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah canımAynen hiç kolay değil canım. Tek gkgy sen de atanmak çok zoroff hepsi çok zor
![]()
Amin canım benim ınşAllah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah canım
İİBF okudu ama alani neydi unuttumCanım arkadaşının bölümü neydi![]()
Iibf de bu puanla atanmak valla rüya gibi canımİİBF okudu ama alani neydi unuttum![]()