- 6 Şubat 2021
- 3.244
- 8.832
- 108
Son zamanlarda benim içinde en mantıklı olan çalışma şekli budur canım o yüzden kendini üzme yetişmiyor filan diye ve evet elbette tamamen yetişmiyor ancak sen elinden gelenin en iyisini yapmış oluyorsun varmı ötesi. Olduğu kadar olacak inşallah canımKızlar son durumumu bildiriyorum zaman yok ...o kadar çok konu var eksik var ama zaman yok ....gün boyu her boşlukta ders çalışıyorum ev çocuklarla ilgileniyorum gece verimli oluyor dayanabildigim kadar işte şu anda bütün dersleri karma corman çalışıyorum tabiki beynim bir programa oluşturdum ama çok karışık yazıya geciremiyorum her neyse işte kafamdaki programin yüzde 50 si dahi yetişmedi daha mesela o kadar cabalamama rağmen gk gy eğitim bilimleri artık hurra hepsine giriştim ..şu anda minik kızımı uyutuyorum uyursa ablasına masal okucam vs ..uyumadı kerata ..
Bugün cesaret edip tarihin kpss 2011 çıkmış ilk 14 sorusuna baktım ilk 14 u basitti çalıştığım yerler 1 yanlış çıktı ordan ama gerisini çözmeye cesaret edemedim çünkü sıfır bende bu yüzden tarih ten günde 1 video izleyip genel tekrar o şekilde bir kere genel tekrar videosu bitirmeyi planlıyorum not alarak işte öyle bu arada soru çözmeye devam etmeye çalışıyorum cikmsi soruları işte analiz ediyorum vs olduğu kadar ...