Allah'ım insallah senin adet sonrası bu ay hemencik olur. Ooo hemde en bi istedigim, aslan burcu olur. Doktorum geçen gidişimde havaların etkili oldugunu söylemişti. Hatta pek bi gebe kalan vardı. Sen günlerini bol bol degerlendir. Hadi inşallah. Kendimle beraber, birisinin içten içe mutluluguna dua etmek çok güzel. Gönlünü yumuşatıyorsun. ben havuçsal, devam bildigin gibi
Ahhh canım benim inşallah Rabbim hep beraber güldürsün yüzümüzü elbet bizede sıra gelicek ezelde ne zaman yazıldıysa bebeklerimizin ana rahmine yazıldığı tarih o zaman hamile kalacaz bunu unutma olur mu siz menilerinizle kendiniz yarattiginizi sanırsınız oysa biz yarattık diye ayet var vakıa 58.de o beni çok etkilemişti ya'ni millet kendi hemen oldu çok dogurganim diyenlere asla bakma güzel canını üzme elbet bizim sıramızda gelicek ve o sırada sabır etmekten bol bol sevaba giriyoruz
Merhaba bende bugün klomen kullanmaya başladım umarım yorulmadan biran önce hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz
Ben ergenliğimden beri düzenli adet görmüyorum hatta tarlusal kullanmadan adet göremiyordum tarlusal kullanmak da doğru değilmiş onun yerine duphaston kullanmak daha iyiymiş bu arada 27 yaşındayım kendi kendime adet gördüğüm sayı bi elin parmaklarını geçmez diyebilirim zaten tedavisiz gebe kalamayacağım bariz belliydi üç yıllık evliyim yaşım erken diye üstüne düşmedim uğraşmadım şimdiye kadar ve yeni yeni bebek istemeye başladım bu platformda yazılanları çok okuyorum çünkü insan bu aşamadan geçenlerin neler yaptıklarını merak ediyor bende yazıcam yaptıklarımı inşallah hepimiz birbirimize hamiş haberlerimizi veririz
Merhaba bende bugün klomen kullanmaya başladım umarım yorulmadan biran önce hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz
Ben ergenliğimden beri düzenli adet görmüyorum hatta tarlusal kullanmadan adet göremiyordum tarlusal kullanmak da doğru değilmiş onun yerine duphaston kullanmak daha iyiymiş bu arada 27 yaşındayım kendi kendime adet gördüğüm sayı bi elin parmaklarını geçmez diyebilirim zaten tedavisiz gebe kalamayacağım bariz belliydi üç yıllık evliyim yaşım erken diye üstüne düşmedim uğraşmadım şimdiye kadar ve yeni yeni bebek istemeye başladım bu platformda yazılanları çok okuyorum çünkü insan bu aşamadan geçenlerin neler yaptıklarını merak ediyor bende yazıcam yaptıklarımı inşallah hepimiz birbirimize hamiş haberlerimizi veririz
Merhaba klomen içinde östrojen hormonu bulunan ve yumurtlaması olmayan kadınlarda yumurtaların büyüyüp çatlamasını sağlayan bir ilaç doktor kontrolünde ara ara ultrason takibi yapılarak kullanılması gereken bir ilaç çünkü yumurtalar fazla büyüdüğünde kiste dönüşebiliyormuş