- 26 Şubat 2024
- 252
- 145
- 18
Kesinlikle nasip ve şans işi birazİnan bu konuyu çok araştırdım ama herkes farklı bi şey söylüyorkimi yumurtlamadan 2 gün öncesi diyor, kimi yumurtlama günü diyor, kimi ise çatladığo gün diyor, işin içinden çık çıkabilirsen bence biraz nasip kısmet işi ya ben çok uzun süre test kullandım gerçekten güzel değerlendirdik peş peşe değerlendirdiğimiz de oldu gün aşırı değerlendirdiğimiz de ama nasip olmadı bi türlü
Sen eşinde sprem sorunu yoksa canım gün aşırı dene her ay biri denk gelmezse biri denk gelir arkadaşın dediği gibi Allah istedi mi denk gelmeden de haMile kalırızdemekki şuan bizim sıPaların vakti değil
İnşallah inşallahKesinlikle nasip ve şans işi birazKimisi 1 ayda hemen hamile kalıyor kimisi yıllar sürüyor. Sabır diliyorum hepimize. Umarım mutlu haberi bi gün hepimiz burdan veriririz
Anladım canım teşekkür ederim adet döngüm korunmayı bırakınca değişti 23le 28 gün arası oldu canım bende dedim acaba ilaç erkenden mi olgunlastiriryani emin konusmayim yine canim ama 12. Gün gitmen daha mantıklı çocukla zor olur dersen çünkü zaten çok düşük ihtimal 12. Günden önce hemen büyüyüp catlamasi adet döngün kaç gün? İlac kullandığın için 14 günden sonra olur muhtemelen yumurtlaman zaten. Çocuk olmasa gidiver cuma da nolcak derdim ama zor olur pzt git sen Allaha emanet etevet adetten hemen sonra yumurtlayan da çok oluyor 14 günden önce yani ama istisna ve ilaç kullanmissin bence cuma erken olur bir tık
Allah en kısa zamanda nasip etsin en hayırlısından hepimize canım klomen fayda etmezse rahim filminden sonra bana da aşılama yapar heralde doktorartık sabırsızlanmaya başladım, biz zaten gün aşırı veya 2 günde bir denedik yumurtlama günü vs çok kasmadan ama olmadı. Belki artık daha düzenli takip etmeliyim. Gerçi gelecek ay aşılama düşünüyorum direkt ama bakalım.
Bizim en yakın il 200km canım ondada git gel zateb yine 5 bin gider bide film parası neyse bakalım 2.3 ay sabır ediyim hala cektirmezse mecbur özele cektircemyakın illerde hastane baktın mı belki daha uyguna daha iyi yerler vardır
Aşılama süreci olursa burdan yazarım sizeAllah en kısa zamanda nasip etsin en hayırlısından hepimize canım klomen fayda etmezse rahim filminden sonra bana da aşılama yapar heralde doktor
İnşallah gerek kalmaz bebişine kavuşursunBizim en yakın il 200km canım ondada git gel zateb yine 5 bin gider bide film parası neyse bakalım 2.3 ay sabır ediyim hala cektirmezse mecbur özele cektircem
Ay insAllah canım ya oLursa da yapacak birşey yok biz üstümüze düşen tedavileri olalım da en azından icimiz rahat eder biz uğraştık deriz tedbir bizden takdir Allah'tanAşılama süreci olursa burdan yazarım sizeumarım gerek kalmaz
Allah bağışlasın sizin bir çocuğunuz varmış ne güzelAy insAllah canım ya oLursa da yapacak birşey yok biz üstümüze düşen tedavileri olalım da en azından icimiz rahat eder biz uğraştık deriz tedbir bizden takdir Allah'tanBak arkadaşım hiv uğraşmadı hastane tedavi vs.sadece eşi gitmiş sprem azmış ilaç içmiş kendisine de klomen femera rahim filmi feln çekin kullan dedim aşılama feln da varmış dedim ama gitmek istemedi olursa bu şekilde olsun dedi ama 5 yıldır olmadi onlarında evet olursa her şekil olur ama biz icimizi rahatlatmış olucaz her tedaviyi olduk diyecez en azindan yanu benim düşüncem böyle ilk çocuğumda 27 yaşında hamile kaldım ilk korunduk 18 ay sonra korunmayı bıraktık 5.ayımda hamile kalmıştım ve 4 ayim çöptü aslında denk gele haftada bir 3.4 gube birdi ilk defa 5. Ayımda gün aşırı yapmıştık ve o ay hamike kalmıştım ama ikinci sipaya da oğlumu sütten kesince korunmayı bıraktık 2 yaşında kestim sütten 8 ay oldu hala tik yok ve bu sefer 2.gune bur gün aşırı yaptık yumurtlama günlerinde nasip olmadi ama benim 8 aydır sütumde kesilmedi başka doktor kimi kadını süt korur dedi belki seni de süt koruyordur dedi öyle işte benim hikâyemde
Amin canım Allah razı olsun şu cumanın yüzü suyu hurmetine Rabbim yarım bırakmasın biziAllah bağışlasın sizin bir çocuğunuz varmış ne güzelben 29 yaşındayım yaşım geçmeden ilk çocuğum olsun sonra belki 2.yi de düşünürüm diyorum ama kısmet artık.
Allahin izniyle normal zamanda olgunlastirir icini ferah tut canim ilacla biraz daha kontrollü büyüyor bence çok derin bilgi sahibi değilim ama :) icimizi ferah tutup dua edelimAnladım canım teşekkür ederim adet döngüm korunmayı bırakınca değişti 23le 28 gün arası oldu canım bende dedim acaba ilaç erkenden mi olgunlastirir
Tamm canım teşekkür ederim ben çocukla uğraşmayım en iyisi pazartesi gitmek o zamana çatlamaz insAllah çünkü boyutunu merak ediyorum kaç mmde catliyor benim yumurta çünkü her ay yumurtlama görüyorum çatlamada oluşmadı gebelik arkadaşta şey dedi belki senin yumurta 18.20 mm olmadan çatliyordur o yüzden hamile kalamiyorsundurAllahin izniyle normal zamanda olgunlastirir icini ferah tut canim ilacla biraz daha kontrollü büyüyor bence çok derin bilgi sahibi değilim ama :) icimizi ferah tutup dua edelim
Valla işte gözle göremiyoruz ki tamamen Allaha emanet bir olay çok garip mesela benimde igneyle 19 20 civarinda çatlamıştı ama gebelik olmadi bakalim bu ay ignesiz ne olacak günler geçmiyorTamm canım teşekkür ederim ben çocukla uğraşmayım en iyisi pazartesi gitmek o zamana çatlamaz insAllah çünkü boyutunu merak ediyorum kaç mmde catliyor benim yumurta çünkü her ay yumurtlama görüyorum çatlamada oluşmadı gebelik arkadaşta şey dedi belki senin yumurta 18.20 mm olmadan çatliyordur o yüzden hamile kalamiyorsundur
Aynen canım günler geçmiyor insAllah pazartesi gidene kadar çatlamazda kaç ml büyümüş görebilirim Allah istedikten Snra 15 ml bile hamile kalınır bizin ki işte işin usulü diyeyim artık evet canım bir tane oglum var 2bucuk yaşında ikinciyi istiyorum saliha bir kız çocuğuValla işte gözle göremiyoruz ki tamamen Allaha emanet bir olay çok garip mesela benimde igneyle 19 20 civarinda çatlamıştı ama gebelik olmadi bakalim bu ay ignesiz ne olacak günler geçmiyorİşte her sey olabilir mümkün canim belki erken oluyordur belki bazen erken bazen geç oluyordur catlaman ancak doktor kontrolü ile gorebilirsin gidince bakalim ne diyecek doktorun,senin çocuğun var mi ikinci istiyorsun galiba
Merhaba yumurtlama dönemi içinde hamile kalma şansınız çok yüksek sipermler 2.3 gune kadar canlı kalabiliyormuş eğer kaliteliyse ve çatlama günü dahil girilen ilişkide çocuk olma ihtimali yüksek ama neden pik günü korundunuz o zamanda yüksekti?Arkadaslar benim konum farkli ama yardima ihtiyacim var En actif burayi buldum bende ovulasyon testi kullaniyorum dun t cizgisi c den koyuydu ilişki oldu ama korunarak emın olamadım sabah kalktım çizgi silikti anladım ki gerçekten yum olmuş tekrar sabah ilişki oldu korumasız sizce hamıle kaldım mı yum oldu mu gerçekten anlamıyorum
Arkadaslar benim konum farkli ama yardima ihtiyacim var En actif burayi buldum bende ovulasyon testi kullaniyorum dun t cizgisi c den koyuydu ilişki oldu ama korunarak emın olamadım sabah kalktım çizgi silikti anladım ki gerçekten yum olmuş tekrar sabah ilişki oldu korumasız sizce hamıle kaldım mı yum oldu mu gerçekten anlamıyorum
Çocuk istiyorsan eğer pik günü ve arkasındaki 3 gün çok önemli toplam 4 gün adetin biter bitmez gün aşırı ya da 2 güne bir ilişki mutlaka olsun bu şekil garantiler ama Allah izin verirse tabiArkadaslar benim konum farkli ama yardima ihtiyacim var En actif burayi buldum bende ovulasyon testi kullaniyorum dun t cizgisi c den koyuydu ilişki oldu ama korunarak emın olamadım sabah kalktım çizgi silikti anladım ki gerçekten yum olmuş tekrar sabah ilişki oldu korumasız sizce hamıle kaldım mı yum oldu mu gerçekten anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?