Canım aldım klomen reçete istemedi hayırlısı olsun zaten geçen sefer söylediği dozajın aynısını kullanacağım bittikten 2 gün sonra kontrole giderimTamm canım Allah yardımcın olsun haber et
Merhaba.ben de mfk takviyesi alacam içeriklerini net göremiyorum da takviyelerin içeriginde dehea vs varmı?biliyormusunuz içeriğinde yazıyormuYok hiç olmadı 2 yıllık evliyim eşimde zaten 6 ay önce varikoselden ameliyat oldu
Tamm canım Allah yardımcın olsun haber et
Hamilelik testi mi bence gebelik var canımKızlar merhaba klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi görmüştüm bu ay bugün ignenin 14. Günü sabah ilk idrarla test yaptım birkaç dk içinde silik bir çizgi belirdi acaba hala iğne etkisi olabilir mi ?
Evet canım hamilelik testi ama yani ben inanmadım her ay olumsuz sonuçla karşılaşınca iğne etkisidir veya test bozuktur falan diye aklıma geldi kan vermeye de cesaret edemiyorum.Hamilelik testi mi bence gebelik var canım
Ben olsam koşarak kan vermiştimEvet canım hamilelik testi ama yani ben inanmadım her ay olumsuz sonuçla karşılaşınca iğne etkisidir veya test bozuktur falan diye aklıma geldi kan vermeye de cesaret edemiyorum.
Ay verdim bende bugün sonuçları çıkmadı daha bekliyorumBen olsam koşarak kan vermiştim
Yaz buraya bende merak ettimAy verdim bende bugün sonuçları çıkmadı daha bekliyorum
Canım sonucun çıktımıAy verdim bende bugün sonuçları çıkmadı daha bekliyorum
Çok sevindim darısı başıma inşallahEvet canım 40 çıktı
Merhaba c silik t koyuyken pik olmuyormu yani t siliklesince çatlama benmi yanlış biliyorum o srbepten sormustumdaC silik T kırmızıysa çatlamıştır
İnşallah canım benim rabbim tez vakitte kolaylıkla nasıp eylesin inşallahÇok sevindim darısı başıma inşallahsağlıkla kucagına al canım
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinEvet canım 40 çıktı
C ve te aynı koyulukta olduğunda pik ya da t c 'den daha koyuysada pik sonrasında t siliklesince çatladı demektir bol şanslarMerhaba c silik t koyuyken pik olmuyormu yani t siliklesince çatlama benmi yanlış biliyorum o srbepten sormustumda
Çok Şükür canım benim de adetimin 3.günü bugün birazdan doktor randevum var verirse fenada isteyecem gün de 2 tane iç-içem bu sefer artı bende isteyecem catlatma iğnesi belki iğne sayesinde daha etkili çatlar tutunurCanım bugün gittim kontrole doktor iyi yapmışsın klomen almışsın dedi :) kist felan da yok 12mm iki yumurta olmuşmuş cuma günü çatlatma iğnesi yapacak ben istedim hocam bir de çatlatma iğnesi ile deneyelim dedin
Sağol canım darısı dileyen isteyen herkesin başına olsun inşallah dualarımdasiniz bende inşallah keseyi haftaya görüp kalp sesini falan duyarsam emin olacağımHayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinbizlere de dua et lütfennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?