- 19 Mayıs 2024
- 2.061
- 1.342
- 48
- Konu Sahibi meraklibirkisi
Tüm annelere merhaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni geldim bu platforma görmemiştim, teşekkür ederim:)2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı şöyle bi konu var belki işinize yarar
Hala yaşıyor musunuz uyku sorunu benimki 1 şubat geceleri sürekli uyanıyoruzMerhabalar kızlar 8 Şubat doğumlu bebeğim bar uyku sorunu yaşıyoruz sizde nasıl durumlar
Merhaba uyku eğitimi aldık çok şükür düzeldiHala yaşıyor musunuz uyku sorunu benimki 1 şubat geceleri sürekli uyanıyoruz
Nasıl oluyor acabaMerhaba uyku eğitimi aldık çok şükür düzeldi
Selamlar biraz detay verebilir misiniz. Süreç nasıldı? Çok zorlandınız mı alışması ne kadar sürdü? Hangi yöntemi uyguladınız. Benim bebeğim de 8 şubat doğumlu getirebildiğim en iyi nokta yanına uzanıyorum yüzünü bana yaslayarak pış pışla uyuması. Kendi kendine uyumasi icin çabaladım ama uyumuyorMerhaba uyku eğitimi aldık çok şükür düzeldi
Eğitim aslında anneye veriliyor biz nasıl yönlendirirsek ben yaptığım yanlışları fark ettim.Selamlar biraz detay verebilir misiniz. Süreç nasıldı? Çok zorlandınız mı alışması ne kadar sürdü? Hangi yöntemi uyguladınız. Benim bebeğim de 8 şubat doğumlu getirebildiğim en iyi nokta yanına uzanıyorum yüzünü bana yaslayarak pış pışla uyuması. Kendi kendine uyumasi icin çabaladım ama uyumuyor
Mrh kimden aldınız uyku eğitimini isim verebilirmisiniz bende almak istiyorum daMerhaba uyku eğitimi aldık çok şükür düzeldi