• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 ŞUBAT ANNELERİ

Merhaba uyku eğitimi aldık çok şükür düzeldi
Selamlar biraz detay verebilir misiniz. Süreç nasıldı? Çok zorlandınız mı alışması ne kadar sürdü? Hangi yöntemi uyguladınız. Benim bebeğim de 8 şubat doğumlu getirebildiğim en iyi nokta yanına uzanıyorum yüzünü bana yaslayarak pış pışla uyuması. Kendi kendine uyumasi icin çabaladım ama uyumuyor :(

Ben iki eğitmenle çalıştım ilki zaten söyledi ben yatağa alıştırıyorum eğitim vermiyorum diye o ilk gün camerafan bağlandı ve yönlendirdi.ilk gün akşam uykusunda ağladı.ilk gün direndi sonraları azaldı.
Ben önce yatağına alıştırdım sonra eğitime geçtik. Eğitim de bu yüzden kolay ilerledik çünkü ağlayan bi bebek değildi eğitim zamanında
Kademeli olarak oda dan ayrıldım.
Size şunu söyleyebilirim güne erken erken başlıyorum ve ayına göre uyanık kalma süresini takip edip gün içindeki uyku saatini tutturunca hecesi kolay oluyor

Selamlar biraz detay verebilir misiniz. Süreç nasıldı? Çok zorlandınız mı alışması ne kadar sürdü? Hangi yöntemi uyguladınız. Benim bebeğim de 8 şubat doğumlu getirebildiğim en iyi nokta yanına uzanıyorum yüzünü bana yaslayarak pış pışla uyuması. Kendi kendine uyumasi icin çabaladım ama uyumuyor :KK43:
Eğitim aslında anneye veriliyor biz nasıl yönlendirirsek ben yaptığım yanlışları fark ettim.
Bide loş ortam da güzel uyuyor aydınlıkta kısa ve dirençli oluyor uykuları
Uyanıklık saatleri 2 ile 3 saat arası değişiyor her bebeğin farklı. Uyku döngülerinde uyandırmadan temas yaptık böyle böyle uzadı

Back