2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Yaş 34 2. Deneme tek embriyo 05.04.2024 transfer tarihi :))

Kızlar merhabalar ben çok büyük bir hata geçen transferimden kalan duphaston ilacım vardı onu içmeye başlamıştım içine tarlusal tableti koymuşum duphaston diye tarlusal içmişim pazartesi transfer olucaktım mayısa kaldı bütün tedavim boşa gitti

Ben olamıyorum sizin grupta çok üzgünüm

Merhaba, arkadaşlar
HEPIMIZIN GUZEL SONUÇLAR ALIRIZ İNŞALLAH. HAMILE OLAN ARKADASLARIMIZDA SAGLIKLA KUCAKLARINA ALIR INSALLAH BEN 35 YASINDAYIM 2. DENEMEM 2 TANE 5. GUN MORULA DENILEN EMRİYOM VAR. 1 GUN GERIDEN GELIYOR SANIRIM. TRANSFER YAPILCAK BUNUN TUTMA DURUMU VAR MI SIZCE? DUSUK KALITE OLUP TUTAN MI ACABA

Merhaba, arkadaşlar
HEPIMIZIN GUZEL SONUÇLAR ALIRIZ İNŞALLAH. HAMILE OLAN ARKADASLARIMIZDA SAGLIKLA KUCAKLARINA ALIR INSALLAH BEN 35 YASINDAYIM 2. DENEMEM 2 TANE 5. GUN MORULA DENILEN EMRİYOM VAR. 1 GUN GERIDEN GELIYOR SANIRIM. TRANSFER YAPILCAK BUNUN TUTMA DURUMU VAR MI SIZCE? DUSUK KALITE OLUP TUTAN MI ACABA

Ben olamıyorum sizin grupta çok üzgünüm
Canım yaaa çok üzüldüm ama sonra düşündüm ki eminim bunda da bir hayır vardır. Geç olsun güç olmasın. Mutlaka bir sebebi vardır canım. Nolur üzülme. Yıpratma kendini. Bu moral bize hep lazım

Ben nasıl böyle bişey yaptım inanamıyorum kendime vardır bir hayır muhakkak.

Kızlar bu Topiğimizin topik başkanının hesabı pasifleştiirildiği için yeni topik açtık. Oraya bekleniyorsunuz

Ben çıkıyorum gruptan rabbim bütün arkadaşlarımın yüzünü güldürsün allaha emanet olun sizler dualarımdasınız hep benide dualarınızdan eksik bırakmayın

Ben çıkıyorum gruptan rabbim bütün arkadaşlarımın yüzünü güldürsün allaha emanet olun sizler dualarımdasınız hep benide dualarınızdan eksik bırakmayın
Canım çok şükür negatif olmadı. Sadece ötelendi. Öyle düşün. Biraz mola ver. Kafanı dağıt. İnşallah mayıs grubuna geleceksin kuzum

Merhaba, arkadaşlar

Merhaba 6 Nisanda 3. Gün embriyosu transferi oldum bende

Üzülme canım ben de mayıs transferi grubundan olacağım. Bu ay yine ertelendi yumurtam çatladığı için herseyde bir hayır vardır muhakkak
Hakkımızda hayırlısı mayıs topiği açılmamış sanırım. Ben şuan iğne olmayı bıraktım 7 gün boyunca estroferm duphaston kullanıcam sonrasında regl olucaksın dedi doktor haber vericem kontrol sonrası gün belirliycek

Benide eklermisin 8.04.2024 5. Gün embriyo 1 transfer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…