2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Merhaba ben transfer günü oldum ama 125 ml yapıldı yalnızca . Bir daha yapılacak mı bilemiyorum test gününden sonra konuşacağım doktorumla
Banada 1 transfeeden önce daha sonra her hafta aynı gün denildi 250 ml takılıyor yarısı bu perşembede var ama negatifse boşuna 3 saat serum almak istemiyorum yeterince kilo aldım perşembede 9.günüm oluyor ne yapsam bilemedim

Size doktorunuz neden önerdi . Benim ben söyledim o da deneyebilecepimizi söyledi. Bence kalbinizi ferah tutun olsun siz elinizden geleni yapın. Hem zararı olan bir serum olmadığı söylenmişti evet belki de beklemek zor yorucu ama bir cana ulaşmak adına buna değer Umarım sizinle olan bi can vardır

Benim sebepsiz infertilite ilki 5aa dı rahminde iyi dedi kimyasal oldu ilki sonra genetik testine bakalım dedi oda temiz geldi az pıhtılaşmam çıktı ama engel değil dedi enox kullanıyorum sonra histeroskopiylede bakalım dedi oda az rahmi açtı 2 ayda öyle bekledm ikinciye hem serum hem embryo glue yaptı riske atmamak için herşeyi deniyor yani Allahtan artık kendi direkt yapalım dedi bize sormuyor pek

Ne güzel şanslınız benim doktorum da çok tatlı bir insan bende de sebepsiz infertelite var 14 kaybım oldu ama sebepte bulunamadı genetikli tüp bebek ile deniyoruz Prograf ( bağışıklık baskılayıcı organ nakli hastalarında kullanılan bir ilaç ) ve bir defa serum verildi artı kan sulandırıcı fitil iğne vs var denemediğimiz şey kalmadı sanırım bizim de Prp vs yapıldı

Bende prograf kullanıyorum. Nedenini şimdi senden öğrendim o kadar çok ilaç varki artık sorgulamadan içiyorum

14 mü Allah sabırlar versin benim 2 de yüreğim ağzımda bekliyorum sizin ne zaman oldu transfer

14 mü Allah sabırlar versin benim 2 de yüreğim ağzımda bekliyorum sizin ne zaman oldu transfer
Cuma günü oldum bayramdan sonraya bakalım rabbim nasip ederse . Ben de inanmazdım hemen de hamile kalıyorum ama devam etmiyor yani benim kan sonucumu görmem önemli değil ilerlememesi sorun hayırlısı bakalım. Gerçi tüp bebekte ilki negatifti ama doğal yolla olanlarda tutmayan nadirdir . Umarım hepimizin yüzü en hayırlı sağlıklı iyi evlatlarla en güzel zamanda gülsün Umut hep var . Zor ama umudu bırakmıyor insan .

Merhabalar size bir şey sormak istiyorum ben antalyada oturuyorum ams tedaviyi ankarada görüyorum. Şuan dinlenmedeyim, transferde eşimizide istiyorlar mı yanımızda bilgisi olan var ?

Merhabalar size bir şey sormak istiyorum ben antalyada oturuyorum ams tedaviyi ankarada görüyorum. Şuan dinlenmedeyim, transferde eşimizide istiyorlar mı yanımızda bilgisi olan var ?
Bana doktor veya hemşire eşin gelsin diye bişey demedi yani ama illa ki yanında birisi olması lazım transferde oturup kalkmaya yardımcı olmak için

Evet bildiğim kadarıyla rızası olduğunu görmek için özellikle eş diyorlar ayrılma durumunda habersiz yaptırabilir kadın çünkü herhangi biri demiyor özellikle eş istiyorlar

Evet bildiğim kadarıyla rızası olduğunu görmek için özellikle eş diyorlar ayrılma durumunda habersiz yaptırabilir kadın çünkü herhangi biri demiyor özellikle eş istiyorlar
Anladım teşekkür ederim yine sorarım tabi ama uzak oldugu içinde zor oluyor:)

Metal tadı olması gebelik belirtisi

Kızlar bu ay transfer olacaktım.
Reglim 4 gün gecikti, Dr a gittim, yumurtan 3 gün önce çatlamış, regline daha var dedi.
Şehir dışından gittiğim için ilaçları aldım, reglimin 3. Günü bulunduğum yerdeki doktora ultrason fotoğrafı alıp, Dr a gönderip onay verince ilaçlara başlayacaktım

Ama muane olduğum günden bu yana siyah lekelenmem oluyor. Bu neden olur acaba ?
Dr yumurta yeni çatlamış demişti, yanilamaz değil mi ? Bu regl mıdır, ilaçlara başlamalı mıyım anlamadım.

Benim sadece progestan dex iğnem var sabah akşam,folikasit ve estrofem 3 adet senin bayagı fazlaymış cnm. Dediğin gibi herşey bebiş için Alla'ım görsün çabalarımızı nasib etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…