Bende 2 Nisan'da oldum iki gün önce kasik ağrısı oldu ama şimdi hiç bişey yok bakalım nolacak hangi gün test yapacaksiniz1 nisanda 5. Gün dondurulmuş embrıyo transferi oldum. Yarın 7. Günüm. Çok sabırsızım. Hiçbir belirti yok. Ne kasık ağrısı ne bel ağrısı lekelenme vs hiçbirşey yok.
Sadece iki gün önce aşırı derece iki bacağımda ağrıdı, bununda belirti olduğunu düşünmüyorum. Ağzımdada bir tatsızlık var. Birşeyler yerken tat alıyorum ama ağzımın içinde metalık tat var. Kızlar
Sizlerde ne gibi değişiklikler var? Ya da yok? Benim gibi sıfır belirtisiz olan var mı
Büyük ihtimal yerleşme, 1 haftaya kadar lekelenme şeklinde olabilir diye biliyorumKızlar merhaba ben aşılama yaptım da adete 5 gün kala pembe leke görünce kan verdim 14.80 çıktı sonraki gün sabah çok açık pembe renk leke geldi şimdi de kahverengi geliyor ama çok az günlük ped kullanıyorum yerleşme olabilir mi yarın tekrar kan vericem de
Yarın evde test yapabılırım, ama cesaretım yokBende 2 Nisan'da oldum iki gün önce kasik ağrısı oldu ama şimdi hiç bişey yok bakalım nolacak hangi gün test yapacaksiniz
Ya içim rahatladı biraz da olsa teşekkür ederim değer nasıl senceBüyük ihtimal yerleşme, 1 haftaya kadar lekelenme şeklinde olabilir diye biliyorum
Korkma görsen de normal karşıla kanda daha erken çıkıyor diye negatif olsada üzülme hemen idrara yansimazmişYarın evde test yapabılırım, ama cesaretım yok3. Kez negatifi görmekten korkuyorum
O kadar deneyimlendim ki yoksa yokKorkma görsen de normal karşıla kanda daha erken çıkıyor diye negatif olsada üzülme hemen idrara yansimazmiş
Ozaman sen benden deneyimlisin inşallah bu süreçte son deneyim olur pozitif görür sağ salim kucağına alırsın inşallahO kadar deneyimlendim ki yoksa yokyapcak birşey yok. Ben çok nadir gördüm testte negatif olupta kanda pozitifi gören. 8. 9. Günler gayet ideal erken gebelık testı yapmak için.. sürekli deneme yaptığımız için daha gerçekci bakıyorum
Doktorum 10. Gün yap dedi 10. Güne kadar yapmayı düşünmüyorum strese sokmak istemiyorum kendimi negatif mi pozitif mi haftaya bugün öğrenmiş olacağım 4. GünümdeyimBende 2 Nisan'da oldum iki gün önce kasik ağrısı oldu ama şimdi hiç bişey yok bakalım nolacak hangi gün test yapacaksiniz
E hadi inşallah bakalım bende cuma günü yapacağım inşallah pozitif olur hepimizinDoktorum 10. Gün yap dedi 10. Güne kadar yapmayı düşünmüyorum strese sokmak istemiyorum kendimi negatif mi pozitif mi haftaya bugün öğrenmiş olacağım 4. Günümdeyim
İnşalallah hepimizin pozitif olur kader arkadaşımOzaman sen benden deneyimlisin inşallah bu süreçte son deneyim olur pozitif görür sağ salim kucağına alırsın inşallah
Sen bugün test yaptın mı canımTest yapan varmı kızlar
Baya net çıkmış canım çatlatma iğnesi olmadıysan doğrudur muhtemelen çatlatma iğnesi olduysan yanıltıcı olabiliyorEki Görüntüle 3412668 kızlar 3.gün çift embiryo transferi oldum bugün 8. Günüm şükürler olsun 2. Çizgiyi gördüm inşallah kanda da çıkar
İnşalallah çıkar. Gösünüz aydınEki Görüntüle 3412668 kızlar 3.gün çift embiryo transferi oldum bugün 8. Günüm şükürler olsun 2. Çizgiyi gördüm inşallah kanda da çıkar
bu benim ilk transferimde şimdi yapmadım :)Maşallah ikinci çizgi hafifde olsa çıkmış inşallah pozitif
Devam etti ikinci çizgi 11.gün kayboldu zaten kanda da kimyasal olduğu çıktıPeki sonra ne oldu 9.10 günler ne yaptınız
Maşallah gözünüz aydın sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah darısı hepimizin başına olsunEki Görüntüle 3412668 kızlar 3.gün çift embiryo transferi oldum bugün 8. Günüm şükürler olsun 2. Çizgiyi gördüm inşallah kanda da çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?