2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

Kızlar merhaba ben aşılama yaptım da adete 5 gün kala pembe leke görünce kan verdim 14.80 çıktı sonraki gün sabah çok açık pembe renk leke geldi şimdi de kahverengi geliyor ama çok az günlük ped kullanıyorum yerleşme olabilir mi yarın tekrar kan vericem de

Bende 2 Nisan'da oldum iki gün önce kasik ağrısı oldu ama şimdi hiç bişey yok bakalım nolacak hangi gün test yapacaksiniz

Büyük ihtimal yerleşme, 1 haftaya kadar lekelenme şeklinde olabilir diye biliyorum

Korkma görsen de normal karşıla kanda daha erken çıkıyor diye negatif olsada üzülme hemen idrara yansimazmiş
O kadar deneyimlendim ki yoksa yok yapcak birşey yok. Ben çok nadir gördüm testte negatif olupta kanda pozitifi gören. 8. 9. Günler gayet ideal erken gebelık testı yapmak için.. sürekli deneme yaptığımız için daha gerçekci bakıyorum

Ozaman sen benden deneyimlisin inşallah bu süreçte son deneyim olur pozitif görür sağ salim kucağına alırsın inşallah

Bende 2 Nisan'da oldum iki gün önce kasik ağrısı oldu ama şimdi hiç bişey yok bakalım nolacak hangi gün test yapacaksiniz
Doktorum 10. Gün yap dedi 10. Güne kadar yapmayı düşünmüyorum strese sokmak istemiyorum kendimi negatif mi pozitif mi haftaya bugün öğrenmiş olacağım 4. Günümdeyim

Doktorum 10. Gün yap dedi 10. Güne kadar yapmayı düşünmüyorum strese sokmak istemiyorum kendimi negatif mi pozitif mi haftaya bugün öğrenmiş olacağım 4. Günümdeyim
E hadi inşallah bakalım bende cuma günü yapacağım inşallah pozitif olur hepimizin

Benim idrar yollar bugün çok yanmaya başladı bu şekilde sorun yaşayan oldumu hic

Merhaba 34 yasındayım 2. transferim 5 nisanda oldu doğal siklus denendi bu kez. 5. Gün embriyosu 5aa tek embriyo transferi oldu . Hiç bi belirtim yok sadece mide bulantım var insanlar 3. Ayda mide bulantısı yasar ben iki gündür cok baskın hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…