- 16 Haziran 2022
- 227
- 134
- 33
- 31
Benimde cumaya denk geliyor bana yakın özel hastanede gidip yaptırırim araçmz yok devlet hastanesi uzak bana inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür sağ salim kucagimiza alırızönümüzdeki hafta kan testi verecek olanlar aile hekimleri ve devlet hastaneleri kapalı ne yapmayı düşünüyorsunuz fikir var mı aklınızda
Cilt altı deri altı zaten göbekten yaptığımız sıkıntı olmaz bence ama oviyrelle transferden sonra ne içinTransfer sonrası ovitrelle iğne yapanlar oldumu kızlar. Eğer varsa onun nereden vurulduğu fark edermi. Bana cilt altı yazmış ben göbekten vurdum kendime. Ne olur cevap yazarsanız sevinirim
Bilmiyorumki doktor uyguladı benim de ilkimde olmamıştı ovitrelle transfer sonrası. Kendim türk değilim de ondan endişelendim yanlış yeremi vurdum diye. Teşekkür ederimCilt altı deri altı zaten göbekten yaptığımız sıkıntı olmaz bence ama oviyrelle transferden sonra ne için
Yok canım bana da göbekten yaptı hemşire sorun olmazBilmiyorumki doktor uyguladı benim de ilkimde olmamıştı ovitrelle transfer sonrası. Kendim türk değilim de ondan endişelendim yanlış yeremi vurdum diye. Teşekkür ederim
Zaten göbekten yapılıyor kuzum. Kol ve göbekten yapılabiliyorTransfer sonrası ovitrelle iğne yapanlar oldumu kızlar. Eğer varsa onun nereden vurulduğu fark edermi. Bana cilt altı yazmış ben göbekten vurdum kendime. Ne olur cevap yazarsanız sevinirim
Vala canım bu şekilde olmasa da her dk bişeyler okumaktan belirti aramaktan saçma sapan bir hale geldim. Hayatımın hiçbir döneminde böyle sıkıntılı saçma sapan bi dönemden geçmedim. Evlenirken eşimle bi sürü sıkıntı yaşadık, ev alırken bin tane sorunu aştık. Kpss çalışırken atanırken hep sıkıntı hep sıkıntı ama bu tüp bebek süreci hepsinden betermiş. Şuan kendiliğinden gebe kalan ve burayı okuyan arkadaşlar varsa bilseler ne kadar şanslı olduklarını. İğneler ilaçlar tedaviler hormonlar vücut kendinden geçiyo üstelik sonuç koca bi negatif de olabilir. Ben artık saldım dk başı buraya gidip yorum okuyup belirti aramayacağım hiçbirşey canımdan kıymetli değil. Olursa olur olmazsa da alır eşimi dünyayı gezerim. Yeşil pasaportlarımız da var:) şaka bi yana bu kadar strese değmez hayatta hiçbirşey. Nasip zaten sana geliyor.Transfer den sonra sürekli bir korku tırsma yaşıyorum panik atak belirtileri var sürekli kötü rüyalar görüyorum dualar ediyorum hemen. Biri yüksek sesle konuşsa dahi korkuyorum ani hareket yapıyorum böyle bir durum yasauan oldumu hiç
Bilemedim bende öyle biliyordum ilk gebeliğimde sayılmıştıSayılmaması gerekir mantıken 24 saat sayarsak 12. Gün test dedikleri güne saymadığınızda denk gelir
Bende ilk gebeliğimde sizin gibi olmuştum çok evhamlıydım herşeyden korkardımTransfer den sonra sürekli bir korku tırsma yaşıyorum panik atak belirtileri var sürekli kötü rüyalar görüyorum dualar ediyorum hemen. Biri yüksek sesle konuşsa dahi korkuyorum ani hareket yapıyorum böyle bir durum yasauan oldumu hiç
Gebelikte embriyo gününden itibaren mi adet tarihi mi hesaplanıyor herkes bişi söylüyor bende anlamadmBilemedim bende öyle biliyordum ilk gebeliğimde sayılmıştı
Beynimiz oraya odaklı evet çok zor ama rahat olmalıyız teşbihte hata olmasın biz şifamızı arıyoruz rabbim verir vermez o onun hazinesi insan üzülüyor ama dünyada neler var şükür ki sağlıklıyız evlat dünya yemişidir rabbim dilediğine verir dilediğinden alır herşeyin önce hayırlısı diyelim hanımlar meryem suresi dinleyin bol bol çok rahatlatıyorTransfer den sonra sürekli bir korku tırsma yaşıyorum panik atak belirtileri var sürekli kötü rüyalar görüyorum dualar ediyorum hemen. Biri yüksek sesle konuşsa dahi korkuyorum ani hareket yapıyorum böyle bir durum yasauan oldumu hiç
Çok güzel söyledin evet öyle yapıyorum transfer gününden bu yana Meryem suresi dinliyorum inşallah sonu güzel olurBeynimiz oraya odaklı evet çok zor ama rahat olmalıyız teşbihte hata olmasın biz şifamızı arıyoruz rabbim verir vermez o onun hazinesi insan üzülüyor ama dünyada neler var şükür ki sağlıklıyız evlat dünya yemişidir rabbim dilediğine verir dilediğinden alır herşeyin önce hayırlısı diyelim hanımlar meryem suresi dinleyin bol bol çok rahatlatıyor
Benimde 5.günüm ben belirtileri çözemiyorum ama gaz ve şişkinlik fazla belim benim genelde ağrır o hep var çözemedm yani ama inanılmaz su gbi altımı ıslatıyorum bu ilk transferde olamamıştı hemşireye sordum hormonlarınız yükseldiği için normal dediGünaydın kızlar
Transferimin 9.gününden herkese günaydın
Son 2 gündür mide bulantım başladı ama psikolojik olabilir diye üstünde durmuyorum. Biraz yorulayım belim ağrımaya başlıyor. Kasık ağrım arada bir gelip gidiyor.
Göğüs hassasiyetim ve dolgunluk hala oluşmadı
Heyecanla yarını bekliyorum test için. Bana da dua eder misiniz?
Her kendime dua ettiğimde hepinize diyorum hepimiz şuraya pozitifleri dizelim inşAllah bu ayGünaydın kızlar
Son 2 gündür mide bulantım başladı ama psikolojik olabilir diye üstünde durmuyorum. Biraz yorulayım belim ağrımaya başlıyor. Kasık ağrım arada bir gelip gidiyor.
Ederiz tabi canım ❤Günaydın kızlar
Birgün inşallah hepimiz evlat sahibi olacağız hayırlısıyla. Doktorlarımız hep olacak olacak deyip duruyor. Rabbim tez zamanda üzmeden sıkmadan kolaylıkla nasip etsin inşallahEderiz tabi canım ❤nasıl geçti 9 gün ya. Dün gibi transfer okuşun. Gerçi sana geçmek bilmememiştir. Benim daha 2. Günüm hiç bişey hissetmiyorum, tabi bu çok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?