2024 Nisan ayında transfer olacaklar💙 çizelge oluşturalım 🥳 🥳🥳🥳 inşallah hep birlikte pozitif sonuç görelim 🙏🍀🌸

önümüzdeki hafta kan testi verecek olanlar aile hekimleri ve devlet hastaneleri kapalı ne yapmayı düşünüyorsunuz fikir var mı aklınızda
Benimde cumaya denk geliyor bana yakın özel hastanede gidip yaptırırim araçmz yok devlet hastanesi uzak bana inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür sağ salim kucagimiza alırız

Transfer sonrası ovitrelle iğne yapanlar oldumu kızlar. Eğer varsa onun nereden vurulduğu fark edermi. Bana cilt altı yazmış ben göbekten vurdum kendime. Ne olur cevap yazarsanız sevinirim

Transfer sonrası ovitrelle iğne yapanlar oldumu kızlar. Eğer varsa onun nereden vurulduğu fark edermi. Bana cilt altı yazmış ben göbekten vurdum kendime. Ne olur cevap yazarsanız sevinirim
Cilt altı deri altı zaten göbekten yaptığımız sıkıntı olmaz bence ama oviyrelle transferden sonra ne için

Cilt altı deri altı zaten göbekten yaptığımız sıkıntı olmaz bence ama oviyrelle transferden sonra ne için
Bilmiyorumki doktor uyguladı benim de ilkimde olmamıştı ovitrelle transfer sonrası. Kendim türk değilim de ondan endişelendim yanlış yeremi vurdum diye. Teşekkür ederim

Bilmiyorumki doktor uyguladı benim de ilkimde olmamıştı ovitrelle transfer sonrası. Kendim türk değilim de ondan endişelendim yanlış yeremi vurdum diye. Teşekkür ederim
Yok canım bana da göbekten yaptı hemşire sorun olmaz

Ovitrelle yumurta çatlatma iğnesi değil mi nefen transferden sonra yapılıyor

Transfer den sonra sürekli bir korku tırsma yaşıyorum panik atak belirtileri var sürekli kötü rüyalar görüyorum dualar ediyorum hemen. Biri yüksek sesle konuşsa dahi korkuyorum ani hareket yapıyorum böyle bir durum yasauan oldumu hiç

Zaten göbekten yapılıyor kuzum. Kol ve göbekten yapılabiliyor

Vala canım bu şekilde olmasa da her dk bişeyler okumaktan belirti aramaktan saçma sapan bir hale geldim. Hayatımın hiçbir döneminde böyle sıkıntılı saçma sapan bi dönemden geçmedim. Evlenirken eşimle bi sürü sıkıntı yaşadık, ev alırken bin tane sorunu aştık. Kpss çalışırken atanırken hep sıkıntı hep sıkıntı ama bu tüp bebek süreci hepsinden betermiş. Şuan kendiliğinden gebe kalan ve burayı okuyan arkadaşlar varsa bilseler ne kadar şanslı olduklarını. İğneler ilaçlar tedaviler hormonlar vücut kendinden geçiyo üstelik sonuç koca bi negatif de olabilir. Ben artık saldım dk başı buraya gidip yorum okuyup belirti aramayacağım hiçbirşey canımdan kıymetli değil. Olursa olur olmazsa da alır eşimi dünyayı gezerim. Yeşil pasaportlarımız da var:) şaka bi yana bu kadar strese değmez hayatta hiçbirşey. Nasip zaten sana geliyor.

Bende ilk gebeliğimde sizin gibi olmuştum çok evhamlıydım herşeyden korkardım bol bolca oku kendini

Beynimiz oraya odaklı evet çok zor ama rahat olmalıyız teşbihte hata olmasın biz şifamızı arıyoruz rabbim verir vermez o onun hazinesi insan üzülüyor ama dünyada neler var şükür ki sağlıklıyız evlat dünya yemişidir rabbim dilediğine verir dilediğinden alır herşeyin önce hayırlısı diyelim hanımlar meryem suresi dinleyin bol bol çok rahatlatıyor

Çok güzel söyledin evet öyle yapıyorum transfer gününden bu yana Meryem suresi dinliyorum inşallah sonu güzel olur

Günaydın kızlar
Transferimin 9.gününden herkese günaydın
Son 2 gündür mide bulantım başladı ama psikolojik olabilir diye üstünde durmuyorum. Biraz yorulayım belim ağrımaya başlıyor. Kasık ağrım arada bir gelip gidiyor.
Göğüs hassasiyetim ve dolgunluk hala oluşmadı
Heyecanla yarını bekliyorum test için. Bana da dua eder misiniz?

Benimde 5.günüm ben belirtileri çözemiyorum ama gaz ve şişkinlik fazla belim benim genelde ağrır o hep var çözemedm yani ama inanılmaz su gbi altımı ıslatıyorum bu ilk transferde olamamıştı hemşireye sordum hormonlarınız yükseldiği için normal dedi

Her kendime dua ettiğimde hepinize diyorum hepimiz şuraya pozitifleri dizelim inşAllah bu ay

Ederiz tabi canım ❤ nasıl geçti 9 gün ya. Dün gibi transfer okuşun. Gerçi sana geçmek bilmememiştir. Benim daha 2. Günüm hiç bişey hissetmiyorum, tabi bu çok normal.

Ederiz tabi canım ❤ nasıl geçti 9 gün ya. Dün gibi transfer okuşun. Gerçi sana geçmek bilmememiştir. Benim daha 2. Günüm hiç bişey hissetmiyorum, tabi bu çok normal.
Birgün inşallah hepimiz evlat sahibi olacağız hayırlısıyla. Doktorlarımız hep olacak olacak deyip duruyor. Rabbim tez zamanda üzmeden sıkmadan kolaylıkla nasip etsin inşallah
Vatana millete anasına babasına hayırlı evlatlar olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…