Çok teşekkür ederim size de aynı şekildeİşinizi ayarlayabiliyorsanız bir şekilde ayarlayın bence, durum belli olana kadar en azından evden çalışmanız için anlayış gösterebiliyorlarsa süper olur. Evet doktorum ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir dedi, serviks uzunluğuna da bakmıştı risk var mı yok mu tahlil edebilmek için siz bir muayene olmadınız anladığım kadarıyla değil mi? Benim de bu arada çok moralim bozulmuştu ilk duyduğumda, üstelik bana doktor hep yat falan da dememişti ona rağmen üç dört gün kendime gelememiştim, ilk üç ayım lekelenme ve kanamayla geçtiği için diken üstünde olma hissini iyi bilirim o yüzden sizi çok iyi anlıyorum, sarılıyorum ve acil şifalar diliyorum
Benim de var hamile kaldığından beri bazeno kadar yoğun ve katı kiKızlar yumurtlarmiscasina beyaz yoğun akinti geldi süt gibi, normaldir herhalde dimi ? Bi an adet olmusum gibi oldu öyle hissettim meğer beyaz akintiymis
Bisey olmaz rabbimin izniyle, git bir sorum yaşamazsın ben gidiyordum ilk haftalar meraktanKızlar 2-3 gün ara ile ultrasona gitmenin zararı olur mu? Doktorum cinsiyet için çağırdı devlet hast olduğu için erkekler giremiyor içeriye ama o tarihten iki gün önce de eşimle kontrol olabileceğim başka bir doktor var. Eşim hiç gelememişti kontrollerime sadece o hafta izin alabiliyor yanımda gelebilmek için. Napsam
Ay tamam madem rahatladımBenim de var hamile kaldığından beri bazeno kadar yoğun ve katı ki
Yok hiç yakıştırmayın kendinize öyle şeyler, düzelecek inşallahÇok teşekkür ederim size de aynı şekildebenim geçen haftaki kontrolümde plesanta arka duvara yerleşmiş bu iyi bir şey demişti hatta ben 14. Haftadan beri düzenli pilatese gidiyordum. 3 gün önce biraz ağrı ile pembe leke oldu sonra hafif kahverengi olunca bugün doktora gittim. Plesanta previa diye bir teşhis koymadı sadece Plesantanın ucu rahim ağzına değiyor o da kanamaya neden olur dedi. Salıya kadar bekle dinlen kanamam olmazsa işine git. Yine olursa gel rapor yazalım biraz daha dinlen dedi. Ben internette araştırınca çok korktum yoksa doktorum korkutucu şeyler söylemedi aslında
Geçmiş olsun, pilatesle bağlantısı yok değil mi bir şey dedi mi doktor buna?Çok teşekkür ederim size de aynı şekildebenim geçen haftaki kontrolümde plesanta arka duvara yerleşmiş bu iyi bir şey demişti hatta ben 14. Haftadan beri düzenli pilatese gidiyordum. 3 gün önce biraz ağrı ile pembe leke oldu sonra hafif kahverengi olunca bugün doktora gittim. Plesanta previa diye bir teşhis koymadı sadece Plesantanın ucu rahim ağzına değiyor o da kanamaya neden olur dedi. Salıya kadar bekle dinlen kanamam olmazsa işine git. Yine olursa gel rapor yazalım biraz daha dinlen dedi. Ben internette araştırınca çok korktum yoksa doktorum korkutucu şeyler söylemedi aslında
Süt kesiği gibi olmayan beyaz akıntı normalmişKızlar yumurtlarmiscasina beyaz yoğun akinti geldi süt gibi, normaldir herhalde dimi ? Bi an adet olmusum gibi oldu öyle hissettim meğer beyaz akintiymis
Sadece şu an ara ver yapma dedi ama ben acaba onla mı alakalı diye düşünmeye başladım çünkü başından beri böyle bir durumum yoktu sağlıklı ilerliyordu. BilemiyorumGeçmiş olsun, pilatesle bağlantısı yok değil mi bir şey dedi mi doktor buna?
Kuzum 21.haftama gireceğim beni bırak 7/24 uyurumKızlar 14+4 um. Hep uyumak istiyorum hep. . Sizdede var mı bu ?
Ay tamam madem rahatladım
Yaa ben de yapıyorum da 2 gündür bi şeyler korktum şu anSadece şu an ara ver yapma dedi ama ben acaba onla mı alakalı diye düşünmeye başladım çünkü başından beri böyle bir durumum yoktu sağlıklı ilerliyordu. Bilemiyorum
Bisey olmaz rabbimin izniyle, git bir sorum yaşamazsın ben gidiyordum ilk haftalar meraktanHali O da öyle yapıyordu yanlış hatirlamiyorsam dimi kız
Bendede aynisi oldu ve ayni teshis kondu. Progestan verdiler bana 15 gün kullandim. Dinleniceksin dediler. Sporu, yüzmeyi ve iliskiyi yasakladi doktorlar. Fakat 24. haftaya kadar plasenta yukariya dogru cikiyormus. Endiselenicek durum yok. Ben kanamadan bir gün önce uzun seyahate cikmistim (Ucak dahil). Yorgunluktan oldu.Herkese merhaba. Ben de 18+3 günlük hamileyim. Son 3 gündür kahverengi lekem vardı. Doktorum Plesantanın ucunun rahmime değdiğini o yüzden kanama olduğunu söyledi. Yat dinlen hiçbir şey yapmadan kanamayı takip et dedi. İnternetten bakınca da korkunç şeyler yazıyor bu durumla ilgili. Bunu yaşayan var mı aranızda? Aslında benim geçen haftaki kontrolümde Plesantanın arka duvara yerleştiğiini söylemişti ama bu durum nasıl ortaya çıktı anlamadım
Sıkıntılı bir gebelik değilse sorun olmaz. Benimle birlikte yapan 3 hamile daha var grup dersi alıyoruz. Onlar 30. Ve 20. Haftalardalar hiç sorun yaşamadılar. Doktorlar öneriyor zaten pilatesi doğru yapılan hareketlerle yapıldığındaYaa ben de yapıyorum da 2 gündür bi şeyler korktum şu an
Geçmiş olsun size deBendede aynisi oldu ve ayni teshis kondu. Progestan verdiler bana 15 gün kullandim. Dinleniceksin dediler. Sporu, yüzmeyi ve iliskiyi yasakladi doktorlar. Fakat 24. haftaya kadar plasenta yukariya dogru cikiyormus. Endiselenicek durum yok. Ben kanamadan bir gün önce uzun seyahate cikmistim (Ucak dahil). Yorgunluktan oldu.
Simdi hersey normallesti. Plasenta rahim agzindan uzaklasti. Ama dikkat edip talimatlarada uydum. Doktor 24. haftadan sonra plasenta hala o pozisyonda kalirsa sikinti olacagini söyledi. Iyi düsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?